Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Myślisz że psa przemocą wychowasz? Agresja rodzi tylko większą agresję bicie zwierzęcia to nie jest żadna metoda jeśli pies jest realnie niebezpieczny i nie da się nad nim zapanować to trzeba go uśpić. Jeśli masz takie odruchy że psu trzeba przy...ić, to nigdy nie powinieneś mieć żadnego zwierzęcia pod opieką. Ja wychowalem mnie nigdy nie ugryzla dla niej byłem alfa psów się nie boję do dzisiaj bo wiem gdzie uderzyć i smieszom mnie typy chowające się za ajstafami z amstafami bo ja dobermana lalem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Na twoim miejscu nie miałabym tu o tym wszystkim. A co mi grozi że 30 lat temu psu przylalem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A co mi grozi że 30 lat temu psu przylalem? Nic ale dobermany itp najczęściej ma patola dla urojonego prestiżu a potem je napjerdala bo na bombelka warczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nic ale dobermany itp najczęściej ma patola dla urojonego prestiżu a potem je napjerdala bo na bombelka warczy. Nigdy nie pisałem że pochodzę z bogatego domu banany Edytowano 1 godzinę temu przez Dwa donuty pączek tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nigdy nie pisałem że pochodzę z bogatego domu banany A co to ma do rzeczy biedny nie znaczy patola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 1 godzinę temu Dziwię się, że z kogoś zdziwiło, że to socjopatyczny, skrajnie nieempatyczny degenerat. Po pierwsze już się chwalił zadeptaniem chomika i tłuczeniem psa, a po drugie on po prostu tym cuchnie - tym brakiem empatii dla innych istot, skrajnych egoizmem, degeneracją moralną. Mnie naprawdę dziwi, jak ktoś (np. RC) pisze, że go lubi. W nim nie ma nic, co można by lubić, ma tak obrzydliwą osobowość, że aż naciąga od tego i to po prostu czuć. Z drugiej strony nie można go obwiniać, cała jego rodzina to degeneraci tak naprawdę, a matka finalnie zebrała to, co zasiała, więc też się nie ma co litować nad jej losem (jej metody wychowawcze, jej zdegenerowane lenistwo i pasożytnictwo, jej zadowolenie z degradacji syna, żyjącego razem z nią latami w biedzie i izolacji na melinie). Jak takie dziecko miało się uczyć normalnych emocji. 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Mój ojciec pił matka tlukla butelki o futryne kaleczyla go i to jego zawijali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Mój ojciec pił matka tlukla butelki o futryne kaleczyla go i to jego zawijali Dlatego właśnie rozumiemy powody twojej degeneracji osobowościowej, uczuciowej i życiowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Dziwię się, że z kogoś zdziwiło, że to socjopatyczny, skrajnie nieempatyczny degenerat. Po pierwsze już się chwalił zadeptaniem chomika i tłuczeniem psa, a po drugie on po prostu tym cuchnie - tym brakiem empatii dla innych istot, skrajnych egoizmem, degeneracją moralną. Mnie naprawdę dziwi, jak ktoś (np. RC) pisze, że go lubi. W nim nie ma nic, co można by lubić, ma tak obrzydliwą osobowość, że aż naciąga od tego i to po prostu czuć. Z drugiej strony nie można go obwiniać, cała jego rodzina to degeneraci tak naprawdę, a matka finalnie zebrała to, co zasiała, więc też się nie ma co litować nad jej losem (jej metody wychowawcze, jej zdegenerowane lenistwo i pasożytnictwo, jej zadowolenie z degradacji syna, żyjącego razem z nią latami w biedzie i izolacji na melinie). Jak takie dziecko miało się uczyć normalnych emocji. Witaj w rzeczywistości gdzie życie nie jest proste i widmo tlucze wazony na ojca głowie żeby poszedł spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Witaj w rzeczywistości gdzie życie nie jest proste i widmo tlucze wazony na ojca głowie żeby poszedł spać To raczej jest margines, z którego miałeś szansę wyjść, zaczynając żyć normalnie w pewnym momencie. Nie skorzystałeś i jesteś "frikiem", żyjącym z własnymi kupami jako rodziną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Dlatego właśnie rozumiemy powody twojej degeneracji osobowościowej, uczuciowej i życiowej. Ze mnom wszystko w porządku mam dużo empatii nie odrzucilem prostytutki wybaczam teksty dumbo aby nie skończyła z kotami ustawialem się nawet jako orbitera elki gdyby nie mogła sobie nikogo znaleźć chociaż nie byłem fizycznie zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mój ojciec pił matka tlukla butelki o futryne kaleczyla go i to jego zawijali Ten sam ojciec który był bogatym biznesmenem mitomanie i po którym odziedziczyłeś majątek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: To raczej jest margines, z którego miałeś szansę wyjść, zaczynając żyć normalnie w pewnym momencie. Nie skorzystałeś i jesteś "frikiem", żyjącym z własnymi kupami jako rodziną. W którym? Chyba dopiero teraz jak matka umarla bo wcześniej niby jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ze mnom wszystko w porządku mam dużo empatii nie odrzucilem prostytutki wybaczam teksty dumbo aby nie skończyła z kotami ustawialem się nawet jako orbitera elki gdyby nie mogła sobie nikogo znaleźć chociaż nie byłem fizycznie zainteresowany. Nie nie masz, to twoje iluzje na własny temat, tak jak cała reszta