salix 482 Napisano 3 godziny temu 35 minut temu, Pokraka napisał: Nie, ja jednak nie, mógłby wziąć fotkę i mnie to by nie ruszyło, jakoś to są tematy nie ruszające mnie w najmniejszym stopniu, za inne przejawy nielojalności mogłabym się obrazić śmiertelnie. Ja napalanie się na jakąś fotę jak szczerbaty na suchary odebrałabym jako przejaw nielojalnosci (abstra...ąc oczywiście od iskry i malowanego bo z tego co zrozumiałam to nic nie wskazuje na to by mieli byc para). 26 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: Nie bardzo mnie to interesuje powiem tak Ojciec palil matka palila siostra szwagier tesz kiedyś ciotka kiedyś kuzynka kiedyś anastazje palila dziewczyny co randki palily stypiara pali a dentystka nie narzeka Czy czuć z mieszkania jeszcze nie miałem złego komentarza a już na 60tyś ponad sprzedalem na allegro w tym życiu Nie wyobrażam sobie nawet jaki zapach musi panować w mieszkaniu w którym ktoś przez kilkadziesiąt lat palił papierosy. Tam by trzeba bylo remont generalny ze skuwaniem tynków pewnie zrobić żeby się pozbyć tego kilkudziesięcioletniego smrodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Chciałem z tobą nie chciałaś ale to i lepiej bo jakbym miał mieć wywody że chce nudesa płaskiej i jakieś fochy. Przyjaźnic tesz trzeba umiejętności Nie jestem maszyną na żetony że atencja wyskakuje, po czym za free dajesz i otrzymujesz od jakiejś innej osoby atencje. Moj czas prywatny jest w cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kanadyjskie życie napisał: Wiem, że to ciężka próba ale podołam. Będziesz zdawał relację jak Ci idzie? Bardzo na to liczę. Na tym forum potrzebne są pozytywne wzory do naśladowania. To może być pierwszy krok do rewitalizacji tego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Daruj sobie. I wrzuć dziś smętną muzę, może ktoś z widowni zwróci uwagę. Jak ostatnio zrobiłeś - najpierw mi wklejasz, porozmawialiśmy o tym, dawałam wsparcie i rady, po czym stwierdziłeś że nie chcesz już o tym gadac. Następnie na publik tą samą muzę wrzuciłeś jeszcze tego samego wieczora. Po co? Ponoć nie chcesz rozmawiać o tym. - Dla atencji. Najpierw wrzuciłem na publik, a później do ciebie. Ja nie chciałem o tym gadać. Też juz skończ. " Przepadło" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Ja napalanie się na jakąś fotę jak szczerbaty na suchary odebrałabym jako przejaw nielojalnosci (abstra...ąc oczywiście od iskry i malowanego bo z tego co zrozumiałam to nic nie wskazuje na to by mieli byc para). Nie wyobrażam sobie nawet jaki zapach musi panować w mieszkaniu w którym ktoś przez kilkadziesiąt lat palił papierosy. Tam by trzeba bylo remont generalny ze skuwaniem tynków pewnie zrobić żeby się pozbyć tego kilkudziesięcioletniego smrodu. Albo tesz palic ja tam nic nie czuje dużo osób pali można nawet wynajac palacym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1774 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Ja też, to raczej normalne. Tak że chęć zobaczenia foty z ciekawości ma niewiele wspólnego z ideą "pogłębiania relacji". Gdyby byli parą, to co innego. Dokładnie chęć zaspokojenie ciekawości niczego nie pogłębia i nie wywołuje relacji jeśli jej nie ma. Problemem jest schemat myślenia Iskry, który można skwitować zdaniem "kolejny raz facet poleciał na atrakcyjniejszą laskę" i to w zasadzie tyle. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie jestem maszyną na żetony że atencja wyskakuje, po czym za free dajesz i otrzymujesz od jakiejś innej osoby atencje. Moj czas prywatny jest w cenie. Jesteś dziwna przyjaźń to nie związku ja elce nawet wklejalem foty typów a ona mi lachonow tesz nagie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 561 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: Żadna dlatego tu jeszcze jestem do wzięcia czekam na zdecydowanom i wtedy tesz nie ma znaczenia jakieś pitu pitu z elkami po 5lat bo tak wygląda rzeczywistości Chociaż nie planuje już samicy z tego forum dyskusyjne ale zdecydowana mnie kręci Leżak, ale to ty jako facet musisz pierwszy zacząć. Zagadać do jakiejś na żywo jeżeli chcesz mieć. Tu jest Polska, nie zachód. Tu kobiety same nie zagadują i nie podrywają. Niekoniecznie musi z tego forum być. Ja zagadywałem na żywo - co prawda okazywały się zajęte, ale mimo wszystko działałem. Tylko i wyłącznie na żywo, żadne online