Pomarańczka jest pomarańczowa 0 Napisano Grudzień 3, 2005 kiedy po raz pierwszy pocałowałyście się ze swoim chłopakiem? po jakim czasie, czy wogóle przed, zanim byliście razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roztargniona Napisano Grudzień 4, 2005 ja na pierwszym spotkaniu...to był pocałunek pełen słodyczy , miał cukierka i wymienilismy sobie go z ust do ust...mniam pycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdrowa salatka Napisano Grudzień 4, 2005 od pocałunku wszystko się zaczęło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uup upuuuu Napisano Grudzień 4, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laksa 0 Napisano Grudzień 4, 2005 u mnie tez zaczelo sie od pocalunku...doszlo do niego w czasie jednego z \"przytulancow\" na osiemnastce kolezanki...4 dni pozniej bylismy juz para :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to troche dziwne Napisano Grudzień 5, 2005 chodzic z chlopakiem i czekac na pierwszego buziaka. przeciez to od niego wszystko sie zaczyna:) przynajmniej w moim przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka26 0 Napisano Grudzień 5, 2005 Roznie to bywalo, z obecnym chlopakiem na 3 randce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jest nam fajnie Napisano Grudzień 5, 2005 z moim ostatnim było tak, ze poznalismy sie na dyskotece, spojrzelismy na siebie i zaiskrzyło.tanczylismy razem całą noc. potem zniknełam jak kopciuszek- i załowałam tego cały tydzien żyjąc pogrążona w tesknocie - za tydzien byłam w tej samej dyskotece w nadziei ze go tam spotkam. on tez tak czuł - rzucilismy sie na siebie i sie wycałowalismy - jestemy razem ponad roczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach