Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabacum

czy ktos moze bral FABACUM czy to dziala

Polecane posty

Gość yyyyyyyy

Gość yyyyyyyy
opychaj sie opychaj poczekamy na efekty hihi

Gość yyyyyyyy
opychaj sie opychaj poczekamy na efekty hihi

Gość Aggis
Eh, no wlasnie o to chodzi, ze zadnych efektow nie bedzie :D

Gość Aggis
yyyyyy, poczytaj sobie co to jest to pewnie mi pozazdroscisz i tez to sobie zamowisz :) pozdrawiam!!!

Gość fabacum
powodzenia z tym nie tyciem od nalesnikow heh chyba nie wierzysz ze bedziesz mogla sobie tak bez karnie jesc nalesniki i spaghetti czytalam o tym i prosze nie badz taka naiwna

Gość Aggis
Nie jestem naiwna tylko optymistycznie nastawiona :D jem duuuzo węglowodanow i tak wiec na pewno mi ten preparat nie zaszkodzi a moze pomoze ;) zrzucic przed latem ze 2 kg... za jakis czas napisze czy dziala...

Gość Aggis
Poza tym 50 zl.za dwa opakowania plus opakowanie cidrexu to zaden majątek a sprobowac warto!!! :)

Gość Aggis
Mam juz fabacum :) wczoraj na sniadanie wzielam tabletke a potem zjadlam piec naleskinow- i po godzinie zrobilam sie znowu glodna!!! Na obiad zjadlam góre spaghetti (poprzedzajac jedzenie fabacum) i chyba po 2h zaczelam czuc głód. Czyli bardzo mozliwe, ze rzeczywiscie te kalorie skrobiowe sie nie wchlaniaja do org.skoro po obfitych posilkach czuje sie tak, jakbym nic nie zjadla :P jakies dziewczyny stosuja dluzej ode mnie ten preparat??? Chcialabym poznac Wasze opinie...

Gość adczskmlsacnjkdsa
i co dalej

zjadłam 2 opakowania i w sumie to więcej tego nie kupie bo szkoda mi kasy ;) chociaz wydaje mi sie, ze nawet dziala...

Gość fabacum
podnoszę topik, bo dla mnie jest aktualny :)

Gość jem dużo i nie tyje
przeciez makaron ryz i chleb w diecie sa potrzebne ale nie białe pieczywo a 100 gram makaronu ma 100 kalorii musisz tylko wybierać niskotłuszczowe sosy ja jem bardzo duzo makaronu nawet kilka razy dziennie i nie tyje i nie łykam zadnych tabletek bo nie wierzę.

Gość Axaa
Co takiego? Kilka razy dziennie makaron?

Gość short

Gość short
Kupilam sobie dwa tygodnie temu. tez cidrex gratis. Nie jestem pewna czy to dziala, ale przynajmniej nie mam takich wyrzutow sumienia ze jem jem jem i nic z tym nie robie tylko czekam az sie odlozy w oponki na brzuchu. Nie przytylam i nie schudlam. W sumie nie zaluje ze kupilam.

Gość benilinda
witajcie, brałam fabacum i cidrex jednocześnie, tzn fabacum na węglowodany a cidrex na tłuszcze, jadłam normalnie a schudłam, uważam ze to działa, bo jak przestałam to brac to po jakimś pół roku znowu przytyłam i man problemy z trawieniem, wlazłam na tę stronę bo chcę znowu sobie to kupic i kupię, ale efekty w postaci spadających spodni i braku fałdy na brzuchu są widoczne dopiero po jakichś 2 miesiącach, polecam do tego 30 minutowe spacery i jakiś krem na sadło, ja używałam dax cosmetics liposuction effect i wiecie co? zrobiło mi się nowe ciałko, a teraz znowu gruuuuuuuubas, brr, ide do apteki po fabacum, pozdrawiam ;)