pisanie. Pisać online to można sobie ot, tak niezobowiązująco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Dokładnie chęć zaspokojenie ciekawości niczego nie pogłębia i nie wywołuje relacji jeśli jej nie ma. Problemem jest schemat myślenia Iskry, który można skwitować zdaniem "kolejny raz facet poleciał na atrakcyjniejszą laskę" i to w zasadzie tyle. Wie, że nie skacze po priv i nie zagaduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 3 godziny temu To nawet było tak elcia weź mi daj fotke jakieś nimfuś bo chce sobie zwalic a laptop 2m wstac mi się nie chce Elka na to poważnie? Ja na to tak Elka zdjęcia pyk pyk pyk pyk 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Leżak, ale to ty jako facet musisz pierwszy zacząć. Zagadać do jakiejś na żywo jeżeli chcesz mieć. Tu jest Polska, nie zachód. Tu kobiety same nie zagadują i nie podrywają. Niekoniecznie musi z tego forum być. Ja zagadywałem na żywo - co prawda okazywały się zajęte, ale mimo wszystko działałem. Tylko i wyłącznie na żywo, żadne online pisanie. Pisać online to można sobie ot, tak niezobowiązująco. Zmądrzałeś gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Zero cukru napisał: Najpierw wrzuciłem na publik, a później do ciebie. Ja nie chciałem o tym gadać. Też juz skończ. " Przepadło" W temacie była piosenka oo wilku, potem wrzuciles na priv ale inną. Pogadaliśmy o tym. Potem poszedłeś pośniać się na publiku. Po czym ja dałam 2 swoje w temat Twój muzyczny pod wilkiem, a Ty tą co mi na priv. Nie przed priv tam tą wrzucałeś, tylko po priv. Edytowano 3 godziny temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanadyjskie życie 6 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Pył na wietrze napisał: Daruj sobie. I wrzuć dziś smętną muzę, może ktoś z widowni zwróci uwagę. Jak ostatnio zrobiłeś - najpierw mi wklejasz, porozmawialiśmy o tym, dawałam wsparcie i rady, po czym stwierdziłeś że nie chcesz już o tym gadac. Następnie na publik tą samą muzę wrzuciłeś jeszcze tego samego wieczora. Po co? Ponoć nie chcesz rozmawiać o tym. - Dla atencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, kris888 napisał: Leżak, ale to ty jako facet musisz pierwszy zacząć. Zagadać do jakiejś na żywo jeżeli chcesz mieć. Tu jest Polska, nie zachód. Tu kobiety same nie zagadują i nie podrywają. Niekoniecznie musi z tego forum być. Ja zagadywałem na żywo - co prawda okazywały się zajęte, ale mimo wszystko działałem. Tylko i wyłącznie na żywo, żadne online pisanie. Pisać online to można sobie ot, tak niezobowiązująco. Nie bardzo mi się już chce poczekam aż się przypadkiem zrobi a jak nie to trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: Jesteś dziwna przyjaźń to nie związku ja elce nawet wklejalem foty typów a ona mi lachonow tesz nagie... Nie obchodzi mnie porypany świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1774 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Ja napalanie się na jakąś fotę jak szczerbaty na suchary odebrałabym jako przejaw nielojalnosci (abstra...ąc oczywiście od iskry i malowanego bo z tego co zrozumiałam to nic nie wskazuje na to by mieli byc para). I to jest to, każdego dotyka co innego w innym stopniu. Dlatego ludzie muszą się dobrze dobierać tokiem rozumowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 20 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: W temacie była piosenka oo wilku, potem wrzuciles na priv ale inną. Pogadaliśmy o tym. Potem poszedłeś pośniać się na publiku. Po czym ja dałam 2 swoje w temat Twój muzyczny pod wilkiem, a Ty tą co mi na priv. Nie przed priv tam tą wrzucałeś, tylko po priv. W innym temacie, ale poleciał, więc wrzuciłem jeszcze raz. Chyba wiem lepiej kiedy wrzucałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Pokraka napisał: Dokładnie chęć zaspokojenie ciekawości niczego nie pogłębia i nie wywołuje relacji jeśli jej nie ma. Problemem jest schemat myślenia Iskry, który można skwitować zdaniem "kolejny raz facet poleciał na atrakcyjniejszą laskę" i to w zasadzie tyle. Jesteś zwyczajnie głupia i tępa. Nie chodzi mi o jej wygląd. Tu każda jest ładniejsza ode mnie. A o to że nic ona dla niego nie znaczy, nic dla niego nie zrobiła, wręcz hejtowała go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nie obchodzi mnie porypany świat. Jak się z kimś przyjaznisz to podajesz mu dildo