iluzji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Dlatego właśnie rozumiemy powody twojej degeneracji osobowościowej, uczuciowej i życiowej. A ja nie do końca bo nie on jeden z patoli a nikt do słoja nie wali moczu bo mu za daleko do kibla 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wieczornaa napisał: Ten sam ojciec który był bogatym biznesmenem mitomanie i po którym odziedziczyłeś majątek Dokładnie ten sam jak się roztali otworzyl firmę zaczol zaraniac dobre pieniądze a matke zwolnili i zwariowala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ze mnom wszystko w porządku mam dużo empatii nie odrzucilem prostytutki wybaczam teksty dumbo aby nie skończyła z kotami ustawialem się nawet jako orbitera elki gdyby nie mogła sobie nikogo znaleźć chociaż nie byłem fizycznie zainteresowany. Jesteś degeneratem totalnym i już od dawna jestem zdania że powinieneś mieć jaja ucięte bo kiedyś jakąś babe albo dziecko skrzywdzisz Edytowano 1 godzinę temu przez Wieczornaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: W którym? Chyba dopiero teraz jak matka umarla bo wcześniej niby jak? W tym, kiedy po prostu dorosłeś. Nikt nie kazał ci pasożytować na chorej psychicznie i równie egoistycznej jak ty sam matce, izolując się od normalnych szans życiowych na zdegradowanej melinie (byle tylko nie musieć nic robić). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wieczornaa napisał: Jesteś degeneratem totalnym i już od dawna jestem zdania że powinieneś mieć jaja ucięte bo kiedyś jakąś babe skrzywdzisz Ty tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: A ja nie do końca bo nie on jeden z patoli a nikt do słoja nie wali moczu bo mu za daleko do kibla Oj to malo wiesz o typach mój kolega nawet z trzech bogatych domów jednorodzinnych szczal do butelek w pokoju jak gral na pc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: A ja nie do końca bo nie on jeden z patoli a nikt do słoja nie wali moczu bo mu za daleko do kibla To też racja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wieczornaa napisał: Jesteś degeneratem totalnym i już od dawna jestem zdania że powinieneś mieć jaja ucięte bo kiedyś jakąś babe albo dziecko skrzywdzisz Mnie sex nie interesuje swoje se utnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Ja osiagnolem w sexie wszystko co chciałem 4h bez przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Oj to malo wiesz o typach mój kolega nawet z trzech bogatych domów jednorodzinnych szczal do butelek w pokoju jak gral na pc Jesteś obrzydliwy nie wiem czy to czujesz chyba niezbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 541 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Dziwię się, że z kogoś zdziwiło, że to socjopatyczny, skrajnie nieempatyczny degenerat. Po pierwsze już się chwalił zadeptaniem chomika i tłuczeniem psa, a po drugie on po prostu tym cuchnie - tym brakiem empatii dla innych istot, skrajnych egoizmem, degeneracją moralną. Mnie naprawdę dziwi, jak ktoś (np. RC) pisze, że go lubi. W nim nie ma nic, co można by lubić, ma tak obrzydliwą osobowość, że aż naciąga od tego i to po prostu czuć. Z drugiej strony nie można go obwiniać, cała jego rodzina to degeneraci tak naprawdę, a matka finalnie zebrała to, co zasiała, więc też się nie ma co litować nad jej losem (jej metody wychowawcze, jej zdegenerowane lenistwo i pasożytnictwo, jej zadowolenie z degradacji syna, żyjącego razem z nią latami w biedzie i izolacji na melinie). Jak takie dziecko miało się uczyć normalnych emocji. Ciężko się z tym nie zgodzić, ale zastanawia mnie fakt, dlaczego nie zrobił nic ze swoim życiem. Przecież giełda to nie pewniak tylko hazard, więc grając o miliony trzeba się liczyć ze stratą wszystkiego. Finalnie stracił matkę, siostra ma swoje życie, a teraz znów kombinuje jak przetrwać nie pracując przede wszystkim nad własnym życiem. Znałem wielu ryzykantów, ale Leżak ma wyjątkowo wybujałą wyobrażnie i skacze na głęboką wodę po tak zwanych trupach do celu. Cóż, mimo wszystko życzę szcześcia i ogłady, bo będzie mu potrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja osiagnolem w sexie wszystko co chciałem 4h bez przerwy Wszystko oprócz seksu z baba. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja osiagnolem w sexie wszystko co chciałem 4h bez przerwy Z którą konkretnie kobietą uprawiałeś taki seks? Z iloma kobietami to przećwiczyłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: W tym, kiedy po prostu dorosłeś. Nikt nie kazał ci pasożytować na chorej psychicznie i równie egoistycznej jak ty sam matce, izolując się od normalnych szans życiowych na zdegradowanej melinie (byle tylko nie musieć nic robić). Chyba żartujesz a jak by przezyla mając 50m2 gdy dodatki do mieszkania się nie nalezom bo za dyzy metraz na 1 osobę. Myślisz że by poszła do pracy? Skoczyla by z okna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jesteś obrzydliwy nie wiem czy to czujesz chyba niezbyt Wiem jak jest bo chodziłem po znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Wiem jak jest bo chodziłem po znajomych No każdy se dobiera towarzystwo na swój wzór bo nie inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach