Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synkka

krem pilnie poszukiwany!!!

Polecane posty

Gość synkka

poszukuje kremu firmy Mincer Mona Liza z serii 18-tka na topie.Jest to krem matujący z samoopalaczem.Slyszalam ze juz go nie produkuja ale mam nadzieje ze gzies sie chociaz jeden zapodzial i czeka na mnie :) Moze Wy wiecie gdzie mozna go jeszcze dostac?Albo ktoras z Was posiada go i chce sie go pozbyc...? jesli tak to prosze o kontakt. Pozdrawiam

Gość synkka
upppp

A co taki dobry był? Wejdz na strone firmy i napisz do nich maila. Podobno mozna go u nich zamowic.

Gość synkka
czytalam kilka opini na temat tego kremu i wszystkie byly pozytywne.pisalam do tej firmy ale powiedzieli mi ze tego kremu juz nie maja:(

Gość synkka
Dzieki Kasiulek za pomoc,ale ten krem jest niestety nie dla mnie:( on jest dla osob po 25 roku zycia a ja mam dopiero 18 :( aha-mam do ciebie pytanie:gdzie kupilas ten krem?w internecie czy w normalnym sklepie? pozdrawiam:)

E tam, ja nie wierze, ze ten krem za 20 zł działa przeciwzmarszczkowo. Ja mam 22 lata i go używam. Kupiłam go w małym sklepiku kosmetycznym.

Gość synkka
jak nie znajde kremu"18 na topie" (a obawiam sie ze niestety tak sie wlasnie stanie:( )to sobie kupie ten ktory mi polecasz.mam nadzieje ze nie bedzie zadnych skutkow ubocznych;)