naganiasz typa żeby miała sex i odwrotnie liczysz na to samo tak to widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 131 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, salix napisał: Nie wyobrażam sobie nawet jaki zapach musi panować w mieszkaniu w którym ktoś przez kilkadziesiąt lat palił papierosy. Tam by trzeba bylo remont generalny ze skuwaniem tynków pewnie zrobić żeby się pozbyć tego kilkudziesięcioletniego smrodu. Po takich meliniarzach, palących w domach, trzeba zamawiać jeszcze jakieś specjalne techniki oczyszczania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanadyjskie życie 6 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, murb napisał: Będziesz zdawał relację jak Ci idzie? Bardzo na to liczę. Na tym forum potrzebne są pozytywne wzory do naśladowania. To może być pierwszy krok do rewitalizacji tego miejsca. Puki Leżak tu funkcjonuje to o rewitalizacji mowy być nie może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 131 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Pokraka napisał: Dokładnie chęć zaspokojenie ciekawości niczego nie pogłębia i nie wywołuje relacji jeśli jej nie ma. Problemem jest schemat myślenia Iskry, który można skwitować zdaniem "kolejny raz facet poleciał na atrakcyjniejszą laskę" i to w zasadzie tyle. Amen. Byłoby jej prościej, gdyby nie udawała, że oczekuje od facetów tylko koleżeństwa, przyjaźni, a nie także uznania jako kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu A przyjaźń damsko męska nie działa jak druga strona nie traktuje jako opcji bo jednak szacunku musi być ja mógłbym dużo jej pocisnac a to ona mi od sietot mimo że swoje mam i swoim obracam, wiele więcej niż nie jeden stąd, jedynie nie mam pracy ale sobie robię biznes powoli i to hipokryzja bo sama nie robi. Z resztą sobie radzę wszystko zalatwiam jak należy czasem najlepiej czasem gorzej ale nawet ai się myli mając cały internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 561 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, salix napisał: Nie wyobrażam sobie nawet jaki zapach musi panować w mieszkaniu w którym ktoś przez kilkadziesiąt lat palił papierosy. Tam by trzeba bylo remont generalny ze skuwaniem tynków pewnie zrobić żeby się pozbyć tego kilkudziesięcioletniego smrodu. no ja byłem kiedyś w mieszkaniu u takiej jednej babki, kompa naprawiałem. po powrocie musiałem wszystko z siebie ściągnąć i prać. Plus prysznic też. 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Po takich meliniarzach, palących w domach, trzeba zamawiać jeszcze jakieś specjalne techniki oczyszczania. jakie czyszczenie, raczej zrywać wszystko do gołego tynku i na nowo gruntować, malować itd. Edytowano 2 godziny temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1774 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Jesteś zwyczajnie głupia i tępa. Nie chodzi mi o jej wygląd. Tu każda jest ładniejsza ode mnie. A o to że nic ona dla niego nie znaczy, nic dla niego nie zrobiła, wręcz hejtowała go. Mam nadzieję, że ulżyło ci, lepiej już? Wyrażam swoją opinie na temat, który uczyniliście publicznym, nie musisz się z nią zgadzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 20 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Jesteś zwyczajnie głupia i tępa. Nie chodzi mi o jej wygląd. Tu każda jest ładniejsza ode mnie. A o to że nic ona dla niego nie znaczy, nic dla niego nie zrobiła, wręcz hejtowała go. O to to Edytowano 2 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Po takich meliniarzach, palących w domach, trzeba zamawiać jeszcze jakieś specjalne techniki oczyszczania. A ty z facetem nie palicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kanadyjskie życie napisał: Puki Leżak tu funkcjonuje to o rewitalizacji mowy być nie może. Udam, że nie widzę puki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu Ja z niepalacymi ogólnie się nie dogaduje zazwyczaj bo to inny mental nie miały obowiązku codziennie zarobić na paczkę to zyjom w innej rzeczywistości i zaradnosci zyciowej. My palacy bardziej kombinujemy od zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Mam nadzieję, że ulżyło ci, lepiej już? Wyrażam swoją opinie na temat, który uczyniliście publicznym, nie musisz się z nią zgadzać. Naszych biją! Ty tępa? Ooooooo Iskro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach