Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisssy

Wlosy Malgorzaty Kozuchowskiej

Polecane posty

Gość Lisssy

Czy zwrocilyscie uwage na wlosy M.Kozuchowskiej? Mimo, ze sa dlugie, farbowane na platynowy blond i chyba prostowanem, pieknie lsnia i nie sa w ogole sianowate! jak uzyskac taki efekt? moje wlsoy sa znidzczne od farby i prostownicy, a chcialabym im przywrocic blask. Stosowalam maske z oleju rycynowego, dove, wax i inne, daja jednorazowy efekt, poza tym po uich stosowaniu wlsoy przetluszczaja sie przy skorze,a na koncach zostaja suche i lamliwe. Help

Gość magdalin
Zacznij używać jedwab.Jest świetny. Włosy są po nich zdrowe i lśniące. Polecam.

Gość Lola Lu
magdalin, a jakiej firmy jedwab?

Gość Lola Lu
dzieki, sprobuje :)

Gość jjjdiaoP
taa ale na allegro dochodzi 6 zł przesyłka

Gość magdalin
No tak, ale zawsze zamawiam więcej sztuk, więc i tak mam na plusie. Jedną sztukę to się nie opłaca.Lepiej wtedy kupić w sklepie lub zakładzie fryzjerskim.

Gość a jakiej firmy ten jedwab
? Please powiedzcie to sobie znajde na allegro!

sorki, nie zauwazylam linka:( ale on taki malutki jest:( na długo starcza? a jak go sie uzywa?

Gość gosiuniaa
Najlepiej jest sie zaopatrzyc w całą serii kosmetyków z jedwabiem szampon, odzywka ,i olejek (oleje starcza na dosc długo) Ale, moja droga musisz wiedziec jedno ŻLE PRZEPROWADZONE ROZJASNIANIE WŁOSÓW ma takie wlasnie konsekwencje wlosy sa suche ,pekaja poniewaz sa PUSTE w srodku pozbawione melaniy . Jezeli twoje naturalne włosy sa ciemne nie spodziewaj sie Rewacji po sr. kosmetyczny Twój włos jest mocno rozjasniony i pusty w srodku i naturalan rzecza jest to ,ze sie łamie. Wszystkie gwiazdy TV maja swoje rozjasnione wlosy PIORECZKA i najwyzej do ramion. Ze słowianska uroda trzeba sie urodzic :)reszta to pólprodukty Sama rozjaniam włosy juz ponad 10 lat

dobra, zamówiłam, ale czy bedzie napisane moze tam na jakiejs ulotce jak tego uzywac? Jesli nie to prosze, podpowiedzcie cos!!

Gość gosiuniaa
słonce jest delikatne nie zawiera amoniaku :) Ja przeprowadzam rozjasnianie włosow w salonie l'orela co 3 miesiace rozjasniam włosy pasmami (balejaz) Tez mam ogromne kłopoty z nimi poniewaz moje naturalne włosy sa dosc ciemne i maja mocny pigment . Robie najwilzanie włosow w salonie kupuje tylko firmowe srodki z lorela ,lykam merz special drazet. A i ostnio rozjasniam wlosy tylko rarbami blond nie pozwalam sobie nakladac rzadnych rozjasniaczy!!!fakt włosy sa żółtawe ,ale sie nie łamia tak jak po rozjasniaczach

Gość gosiuniaa
Powtarka włosy musza byc dobrze rozjasnione na całej liniii!!!inaczej pekaja . Na ym zdjeciu tych wlosow jest znacznie wiecej niz jak widzi sie ja w filmie M -jak milosc .Fotografia jest złudna . Jedwab wcieracz w koncze po myciu w malej ilosci jest dosc tłusty

Gość gosiuniaa
http://mendaryna.w.interia.pl/gosi3345.jpg Zobacz jutro film m jak milosc i zobaczysz z,e tych włosow jest znacznie mniej niz na zdjeciu . A i jeszcze sa profesionalne wypełniacze włosow zaraz po myciu efekt jest rewelacyjny.

