Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała sonda

Wolałybyście mieć miseczkę A czy D?Piszcie szczerze!!!

Polecane posty

Gość mała sonda

Gość WypowiemSie
Mam C i nie przeszkadza mi to. Jesli mialabym wybierac wolalabym A niz D.

Gość wolałabyś A
nie wierzę :O przecież to zero cycka!

Gość posiadaczka rozmiaru A
To oczywiste, że wolałabym D, no ale niestety mam tę drugą opcję :P

Gość alajaka
wolalabym zdecydowanie A, po za tym mam A:)

Gość zaciekawa
A. mam B i mi z nim bardzo wygodnie ;). D są niewygodne a fececi lecą niby na duży biust ale mały też nigdy nie jest niedopiweszczony. Więc wygoda przesądza ;)

Gość konwalijkaa
mam D i NIE zamieniłabym na A:P

Gość zdecydowanie
C

Gość mam D
i mimo,że czasem narzekam to jakbym miała A to bym się załamała :O

Gość retyrety
Mam B i jest ok. Nic nie wisi, nic się nie rozlewa. Moja siostra ma D i jest wściekła, poza tym ma kłopot z kupieniem stanika, SEKSOWNEGO stanika, bo tzw. namioty są wszędzie.

Gość też mam D
i nie jest wcale niewygodny!!!kto to wymyslił? wystarczy fajny stanik, no i oczyuwiscie teraz jest taki wybór, ze wcale nie musi to oznaczac staniora na szerokich ramiączkach :) sa piekne staniczki dla miseczki D. ja sie wspaniale czuje z moim biustem, moj chlopak tez :)

Gość też mam D
do retyrety poradz siostrze, zeby zobaczyła sobie na allegro na bielizne:) tam znajdzie miliony pieknech seksownych staniczków z rozmiarem D

Gość rozaliaa
retyrety ......Oj to Ty nie widziałaś jakie sexowne mogą być staniki typu D . Sama taki noszę i nie mam problemu z ich kupnem:)

ja mam B i jest mi z tym bardzo dobrze. Gdybym miała wybierać to wolałabym raczej A niż D. Małe cycuszki są z reguły ładne, sterczące i jędrne, a z za dużymi to jest taki problem, że często \"wiszą\" jak są bez staniczka:O

Gość tez mam D
no to dla kobiet, które mają D i problem z wiszacymi cycuchami mam cwiczebnie, które po miesiąc stosowania codziennie sprawi, ze bedzieci miały pieknie wymodelowany biust: składamy raczki jak do modlitwy miedzy piersiami, lokcie na boi przepycham raczkki, wytrzymujemy tak 15 sek i powtarzamy 10 razy :) co dziennie

Gość retyrety
Dzięki za podpowiedź z tym allegro!

Gość i juz heheh
Mam A i jakbym miala teraz mozliwosc zmiany na D to nie zrobiłabym tego;)

Gość wolę A
Wiadomo, ze mężczyźni wolą duże ale jak kochają to małe im nie przeszkadzają;) Koleżanki z dużymi biustami skarżą się, że są niedopieszczone. Niby każdy facet tak się zachwyca a jak przychodzi "co do czego" to poza spojrzeniem pełnym uznania i chwilowym "miętoleniu" nie mogą się doczekać jakichś namiętnych pieszczot a o delikatnych i tkliwych to już mogą tylko pomarzyć. Dla kogo w końcu są te duże piersi?

Gość mam..
DD stale boli mnie kręgosłup więc wolałabym już A

Gość hapetka
O kurcze, a to ćwieka dziewczynom zadalaś/eś :D. Nie mam pojęcia, tak źle, tak niedobrze. Wybieram miseczkę b/c ;).

Ja mam E i niestety ciągłe problemy z kręgosłupem i kupnem ładnego stanika w Polsce- musze sobie sprowadzać Jakbym miała wybór to C jest idealne :) ;) :)

Gość 1234568
a ja mam B 75 i nie chce miec juz wiekszych, aczkolwiek nie narzekam :) taki by mi starczyl

Gość A za mały D za duży
Njlepszy pośrodku:)

Gość hmmmmmmm...........
ja mam A (czasami B) i nikt mi nie zarzucil jeszcze, ze nie mam cyckow ;) kolezanki wiecznie mowia "masz rozmair idealny" - jedna ma C i cycki jej sie rozlewaja na boki, druga ma AA i placze ze deska wiec wybieram raczej A :) zreszta zawsze mozna zrobic sobie operacyjnie wieksze :P i przynajmniej beda sterczec :P

Gość hapetka
Operacyjnie mozna też pomniejszyć :-P. I jeszcze zostanie dla koleżanki z AA ;).

a ja mam E :o i musze przyznać że wolalabym mniej - tak by mi C albo B spasowało :D

Gość na A jest większy wybór
staników,ale co po ich zdjęciu... zostają same brodawki...taka jest prawda:O kobieta ma wyglądać jak kobieta!

Gość Zdecydowanie A
Jest wygodniejszy w noszeniu i nie jest się narazonym na obleśne uwagi podchmielonych meneli. Osobiście oważam, że każde cycuszki są ładne jeśli są wypielęgnowane i apetyczne. Te małe mają dużo uroku choćby dlatego, że dziewczęce, świeże i pieszczotliwe. Te duże jeśli nie są żylaste i z rozstępami i ładnie wypielęgnowane też zachęcają do pieszczot.