Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola Lu

Wysylacie bylym zyczenia na swieta?

Polecane posty

Gość daruj sobie
ano dlatego, że teraz nic już cię z nim nie łączy, oprócz wspomnień i kulturalniej byłoby gdybyś sobie darowała tę pamięć bo on może już być z kimś innym i takie serdeczności nie mają dla niego żadnego znaczenia. :D

Gość Lola Lu
squaw, kasiulik, dzieki dziewczyny:) mysle, ze cos mu wysle, ale nie za wczesnie, poczekam na jakis gest z jego strony.

Gość kasiulik
ja to mam wiekszy problem, bo moja mam jest zakochana w moim bylym...;)

Gość Lola Lu
daruj sobie- dzieki za sprowadzenie na ziemie, to mile z twojej strony..... Kasiulik, niezla historia. I jak sobie z tym radzisz?

Gość kasiulik
no jasne, nie spiesz sie, zyczenia ostatecznie mozna wyslac smsem w dzien Wigilii...wiec masz duzo czasu;) 3maj sie cieplo!

Gość kasiulik
Lola Lu , nie jest latwo...zwlaszcza, ze chcialabym mimo wszystko aprobaty moich rodzicow , wobec mojego obecnego...ale,ze byly byl szarmancki, dzentlemen, pelna kulturka no w ogole nic do zarzucenia to obecny nie ma latwego zadania;)biedaczysko!

Gość Lola Lu
moze wyjasnij mamie, ze to twoj narzeczony i ty znasz go lepiej, a pozory moga mylic:)

Gość ja też mam ten dylemat
i wyślę, nawet jeli nie odpisze, to co? ja humoru sobie zwarzyć nie dam (od warzyć - gotować, nie ważyć od waga :-P)))

Gość lostman
pytanie nie jest czy wysłać ale co wysłać

Gość pointa..
Ty chyba jednak autorko coś do niego czujesz.. no przyznaj sie.. :P Komu "nieodpisane" życzenai zwarzyłyby humor..?? he?? Pozdrawiam :D

Gość Lola Lu
sprawdzilam w slowniku i 'ja tez mam ten dylemat', masz racje, warzyc :) pointa, tu nie chodzi o niego, ogolnie nie lubie, jak ktos nie odpisuje na smsy, bo odbieram to jako olewke...tyle, ze jak nie odpisze kolezanka to jakos zadzwonie czy przy okazji spotkania wyjasnie sprawe, a do niego przeciez nie bede dzwonic..bo to juz bedzie natrectwo..

Gość Taka żonka
daruj sobie , w dużej częsci ma rację niestety choć jestem kobieta musze przyznac rację facetowi Nabijaja sie z nas jak tak sie zachowujemy , niby to liczac na ich odwzajemniony mily gest. Bzdura tak naprawde maja nas w dupie (byle) i nic nieoczekuja gdzie im sie urywa dobry sex,a maja nowy moze lepszy nie beda zerkali na życzenia czy bóg wie co.

Gość Lola Lu
:(

Gość Lola Lu
niestety, nie bylo mozliwosci zeby podtrzymac te znajomosc mimo ze oboje tego chcielismy. Proza zycia wygrala z uczuciem, nie widujemy sie, a jak wiadomo, co z oczu, to z serca :( ja tez tak mam, to trudne i przykre, tym bardziej przykra jest swiadomosc, ze osmiesze sie w oczach osoby, w ktorej uczucie juz wygaslo, a z ktora jeszcze niedawno bylam tak blisko...

Gość ja też mam ten dylemat
E tam, mój wcześniejszy ex zawsze do mnie wysyła życzenia na imeniny, urodziny itp. Na nic nie liczy, bo ja tego nie robię. Nie śmieję się, jest mi to obojętne. Mój późniejszy ex jest fajnym człowiekem dlatego wyślę mu zyczenia. Jeżeli nie odpisz to trudno, jakoś przeżyję. Poza tym, jeżeli ja nie uważam tego za ośmieszenie to co mnie obchodzi reakcja innych. Trzeba być w zgodzie ze sobą, i nie uprzedzać się do innych osób. Takie generalizowanie, ze się smieją jest cyniczne. Nie należy tracić wiary w człowieka.

Gość Goska_22_lata
mój były mi przesyła życzenia, ja jemu też.Rozstaliśmy się w zgodzie, bez awantur kłótni, uznaliśmy ze razem nam nie jst już po drodze i tyle.Na codzień nie utrzymujemy ze soba kontaktu ale przeciwko życzeniom nic nie mam.

Gość Lola Lu
Goska, dzieki za glos chlodnego rozsadku w dyskusji:) A moze wypowiedza sie Panowie? jak reagujecie na swiateczne sms lub kartki, maile od bylych?

Gość lusterko
lola lu,wiesz ja bym wyslala.Mialam kiedys sytuacje,ze poznalam chlopaka,w sumie miedzy nami nic nie byo,a na kazde swieta i urodziny wysylalam mu kartke.Nigdy nie odpisal ani nie podziekowal.Po dluzszym czasie sie spotkamilsmy i powiedzial ,ze dziekuje za kazde zyczenia,ze nigdy tego nie zapomni,ze podziwa moja wytrwalosc(oczywiscie kartki byly po kolezensku wysylane)On przyslal moze raz jakiegos smska,a tak to ciagle ode mnie byly jakies sygnaly.Wyslij mu , bedzie mu na pewno milo!:)

Gość Lola Lu
lusterko, dzieki za wsparcie:) miedzy nami byla nieco inna sytuacja, bylismy ze soba baaardzo blisko, w planach byl dluzszy zwiazek, a potem wszystko sie rozpadlo..zostala luzna 'przyjazn'. W sumie jako kobieta moge czuc sie do pewnego stopnia oszukana....i nie wiem czy jakmwyse zyczenia to nie bedzie wygladalo jak zebranie o zainteresowanie:( moze on juz kogos ma?

heh,ostateczna decyzja nalezy do Ciebie...w sumie jest roznica,bo Wy ze soba byliscie,a my nie,ale jessli rozstaliscie sie w \"pokoju\" to mysle,ze powinnas wyslac:)

Gość romeo100
No nieeee. Kto przy zdrowym rozumie wierzy w przyjaźń po nie udanej miłości czy nie udanum związku ???? ( to to samo) Jekie życzenia,sms-y czy kartki ??? Kto z was chciałby utrzymywać kontakt z osobą z którą wam nie wyszło??? I po co??? Albo z osobą która was zawiodła.... Nie róbcie takich rzeczy... nie warto...

Gość gość
oni wracaja tylko w jednym celu - zeby spokojnie, majac zapewniony seks, szukac nowej baby. wiec nie wracajcie bo to juz patologia jakas...