Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipetkaa

tesciowa tez czlowiek,czyzby?

Polecane posty

Gość pipetkaa

to ja tez dodam swoje i napisze pewne zdarzenie. Pare miesiecy temu,przez pewien czas sprzatalam w domu lekarzy z tesciowa,tam bylo niepelnosprawne dziecko-na wozku nie mowiace,nie chodzace,naszym zadaniem bylo miedzy innymi sprzatanie w jej pokoju,jakiesz bylo moje zdziwienie kiedy tesciowa powiedziala kiedys tak"no juz wszystko teraz tylko pokoj tej kaleki(!)i z wybrzydzeniem wydela usta-czy tak zachowuje sie normalna osoba?matka?wiec weszlysmy do tego pokoju,tej chorej dziewczynki-Julii nie bylo,pokoj jak kazdy inny z tym ze fotografir w ramkach zdradzaly kto tu mieszka a ona z obrzydzeniem dwoma palcami brala i przesuwala normalnie wygladajace przedmioty-tak jakby bala sie ze te inwalidztwo mozna zalapac jak grype! tydzien pozniej ta dziewczynka byla w domu siedziala w salonie ja podeszlam do niej z misiem w rekui probowalam zagadac,usmiechala sie na to tesciowa"to tylko kaleka"?oslupialam to znaxczy ze co/gorsza?mam ja traktowac jak smiecia? jak ona ja traktuje?boze-pomyslalam sobie, to znaczy ze jakbys miala kiedys wnuka/wnuczke niepelnosprawnych to bys sie wyrzekla?kiedys w tv lecial program z udzialem osob chorych na raka-podobno kazala wylaczyc bo zbieralo sie jej na wymioty jak widziala tych ludzi bez wlosow(naturalny etap po chemii) i zadeam teraz pytanie kto tu jest chory?

Gość ania BASIA
OJEZU LUDZIE PRZECIEZ TO WIDAC GOLYM OKIEM ZE TO CHORE,A WY MILCZYCIE?

Po co znów zakładasz ten sam temat? A jeśli to prawda, to faktycznie - chore. Ale nie dlatego baba jest psychiczna, że jest Twoją teściową, tylko taka już jest. A może dlatego?