Gość jkrolikowska
Bzdura, kto to widział żeby tak się obżerać? Należy się zastanowić na czym Ci zależy czy na dobrej figurze i zdrowiu czy też na obżarstwie. jeżeli na tym drugim to daj sobie spokój, bo prędzej czy później będziesz wyglądała na hipopotama. szkoda zdrowia i życia. Jeżeli nie możesz poradzić sobie z objadaniem się ich do psychiatry tam nie tylko chodzą ludzie chorzy psychicznie ale i tacy , którzy nie radzą sonie z nałogami. A nałogiem jest obżeranie. Ja to wypróbowałam i naprawdę pomogło. Przy wzroście 155 ważyłam 98 kg i wyglądałam jak wspomniany hipopotam. Też stosowałam różne diety i po każdej przybywało mi średnio w roku ok.8 -10 kg., aż pomógł mi psychiatra . Od sześciu lat mam tą samą wagę, jem racjonalnie nie obżeram się ale też nie głoduję. Jem schabowe, pizze, makarony, słodycze. Schudłam w ciągu 3 lat 50 kg. Teraz ważę 48 kg i jest mi z tym dobrze. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Jaga

proszę napisz jak to zrobiłaś, że tak schudłaś. Ja mam wzrostu 163 i ważę 80 kg

proszę napisz jak to zrobiłaś, że tak schudłaś. Ja mam wzrostu 163 i ważę 80 kg

Gość smutniutka bardzo
no własnie...ja tez jestem ciekawa...

Gość jkrolikowska
Dziewczyny właśnie pomógł mi psychiatra, przestawił mnie na inne myślenie trwało to 3 m-ce, chodziłam 2 razy w tygodniu na rozmowy z Nim i pomogło. Naprawdę nie ma się czego wstydzić , a efekty są na stałe. Pozdrawiam

Witajcie, najwazniejsze aby jesc polowe tego co zwykle i nie wmawiac sobie, ze przechodzicie na diete bo od razu bedziecie głodne. Jesli racjonalne odstawienie polowy jedzenia nie pomaga to polecam meridia 15 albo zelixa 15. ok 70 zl. Jak zoladek sie skurczy to wtedy mozna ograniczyc jedzenie bez problemu. To nie jest dla osob z nadcisnieniem!!! Pozdrawiam

Gość Misiek28
ja biorę i działa !!!!!! codziennie przed obiadkiem

Gość uopupupuppu
up podnosze ! czekam na wsze opinie!

Gość kasiunia
Właśnie kupiłam fabacum, zobaczymy czy zadziała:) Wcześniej brałam cidrex i błonnik i faktycznie lepiej się czułam. Przez 6 tygodni schudłam 6 kg. Przy wzroście 165 cm ważyłam 70 kg, a teraz 64:) Jeszcze 5 kg i będę szczęsliwa ;p Nie głodziłam się, uwielbiam jedzenie, po prostu zmieniłam sposób odżywiania i jestem zachwycona. Ciągle miałam problemy z wagą ale jeszcze nigdy nie udało mi się schudnąćw tak krótkim czasie. Odpowienie odżywianie i fitnes 3 razy w tygodniu ( aby uniknąć rozstępów i pozbyć się celulitu) :) AAA podobno jak się chce schudnąćtak ok. 10 kg to suplementy diety należy stosować dopiero przy ostatnich 3 bo te jest najciężej zrzucić. Trzymam kciuki :)

ja też brałam Fabacum i byłam baaaardzo zadowolona bo ziemniaczki i chlebek uwielbiam, więc jak sie dowiiedziałam, że istnieje coś takiego jak neutralizator skrobii to się ucieszyłam na maxa:) teraz znowu kupiłam fabacum bo muszę do sylwestra parę kilo zejść więc już działam w tym kierunku:))))

Gość jaktotakto
a ile schudłaś jak brałaś wtedy to Fabacum? ja bym sobie też chciała kupić ale jakoś nie mam zaufania do suplementów i wolę się wywiedzieć wszystkiego

Gość halina halina
witam, ja również kupiłam fabacum. Mam 163 cm wzrostu a ważę 59kg. Chciałabym ważyć 53-55 kg. mam siedzącą prace ale staram się ćwiczyć ( rower, szybkie spacery :)) + piecie wody i zielonej herbaty. sama jestem ciekawa czy będą efekty. Nie przepadam za słodyczami za to lubię słone potrawy. staram się nie obżerać ! Pozdrawiam !