Gość Lisssy
gosiunia, wlasnie w filmie zauwazylam jej pikne wlosy. Wyraznie widac, ze sa farbowane a jednak lsnia. Bo np Dominika Ostalowska (Marta) ma blond wlsoy, ale suche i bez polysku. tez zamawiam sobie jedwab, a wlosow na razie nie farbuje. wsyatrczy, ze prostuje je dosyc czesto :(

Gość Lisssy
goisunia, czym sa wypelniacze? zdradz cos, bo powoli sie podlamuje stanem moim klaczkow, Nie chce ich obcinac, tak dlugo zapuszczalam, obcinam konce, wcieram odzywki i wszystko na nic? :(

Gość gosiuniaa
Wszytko zalezy jaki maj kolor wyjsciowy ciemnej blondynce jest łatwiej sie przefarbowac na jasna niz brunetce. I to wszytko zalezy od organizmu zdrowy organiz lsniace wlosy ,osłabiony matowe i porowate . A teraz zima ciezko o ładne lsniace włosy

Gość gosiuniaa
Wypełniacze to cos jak pianka ,czy spray do ukladania wlosow z tym ,ze po nich włosy bardziej Jakby puchły co sprawia opyczne wrazenie ,ze jest ich o wiele wiecej z weeli jest fajny wypełniacz .

Gość Lisssy
dzieki, sprobuje:) na razie uzywam pianki i lakieru sunsilk "wieksza objetosc", ale efekty takie sobie.

ale to tylko w same końcówki wciera się ten jedwab? Ale Kozuchowskiej lśnia całe włosy, tzn. na całej ich długości. Bo ja mam naturalny jasny blond, ale tez takie bez połysku i nie tworzą takiej jednolitej "tafli", tylko odstają jakoś:( A nie mozna wcierac w całe włosy?

Gość gosiuniaa
jedwab jest firmy biosilk on jest zbyt tlusty ,zeby wcierac go w cale włosy ,ale z tej samej firmy jest tez odzywka i szmpon REWELACJA dla naturalnych włosow blond tylko dosc sporo kosztuja około 200 zl razem. Zafarbuj włosy w dobrym salonie fryzjerskim i bedziesz miala takie ladne lsniace

Gość znalazłam o tym jedwabiu
http://www.mojekosmetyki.pl/ tam jest jak stosować. Duza kropla na dłoń i wcierać w całe włosy i skórę głowy (albo na wilgotne albo na susze). Nie spłukiwać

dzieki gosiunia:) Ale farbowac to nie chcę, bo mam ładny swój naturalny kolor, tylko chciałabym żeby były bardziej lśniące i takie gładkie.

Gość gosiuniaa
Jakie tu sa niskie ceny tych preparatow!!!u mnie sa dwa razy drozsze

Gość Lisssy
uzywalam kiedys takiego olejku- jedwabiu, wlosy byly po nim lsniace, ale tez sprawialy wrazenie, ze jest ich malo i sa cieniutkie

Gość Sanita
a poradzcie co zrobić?zafarbowałam włosy na ciemny brąz, prawie czarne . farbą a teraz chce na blond ...nie uzyje rozjasniacza boje się. mam czekac az odrosną? długie mam

Gość nie załamujcie mnie
włosy Kożuchowskiej są brzydkie - jakieś takie żółte i rzadkie za to Hanna Smoktunowicz to ma super włoski - gęste i z ładnym kolorem blondu pamiętacie, że zanim obcięła je przez wiele lat nosiła długie i farbowała na blond i cały czas miała je w doskonałej formie - jak ona to robi?

Gość SOLNICZKA Z PIEPRZEM
Ja wam powiem co one robią: mają najlepszych w Polsce fryzjerów, a poza tym chodzą na specjalne zabiegi regenerujące dla włosów. Żadna maska robiona w domu nie da takich efektów (niestety!) jak te u fryzjera - za ciężkie pieniądze.