Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastamdziewczyna

ucieczka od wojska

Polecane posty

Gość jakastamdziewczyna

Co sadzicie o facecie, ktoego ostatnia deska ratunku przed wojskiem jest slub i prosi o to swoja kolezanke. czy to jest egoistyczne z jego strony, czy on marnuje jej zycie? oczywiscie z rozwodem za pare miesiecy

Gość jakastamdziewczyna
napiszcie cos

Gość nie taki znowu głupi

Gość jakastamdziewczyna
ten wpis powyzej to nie moj. dziekuje za odpowiedz. niestety nie ma szans na inne rozwiazanie tej sytuacji, a chlopak naprawde nie moze isc do woja. tylko czy ma prawo wciaga w to inne osoby. przeciez to jego problem.

Gość odp
Hej! ja byłem w wojsku 12 mcy. i da sie przeżyć!!!!Był to stracony rok ale jak mus to mus! Trzeba stawic czoła takim sytuacją a slub z toba to jajgłupsze co mógł wymyslić

Gość odp
a poza tym to ślub to nie takie proste nie jesteśmy w stanach!!!a za te kilka mcy to nie bedą go juz scigać??

Gość jakastamdziewczyna
sytuacja jestrzeczywiscie skomplikowana. ja mu odmowilam, wiec poprosil druga kolezanke. juz sa po slubie. a za pare miesuecy juz nie bedzie w wieku poborowym, wiec go nie zecha. sytuacja sie komplikuje, bo ja jestem w nim zakochana (jak mnie prosil to nie wiedzial) Nawet swoja "noc poslubna'' spedzil u mnie. jestesmy przyjaciolmi. powiedzialam mu o swoim uczuciu,ale jedynie co teraz moze mi zaofeowac to seks, bo nie chce sie wiazac. Tudno mi zgodzic sie na to. Wiem, ze bedzie ze mna szczery, ze seks moze byc ok, ale... zasady... Smieszna sytuacja co? Do tamtej dziweczyny nic nie czuje a na mnie jst po prostu napalony. Cholera, co robic? dobrze, ze mimo moich emocji, moge jeszcze myslec w miare racjonalnie. mimo to pytam, jak widzicie ta sprawe

Gość odp
o rany!!!faktycznie masz problem. Ale nie moge zrozumieć tego faceta. Jezeli on chce od ciebie tylko seksu a twoje uczucie ma gdzieś no to sorry!!Ale on musi mieć już tak z 27 lat ze już zaraz nie bedą go chcieli do woja. A z tego co wiem ze jak ktoś ma prace (bo chba ma?) to wojsko nie moze go tak sobie wziąśc ! a nie było by lepiej zapisać sie nawet na jakieś studium albo na uczelnie a jak nie ma matury to jest jeszcze technikum wieczorowe i to też ratuje go od woja!!!!Ale slub z koleżanką?????ON chyba jest totalnym bezmózgowcem.

Ogolnie to romantycznie by bylo jakby przez tych pare miesiecy sie zakochali w sobie i nie rozwodzili :D A tak na serio... to facet mogl pomyslec wczesniej... Jest duzo sposobow by sie wywinac... Medycznych... NO ale na chorobe nie mozna \"zapasc\" tuz przed poborem ;)

Gość jakastamdziewczyna
no wlasnie studiuje i wojsko ma to w dupie. a o moje uczucia martwi sie, przynajmniej tak mowi. nie zrobi niczego, jesli bedzie wiedzial, ze wpedzi mnie to w dolek psychiczny. Mimo, ze on chcialby bardzo ''sypiac ze mna'' (az go rozsadza),to czeka cierpliwie na moja odpowiedz. z jednej strony mam tez swoje potrzeby, ale nie chce tego robic z kims, kto mnie nie kocha. nie chce byc kims, na kim on rozladuje swoja energie. dla niego jestem ''kims waznym w zyciu'' tak powiedzial. no i to wojsko...czy to nie jest facet, ktory zrobi wsystko, aby mu bylo dobrze?

Gość jakastamdziewczyna
mieszam troche problemy, ale dla mnie jest to t rudna sprawa. przepraszam

Gość jakastamdziewczyna
cholera. z jednej strony mam opory, a zdrugiej nie chce, zeby znalazl sobie inna. no i ta potrzeba przyjemnosci.

A niby jak małżeństwo ocali go przed wojem?? Może się mylę, ale wydaje mi się, że ten przepis (że jedyny żywiciel rodziny, czy cośtam) już dawno znieśli.

Gość odp
ojej! NIe wiem co napisać! Cieżko cos poradzić jak go kochasz! Moze trzeba sie zastanowić nad intencjami tego faceta! czego on od życia oczekuje! dlaczego nie chce sie z tobą wiązać jezeli ceni sobie twoją osobe i uważa zeby cie w jakiś sposób nie urazić. No nie wiem moze pomoże naprawde szczera rozmowa! To moze bedzie brutalne ale moze jesteś dla niego tylko bardzo dobrą przyjaciółką. Jak mu pozwolisz ze sobą sypiać a on potem odejdzie to bedzie bolało jeszcze bardziej niż teraz. A jak studiuje to nie nie pójdzie do woja i już tzreba sie bic o swoje prawa! Iśc do WKU i pokazać zaswiadczenie z uczelni i już! oni nie mogą tak po prostu brac byle kogo.

Gość jakastamdziewczyna
to fakt - jestem dla niego tylko i az przyjaciolka. rozmawiamy ze soba bardzo szczerze. nic nie mamy do ukrycia. sprawa jest jasna. on nie chce sie teraz angazowac i kropka. tylko pytanie brzmi jak bede sie czuc po takim czyms.

Gość odp
Jak to nie chce sie angażować TERAZ??????A potem bedzie chciał???To co masz mu pozwolic zeby sobie pouzywał a jak mu sie znudzi to z wielką łaską wróci do ciebie??Nie nie nie! Kurcze nie macie po 15 lat!!mysle ze trzeba postawic sprawe jasno!jak chcecie sie przyjaźnic i nie chcesz zeby to sie popsuło to on nie moze od ciebie oczekiwac sexu! Tak nie wolno!wyobraż sobie sytuacje ze jednak mu pozwolisz i bedzie to dla ciebie dopełnienie tego co teraz czujesz a potem bedziesz musiała widzieć go z osobą która bedzie kochał i to nie bedziesz ty!!!!Nie daj sie wykorzystać!!!Prosze!!!

Gość odp
jak chcesz pogadać to napisz nr gg tak bedzie wygodniej

Gość jakastamdziewczyna
odp: dziekuje za zangazowanie w moj niecodzienny problem potrzebna mi rozmowa z kims obiektywnym. moze ty mi podasz na forum swoj nr, poniewaz boje sie, ze bede zidentyfikowana (ostroznosci nigdy za wiele)

Gość odp
hey nie ma sprawy!czasem lepiej jest sie komus wygadać poznac inny punkt widzenia!kazdy ma problemy! mój nr. to 2597297