Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresująca sie

Miesiączka w czasie ciąży

Polecane posty

Gość baerdzo
bardzo sie czesto tak zdaza, moja kolezanka tak miala zupenie normalnie, do 4 miesaica\ i dopiero sie skapnela i to po kresce na brzuchu a miala ją od poczatku mowilam jej ale nie wierzyla i sie smiala

Gość stresująca sie
no cos Ty !!! bardzo czesto ? po kresce ?? podobn pojawia sie dopiero w 4-tym miesiacu ... powiedz że żartujesz!

Gość czy tak zawsze jest
Rany, tu jedna drugą bardziej schizuje :) Nie mam pytań poprostu :) Odpukać w niemalowane !

Gość stresująca sie
wrrr ... nie znosze sie stresowac - ide po tabletki anty ... jak bedzie wszystko OK ... nie chce tego juz brac ... chce żeb było ok

Gość stresująca sie
i ja dalej sie stresuje ... czy jest tu jakas kobieta która miała miesiączke w czasie ciązy, lub koleżanke która miała? albo wie cosna ten temat...napiszcie plis.

No ja mam podobny problem. Bo dostałam okresu w npormalnym terminie, chociaż był mniej obfity i o wiele mniej bolacy niż zwykle. A teraz w drugim dniu po tym okresie , mam odczucia jakbym miała znowu dostać okresu. Ciągnięcie w jajnikach i w dole pleców, wiecie jak typowe objawy przedmiesiaczkowe. I teraz sie zastanawiam czy to był \"normalny okres\". Czy może to ze strony układu moczowego, bo ostatnio miałam z nim problemy (bakterie w moczu) ale sie wyleczyłam z tego przed okresem. Już sama nie wiem.

Gość do baerdzo
uważam że się mylisz albo przynajmniej próbujesz zamotać na tym forum i zestresować stresującą się. Po pierwsze miesiączka musiala się różnić od normalnej (skąpsza i bez skrzepów, śluzu itp - miesiączka w ciąży zdarza się ale bardzo rzadko ) a po drugie w 4 miesiącu to chyba skapnęla się nie po kresce (no może między innym bo w 4-5 miesiącu ta kreska robi się mocniejsza i bardziej wyraźna) ale chyba brzuszek też jej urósł bo jakby nie było 4 miesiąc to już II trymestr ciąży. Także jeśli ciąża nie była widoczna z zewnątrz dla innych ludzi , to dla Twojej koleżanki która zna swoje ciało musiała zauważyć powiększenie brzuszka. No to tylko tyle chciałam dodać od siebie :-)

Gość słuchajcie jaka kreska
bo normalnie nie wiem oczym ztu piszecie??? gdzie niby ona się pojawia???

Gość a propo kreski
chodzi o "kreske na brzuchu" od spojenia do pępka w czasie ciąży ona się uwidacznie bądź jeśli ktoś już ją ma widoczną to staje się bardziej widoczna ciemnieje i jest wyrazista

Gość lalllka
ech tak czy smak jak w ciazy jest @ to nie ejst on taki jak normalny...tylko skapszty otd....nie amcie co schizowac;)

Gość stresująca sie
hm .. no coz ... bylam u lekarza ... w ciązy nie jestem .. hurra ... za to mam 7cm guz na jajniku .... rewelka poprostu... myslicie ze postinor mogl to wywołać?

Gość maciejmaciejmaciej
Kochałem się z dziewczyną i zsunęła się prezerwatywa po wytrysku w niej. Nie mamy 100% pewnosci czy nie mogło się dostać nasienie. Na nastepny dzien pojechalismy do ginekologa, zapisal nam recepte na POSTINOR DUO (czyli tzw 72h) . Moja dziewczyna czuła że ma dostać okres więc postanowiliśmy poczekać do rana no i dostała:) To bylo wczoraj, ale nie pokoi ans fakt że ma bardzo małe krwawienie jak nigdy dotąd. Czy to tylko zbieg okoliczności? Czy właśnie może być taki objaw zajścia? Do tego w pierwszy dzień miesiączki czyli wczoraj zaczeła brać pigułki, czy możliwe że ten pierwszy dzień był skąpo krwawy a nastepny czyli dziś eż skąpy z powodu właśnie tych pigułek? Dziś o 16:00 minie 72 godziny, niby możliwość zajscia jets nie wielka, niecale 2 dni przed mieszaczka=dni nie plodne, nie wiadomo czy wogole cos sie dostalo i do tego ten okres. Wszystko byloby ok i bysmy sie nie denrwowali ale pierwszy raz ma ona tak slaby ten okres:/ Prosze o odpowiedz

Gość Justa_79
miałam przez 3 dni obfity okres potem 2 dni spokoju a teraz juz 2 dzien plamienia zastanawia mnie co to moze byc czy moze miec na to wpływ branie bromergonu???