Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yop1

Dziwne piersi...

Polecane posty

Gość yop1

Dzisiaj zobaczyłem piesri mojej dziewczyny. Tylko na chwilkę, ale zauważyłem kilka rzeczy. Czy kazda dziewczyna ma żyły na piersiach? Zauważyłem tylko jedną odchodzącą od sutka, ale za to bardzo wystającą, trochę brzydko to wyglada... poza tym sutki sa jakies takie niewidoczne. W 1 chwili patrze i ich nie zauwazylem a to byly tylko takie zarozowienia... A poza tym jakos tak dzienie rozchodza sie na boki... Jak mi pokazal to powiedziala, ze teraz sa brzydkie, ale jak jest jej zimno to wtedy sa fajne. Moze mi ktos o tym cos powiedziec? Troche sie zawiodlem na ich wygladzie... Normalnie w ubraniu wygladaja super, ale tak juz bez stanika dziwnie...

Gość ijjjoooo ijjjoooo ijjjjooooooo
uwielbiam zezowate cyce :D az mi slinka cieknie :) kazda dziewuszka ma innego cycuszka to normalka, jedna ma takie inna owakie moja ma twarde jak kamienie, mowi ze cwiczy na takie

a duzo tych piersi juz widziales, ze wydaje ci sie ze te sa dziwne?? poogladaj jeszcze dokladnie inne czesci ciala swojej dziewczyny bo moze sie okazac ze znowu sie zaskoczysz, ze nie wyglada tak jak dziewczyny na rozkladowkach. :) sam jestes dziwny

Gość yop1
Nie no o ksztalt mi nie chodzi :-P Tylko o tą żyłę... taka od razu na wierzchu... takiego czegoś się nie spodziewałem... Dziwne...

nie spotkałam się z żyłą na wierzchu, choć jedna kumpelka miała cienką skórę i sieć żył lekko prześwitywała. jeśli chodzi o jasne otoczki wokół brodawek. to zazwyczaj jest związane z kolorystyką - ilością pigmentu w skórze. jeśli Twoja dziewczyna ma go mało, obwódki są jaśniejsze. zawsze ciemnieją przy ciąży. jeśli chodzi o brodawki sutkowe, to nie wiemy ile ona ma lat, ale u bardzo młodych dziewczyn mogą być jeszcze nie rozwinięte w pełni. sądząc po Twoim doświadczeniu, zapewne tak jest. jeśli jest jednak w pełni dojrzałą kobietą, może mieć problem zwany wklęsłymi lub płaskimi brodawkami sutkowymi, co może ustąpić po wykamieniu dziecka, lub można to skorygować wcześniej specjalnym przyrządem ssącym zwanym nipletka. dodam jeszcze, że jeśli się napatrzyłeś na fotki silikonowych biustów, to nie traktuj ich jak wzorca. te biusty są efektem pracy chirurgów plastycznych i obróbki komputerowej, retuszów itp. zwyczajny biust odbiega nieco wyglądem od tworów plastycznych. kiedy się kocha, nie zwraca się uwagi na tkaie pierdoły.

Gość yop1
Jakby co to ona ma 17 lat. Widziałem je tylko przez chwile i ta żyła była na prawej, na lewej nic nie było. Ale to mnie naprawde zdziwilo, nigdy bym sie tego nie spodziewał... Ta żyła była taka trochę... obrzydliwa... Tuż przy sutku taka żyła na wierzchu, ochodząca od niego jak promień od słońca mniej wiecej... A te sutki były naprawde prawie niewidoczne. To byly sekundy jak je widziałem, ale zdazylem zobaczyć. Troche mnie to zniechecilo do ich ogladania, a poza tym nic sie nie zmienilo.

Gość yop1
a tak powaznie,to nigdy nie mialem dziewczyny,ta jest dla mnie z litosci.place jej.dzis zaplacilem za pokazanie cycka i sie zawiodlem.mam 22 lata i nigdy nie widzialem kobieccego biustu,czy cos ze mna nie tak?

Gość yop
Nie zwracajacie uwagi... ktoś się podszywa

to raczej normalne u mlodych dziewyczyn ale nie martw sie to sie z czasem zmienia :-)

Gość yop
Oby, bo troche mnie to zniecheciło :-) Ta żyła i te niewidoczne sutki... Bo to, ze rozchodza sie na boki to mi nie przeszkadza :-)

Gość xx xxx xxx
ty kurwa debilu! jestes pusty i tyle...

Gość yop
Tak, jestem pusty. Ulzylo Ci? Chcialbym sie po prostu cos o tym dowiedziec, dlaczego tak jest, jestem ciekawy. przeciez nie przestalem jej kochac... Nie potrafisz bardziej po ludzku? Tylko po chamsku?

Gość ciekawe czy Twoja
dziewczyna zauwazyła Twój wyraz twarzy - reakcje na jej piersi. Skoro tak Cie zaszokował ich wygląd to pewnie nie dało sie ukryc emocji... mam nadzieje ze nie zrobilo jej sie przykro:O A piekno kobiety polega na tym,ze nie ma dwóch identycznych piersi, kazda kobieta ma inne i nie powinno sie rozmawiac o gustach - dla jednych to co piekne, innym wydaje sie brzydkie i na odrwót..

Gość oj żal mi twojej
dziewczyny...mam nadzieje ze niedługo znajdzie sobie innego faceta ...frajerze..:-O

Gość oj żal mi twojej
dziewczyny...mam nadzieje ze niedługo znajdzie sobie innego faceta ...frajerze..:-O

Gość lkl
dotknij, poliz a nie pierodlisz, prawiczek pewnie z ciebie ...hahaha....malolaty...haha... :)

Gość yop
Zadnych min nie robiłem, ale zdziwilo mnie po prostu takie coś :-P Moja reakcja była normalna i na pewno ja podbudowujaca, bo powiedzialem, ze mi sie podobaja. Bo z dotyku są super, tylko własnie te drobne usterki... Przeciez nie napisalem, ze za to jej juz nie chce, nie kocham. Poczatkowo mnie to zniechecilo, bo w koncu byl to moj 1 raz jak zobaczylem je tak całe :-) No jestem małolat, w sumei zero doswiadzcen, bo to dopiero 17 lat :-) A tego kogos kto powzyej nazwal mnie frajerem podziwiam za poziom elokwencji. Czy to cos dziwnego, ze czlowiek, ktory dopiero zaczyna zycie intymne z druga osoba chce wyjasnic zjawiska, ktorych jeszcze z abardzo nie rozumie? Chyba nie i mam prawo dziwic sie na te rzeczy... Jednoczesnie proszac o wyjasnienie osob juz dojrzalych :-)

Wiesz co, chlopcze... zycze Ci z duszy i serca, zeby przy najblizszej okazji Twoja dziewczyna zalozyla na kafe topik pt. \"Dziwny penis...\" :-P :-D