Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon appetit

kto chce niech odpisze

Polecane posty

Gość bon appetit

czy mogą sie pojawic skutki uboczne po 3 mcach brania tabletke ? jestrem w trakcie drugiego opakowania czy jestem dobrze zabezpieczona?? chce zrezygnowac z brani apo 3 opakowaniach - jakie jest prawdopodobienstwo skutków ubocznych po tabsach w tak krótkim czasie?

Gość bon appetit
niektóre kobiety biora rok .. 1,5 i wtedy mają jakies problemy z ezdrowiem nei wszystkie la eduzo sie naczytałam i sie troche boje to moje pierwsze przygody z tabletkami :classic_cool: chce przestac brac jak skoncze 3 opakowanie i dodam ze biore je ze wzgeldu na to ze lecze stan przedmiesiaczkowy i bolsens eokresy ;/ i czy napewno mozna ufac w 100 % tabsom??? biore je regularnie nie pale fajek i rzadko pije alkohol //

Gość bon appetit
aha i jeszcze jedno jak to jesty z tą przerwą 7 dniową ?? nie iwem kiedy zazyc .. ;/ ostatnia tabletkę zazyłam w sobiotę wieczorem 26.11 dzisiaj mamy 3 grudnia juz. od soboty do soboty mija 7 dni.. czyli mam zazyc w niedziele weczorem ????? dodam ze pierwszą tabletkę z opakowania pierwszego zazyałam tez w niedzilee ...

Zaczynasz każde opakowanie w tym samym dniu tygodnia, jak pierwsze zaczęłaś w niedzielę, to teraz też w niedzielę.

Gość bon appetit
aha.. dzieki .. wyczytalam gdzies ze bierzesz microgynon 21 ja jestem przy drugim opakowanniu ni emam jak narazi ezadnych dolegliwosci ale nie iwem co bedzi epo odstawieniu .. mogłabys si epodzielic jakimis uwagami na ten temat ? masz jakeis doswiadczenia w tej sprawie??? jaks sie czułas po odstawieniu wczesniejszych tabletek ? i czy uwazasz ze po 3 opakowaniach moga sie pojawic jakies problemy itd? i po ilu dniach wraca norlamny okres ?

bon appetit... na prawdę nie sądzę żebyś miała jakieś kłopoty ze zdrowiem po odstawieniu tabletek po trzech miesięcach ich brania, chyba, że tylko związane z tym stresem , który teraz przeżywasz :)) zwłaszcza jak nie miałaś, żadnych problemów jak zaczynałaś je brać. Kiedy ja odstawiałam pigułki na jakiś czas, a zdażało mi się to już kilkakrotnie, okres dostawałam zawsze normalnie, tak jakbym nigdy nie brała pigułek, tzn najczęściej po 30-tu kilku dniach, bo zawsze miałam długie cykle. I nie martw sie tak, pigułki to nie markotyki, czy środki psychotropowe :)) na pewno wszystko będzie dobrze.