Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatha christie

depo-provera, pytanie

Polecane posty

pytanie to kieruje do tych z was, ktore biora zastrzyki antykoncepcyjne- dostalam zastrzyk 3.11. i nie mam @ juz zaczynam schizowac, ze jestem w ciazy... czy ktoras z was przestala miesiaczkowac po depo???????????????

Gość odp
jednym ze skutkow przyjmowania depo jest brak @. powinnas wiedziec takie rzeczy skoro zgodzilas sie na zastrzyk. i sie zatrzymala po dwóch cyklach. depo swoja droga to straszne gowno. utylam 5 kg i mialam straszne problemy. potem poslzam do innego ginekologa i powiedzial, ze on nigdy by mi tego nie zapisal.

Gość stresująca sie
ja bałam 3 serie depo-provera z powodów zdrowotnych, ponieważ musiałam przestac miesiączkować i nie miesiączkowałam przez 10 miesięc. nie wiedziałaś że depo zatrzymuje wogle miesiączkowanie??? to jak Ci lekarz przypisał te zastrzyki?!

jejku...to najgorsza antykoncepcja jaka moze byc..po praru latach jej brania...mozna byc bezplodnym...mialam juz 3 ginow...i zaden by mi tego nei przepisal.masz jakies gina idote..

Gość stresująca sie
morphina - wn ioskuje ze to nie było do mnie ... ja to musiałam brac ze względu na zdrowie ... tzn... musiałam przestać miesiączkować i to było "najłatwiejsze"

ginekolog mi nie powiedział o tym, że po depo się traci miesiączkę:( jak na razie schudłam na niej... nie biorę tego dla własnej przyjemności, lecz dlatego, że jestem nieuleczalnie chora, a mamy już jedno dziecko, które może być chore na to, co ja... dziękuję za informacje. pozdrawiam.

Gość kathy-athy
biore depo provere 4 lata,nie miałam ani razu miesiączki,z czego bardzo sie ciesze bo miałam bardzo obfite i bolące.mam dziecko i więcej nie chcę,więc zatrzymanie płodności mi odpowiada.nie wiem tylko czy powinnam zrobić przerwę.no bo po co?skoro okresu i tak nie dostanę po tak długim czasie zastrzyków.jestem bardzo zadowolona,antykoncepcja 100%,o ile ktoś nie chce mieć dzieci,bo jak ktoś chce,to nie polecam.