Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tammy

2 testy ciazowe pozytywne - czy juz ciaza?

Polecane posty

Gość tammy

Czy mozliwe ze 2 testy ciazowe mogly sie mylic? Okres mi sie spoznia 5 -6 dni. Czy po 2 tyg ciazy powinnam czuc mdlosci?

Skoro 2 testy wyszły pozytywnie to pewnie jesteś w ciąży:) Jeżeli chodzi o mdłości to możesz ale nie musisz mieć. Ja jestem w ciaży w 15 tyg. i mdłosci prawie wcale nie miałam.

ja powiem tak testy nie raz mnie zawiodły więc powiem tak nie bazój na nich.Gdyby tak się temu przyrzyć to bym miała chyba ok 10 dzieci a póki co mam jedno. A może ja miałam czystego pecha?? bo kiedy nie byłam w ciazy to test pokazywał co innego a jak zrobiłam sobie w styczniu pokazał że nie jestem a tu prosze zostałam mamą. A co do mdłości to róznie z tym jest ja ich nie miałam i wymiotów też nie

wiesz, u mnie w tym cyklu bylo tak : okres tydzien spoznienia objawy typowe dla ciazy test pozytywny na koniec silne krwawienie i jazda do szpitala co sie okazalo??? zadnej ciazy nie bylo i nikt nie wie czemu byla cala reszta Lepiej idz zrob badanie beta hcg a bedziesz wiedziala na 100%

Gość tammy
porosze jeszcze o jakies opine, przypadki itd.

Gość a u mnie
testy zawsze wychodziły prawidłowo. Jak byłam w ciązy to był pozytywny , a jak nie bylam a mi się wydawało, że jestem to był negatywny.