Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaa

co sądzicie o eutanazji?

Polecane posty

Gość zaciekawionaa

jesteście za czy przeciw? legalizacja w polsce, jestescie za? czekam na opinie

Gość
1. Eutanazja nie powinna być przeprowadzana na ludziach podłączonych do respiratorów, żyjących jak rośliny, istnieją cuda i takim cudem może być to, że pacjent nagle się przebudzi ze śpiączki. 2. Jeśli ktoś z pełną siwadomością swoich słów, przy świadkach, typu prawnik, lekarz, rodzina jest w stanie prosić wręcz błagać by umożliwiono mu śmierć to jestem jak najbardziej za. Istnieją na świecie piekielnie bolesne choroby, a morfina nie może być podawana co pół godziny. Więc chcę mieć prawo wyboru!!

Gość smutna jak nigdy
Ja chcialam sie wypowiedziec na podobny temat. Mój piesek od 3 tygodni ma sparalizowane nozki, nic nie czuje (dyskopatia). Ma 10 lat i dyskopatia przydazyla mu sie 3 raz, lecz objawy sa o wiele silniejsze niz wczesniej. Siusia pod siebie i robi kupke po czym ja zjada :( Na łapkach porobily mu sie ranki poniewaz on nie moze usiedziec w miejscu i odpycha sie na przednich lapkach ciagnac te tylne bezwladnie :( ...straszny widok. Zawsze byla aktywny, mial bardzo rozbudowane miesnie poniewaz codziennie duuuzo biegal, uwielbial rozrabiac... wszedzie go bylo pelno... a teraz to juz inny piesek, widze jak bardzo sie meczy. Weterynarz nie widzi dla niego ratunku, od samego poczatku powiedzial ze on z tego nie wyjdzie, ale ja wierzylam ze wstanie na nozki... a to juz tyle czasu trwa. W dodatku zanikly mu miesnie, zrobil sie bardzo chudy w okolicach bioderek :( Dzisiaj postanowilysmy z mama, ze jutro go uspimy... :( Czuje sie strasznie...

Gość smutna jak nigdy
a chce sie Wam do czegos przyznac : ten piesek to nie piesek tylko moj kochanek , ktory juz mnie co smutne jest nie bedzie bolcowal.

Gość smutna jak nigdy-prawdziwa
kurwa debilu jaki ty jestes popierdolony na maxa! kurwa ze tacy puści ludzie sa na swiecie:O popierdolencu spierdalaj stad!

Gość smutna jak nigdy-prawdziwa
Wy sie tu szanowni podszywacze klocicie a ja jestem smutna bo moj kochanek lezy tu obok niezdolny do niczego a ja orgazmow spragnionam .moze ktos zamiast sie klocic pomoze?

Gość zaciekawionaa
wspólczuje bardzo :((((((((sama mam pieska ktory ma już 13 lat i wiem, że cięzko by mi było podjąc tą decyzję. sama zresztą zawsze byłam za legalizacją eutanazji w polsce ale nigdy nie dotyczyło to mojej rodziny, a tak to łatwo mówić...sama nie wiem jak zachowałabym się gdyby to był ktoś mi bliski...

Gość zaciekawionaa
wspólczuje bardzo :((((((((sama mam pieska ktory ma już 13 lat i wiem, że cięzko by mi było podjąc tą decyzję. sama zresztą zawsze byłam za legalizacją eutanazji w polsce ale nigdy nie dotyczyło to mojej rodziny, a tak to łatwo mówić...sama nie wiem jak zachowałabym się gdyby to był ktoś mi bliski...

Z mojej strony odsyłam do Singera i \"Etyki Praktycznej\". Tam jest najlepsze rozpatrzenie choćby tej tematyki.