Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

authentic trele morele

. ZLOT FORUMOWICZÓW .

Polecane posty

Gość upupupu
podnosze. ludziska odezwijcie sie

Gość Panienka z x
Ciekawe niby kto się spotkal?? tu tacy mądrzy jesteście, przebojowii, a w normalnym świecie zapewne szare myszki, więc nie sądze byście staneli obie twarzą w twarz.

hmmm, przyznam, że niektorych wyobrazalam sobie nieco inaczej:) oni mieli przewage -moje fotki a ja wszystkich nie mialam:)

Gość Panienka z X
no bo taka prawda, byscie sie spotkali i te sławne osoby na Kafeterii okazałyby sie kompletnymi niewypałami. Jesli ktoś sie z ims spotkał to niech powie kto z kim i jak ta osoba mu zapadła w gust. Ja kiedyś umówiłam się z jednym mężczyzną z kafeterii i więcej tego nie zrobie. Wyglądał gorzej niż mój ogrodnik, nie odzywał sie, strasznie nieśmialy, a poza tym jak już coś powiedział to mi samej za niego wstyd było!!a na forum taki wygadany... eh:(

Gość a czy może hehehe
spotkał sie ktoś z UNDERTAKER??? GODEM,PENELOPĄ,IWOSIĄ, MONKEY BRAINEM,MOŻE POMOGE,OSTATNIĄ CZYLI PIERWSZĄ i resztą elity?>?

:) fajnie, ciekawe czy ludzie są tacy sami jak piszą, robia tak samo itd:P najlepiej to by było sie spotkac jeszcze z ich parnterami buehe o których masa wpisów jest typu a moj facet myje rece a moj nie hehe