Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość John

Czy jest możliwe rozkochanie dziewczyny dzięki temu że ma się pieniądze?

Polecane posty

Gość John

...tak żeby dostawała wszystko to materialne na co ma ochotę, to trochę głupie ale tak sie pytam czy jest mozliwe zeby dzieki temu dziewczyna sie zakochała...?

Gość nie to nie jest możliwe
ale możliwe jest przyzwyczajenie jej do wygodniejszego życia. dziewczyna jeśli nie kocha, to pieniądze też nic na to nie poradzą :) zakochać się można w człowieku ktory posiada uczucia, nie pieniądze, czy to rozumiesz? :)

Gość John
miałem na myśli taką sytuację kiedy ona dostaje to wszystko na co ma ochotę i myśli że on jest bardzo dobry dla Niej, inna sprawa czy tak na prawdę jest, zakochać się można w człowieku który nie ma dla nas uczuć

Gość remmm
myślisz że dlaczego kobiety wiążą się zwykle na całym świecie z mężczyznami starszymi przeciętnie o 3 lata? taki facet już jest zwykle bardziej ustabilizowany finansowo i np. może ją wziąść samochodem do kina czy do własnego mieszkania, podczas gdy jej rówieśnicy są jeszcze niesamodzielni. jeżeli masz kupe pieniędzy do których samodzielnie doszedłeś dzięki temu że masz łeb na karku to może ci to tylko pomóc i na pewno masz więsze szanse od kogoś kto ją może i szaleńczo kocha ale w życiu mu się nie powiodło.

Gość John
nie mam, jeśli to jest częstym faktem to co piszesz to bardzo smutne

pieniądze to miły dodatek-ale nie odmiernik uczuć!!! byłam z facetem 4,5 roku i nie mieliśmy duzo pieniedzy. kochalismy sie bardzo i bylismy bardzo szcześliwi!!! kiedy pojawiły sie pieniądze wszystko sie zepsuło,juz nie jestesmy razem... wiec jesli ma ciebie pokochać to nie jest ważne ile masz pieniędzy!!! chyba ze jest blacharą albo wredną suką...

Gość rozkochanie
w Twoim portfelu :) :) :) ale cóż jak wiadomo miłość mozna kupic-jesli nie interesuje nas czy jest szczera i prawdziwa :) jesli lubisz obłude i sex za pieniądze to polecam exluzywniejsz jego odmiana - Laska opłacana na dłużej :)

a Ja mam np problem mam lepsza sytuacje finansowa od swojego faceta. Mam 23 lata-mieszkamy w moim mieszkaniu a On jest caly czas przewrażliwiony na tym punkcie :( zamiast sie cieszyc ze mozemy ze soba byc i bzykac sie kiedy chcemy i gdzie chcemy Za kazdym razem jak jest jakas sytuacja zwiazana z mieszkaniem on twierdzi ze go to nie interesuje i podkresla ze to w koncu nie jego! A jak jest kłótnia to zarzuca mi że go wyrzucam... Chociaz raz go spakowałam i wywiozlam jego rzeczy ale b.mnie wtedy zranił ...

Gość remmm
kobiety lansują tu przypadek skrajny: głupiej blachary bo chcą zataić coś co trudniej zauważyć. nie można się wypierać, że ogromny wpływ na nas (w tym i na nasze uczucia) mają instynkty rodem z jaskini. dlatego faceci łatwiej się zakochują w ładnych kobietach (bo to świadczyło o zdrowych genach), a kobiety wiążą się z mężczyznami zaradnymi życiowo (bo będzie w stanie utrzymać zapewić byt potomstwu). wcale nie musimy robić tak z premedytacją, ale takie mamy skłonności. ja akurat przeszedłem drogę od biednego studencika do ustawionego burżuja;) więc dokładnie wiem jak zmieniało się nastawienie kobiet do mnie;) i zapewniam, że były one bardzo dobrze wykształcone, oczytane itp.

Gość fdjted
remm możesz opisać dokładniej swoją droge i doświadczenia z tym związane???

czy uwazacie że to rani meską dume jak dziewczyna ma wiecej kasy(ale nie swoje tylko rodziców-mysle ze to wazne)od swojego partnera?? Bo na przykład gdy jest na odwrót to chyba jest oki???

Gość oczywiście że możliwe
i to nawet bardzo możliwe-każdy kocha kasę:) Problem w tym, czy chcesz,żeby pokochała Ciebie czy Twoją forsę? :o

Gość remmm
nie będę tu opisywał mojego zycia bo na ksiązkę jest tego za dużo. może powiem tak: znacie ten ekseperyment gdy o drobne prosił obcych ludzi ten sam facet: raz w łachmanach, raz w garniturze. i nie muszę chyba pisać, że tylko w drugim przypadku udało mu się zebrać niezłą sumkę. albo: co byście sobie pomyślały gdyby zaczepił was na ulicy lekko pijany facet: raz w ciuchach rodem z tesco, innym razem w eleganckim wdzianku z sunset suits. przypuszczam, że w pierwszym przypadku uciekniecie, w drugim koleś może dostać szansę. przestańcie już z tym tekstem: pokocha twoją kasę, a nie ciebie. kochamy ludzi jako zbiór ich cech, fizycznych i psychicznych, a nie jakieś abstrakcyjne dusze.

jak laska jest pusta to pojdzie na to, tylko ze zakocha sie w twoich pieniadzach, a nie w tobie!!!

Gość remmm
PartyGirl: czytanie nie boli;) niech mi ktoś odpowie: dlaczego np. pieniądze do których facet musi dojść dzięki własnej pracy i inteligencji oficjalnie stawia się niżej niż np. wygląd, który się albo ma albo się go nie ma. nie wszyscy faceci mają np. 1.9m, świetną budowę ciała, przebojowość itp. co ma zrobić np. ktoś nieśmiały o drobnej budowie ciała? drogie ciuchy i drogi samochód to jeden ze sposobów na pokazanie, że też jest w nich trochę 'męskości', że potrafią zadbać o swoją kobiete i jej dzieci.

Gość Close Combat
Sam jestem drobnej budowy ciała, kontakty z dziewczynami mam dobre do czasu gdy chce od nich co więcej. Ale widzisz w przeciwienśtwie do ciebie się nie poddaje. Już przytyłem 10 kilo, a siłownia naprawde może zdziałać cuda. Przebojowość też idze wyćwiczyć trzeba tylko chcieć, coś o tym wiem. A w czasach gdy 70% ludzi ma robote przez znajomości pieniądze nie są już wyznacznikiem męskości i zaradności.Proste jak budowa cepa. Weź się za siebie a nie jęcz i nie użalaj się nad sobą.

Gość John
mam ukochaną kobietę, przykro mi tylko że znajomą osobę zostawiła dziewczyna bo jak powiedziała szuka kogoś kto zapewni byt godny jej przyszłym dzieciom

Gość John
zresztą szybciutko już go znalazła

Gość remmm
Close Combat: ja się wcale tu nad sobą nie użalam, chciałem tylko zwrócić uwagę na pewną kwestię. a jak już mówisz 'weź się za siebie' to przecież moge to samo powtórzyć niemałej rzeszy ludzi, którym się materialnie nie udało (i prawdopodobnie nie uda, bo taki już ten świat jest, że są bogaci i są biedni) p.s. na pewnym etapie zawodowych umiejętności, znajomości przestają odgrywać jakąkolwiek rolę, przynajmniej w moim zawodzie

Gość Close Combat
Tylko widzisz dorobienie się pieniędzy to kwestia możliwości, wykształcenia itp natomiast kwestia wyglądu to kwestia chęci. Wierz mi pracowałem po 12h fizycznie w bardzo ciężkich warunkach i jeszcze po pracy miałem czas na siłownie, 85% facetów poprostu uwaliło by się na kanapie z piwskiem, do tego dieta którą napewno nie można nazwać smaczną, ale coś za coś.I nie oszukujmy się wolabyś biedną a śliczną dziewczyne niż grubą ale z kasą. Skoro masz wymagania to musisz oferwoać dokładnie tyle samo. Pomijam tu już kwestie ubioru, higieny itp, powiem ci czasami ubrałem sie 2 razy lepiej w ciuchy za 80 zł niż kumpel który wydał na nie 400zł. Acha i jeszcze jedno teraz kobiety mają prawie idnetyczny status majatkowy więc nie dziw się, że patrzą na wygląd wkońcu my robimy to samo.

Gość jeżeli dziewczyna ...
ma ciebie kochac tylko dlatego, że masz pieniądze to wg mnie jest prostytutką :-D

Gość sna
John - chcesz ją kupić?? Miłość za pieniądze ma tylko jedno imię.......

Gość Zgrabniuteńka z klasą
Sunset suits to akurat denna firma. Co innego gdyby byl w gajerku od Armaniego, Pierr'a Cardin i uzywal perfumy paco rabane "black XS :D

Tez uwazam że sunset to niezbyt wysoki próg... Chociaż prosty styl Springfilda bardzo mi sie podoba

Gość Rasowa kocica miau
Niewazne jak wyglada wazne ile ma kasy , jak zadbany i jak sie bzyka:D

Gość remmm
armani, cardin, hugo boss, dior, versace - w tym chodzą stare pryki ala "dyskretny urok burżuazji" bunuela, którym na tyle brakuje gustu, że jedynym wyznacznikiem staje się dla nich metka.

Gość Rasowa kocica miau
remm ales ty glupi hahahahahahahah usmialam sie. Sloma ci z butow wystaje pustaczku:D

Gość Rasowa kocica miau
musze już się położyć bo jutro z rana w Carrefour będzie przecena tych wibratorów doodbytniczych w rozmiarze XXL hejka

Gość Rasowa kocica miau
Pozdrawiam podszywacza ktory sam sie tam zaopatruje w owe wibratory:D