Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna _23

Proszę o radę

Polecane posty

Gość martyna _23

Od kilku dni towarzyszy mi ból głowy, wlaściwie mam go bez przerwy, zasypiam z bólem i z bólem sie budzę. Najgorzej jest kiedy sie podnosze , wtedy czuję ostry, paralizujący ból z tyłu głowy i nie mogę sie wówczas ruszyć. Najdziwniejsze jest to że ja nigdy wcześniej nie miałam problemów z bólami głowy dlatego nie wiem czy jest to ból często spotykany czy też może powinnam się udać do lekarza.dodam jescze że nie pomagają mi tabletki przeciwbólowe.

Gość elina25
jeżeli jest to ból pulsujący po jednej stronie głowy to jest to migrena

Gość martyna _23
a czy jest jakiś sposób na pozbycie sie bólu skoro tabletki przeciwbólowe nie pomagają?

Gość MARIA M.
A może masz kłopoty z kręgosłupem

Gość tukan
tabletki nie pomagają jeżeli nie wyleczy sie przyczyny.....a przyczyn są dziesiątlki, faktycznie kręgosłup jest najczęstszą.

Gość chcąca
TO MOŻE BYĆ BÓŁ NADCIĘNIENIOWY, CHOĆ NIE MUSI. NAJLEPIEJ ZMIERZ CIŚNIENIE I WTEDY BĘDZIE MOŻNA WYKLUCZYĆ TĄ EWENTUALNOŚĆ. A Z NIEKONWENCJONALNYCH METOD POLECAM OKŁAD Z GORCZYCY NA OKOLICE CIEMIENIA, A NA KARK ZIMNY OKŁAD I LEKKI MASAŻ MIĘŚNI KARKU I BARKÓW. A NAJLEPSZA TABLETKA NA BÓL GŁOWY TO "KETONAL" POLECAM

Gość madziara58
tylko ketonal jest najgorszy dla dla żołądka,chociazja go też biore w ostateczności.pije też herbate z cytryną,nieraz pomaga

Gość madziara58
sorry ,pije kawe z cytryną

myślę że też tak jak chcąca poradziłabym zmierzenie ciśnienia. jeśli jest wysokie wystarczy zmniejszyć ilość wypijanej kawy. jeśli jest ok, wtedy trzeba szukać dalej. a może zaczęłas brać jakieś leki np. tabl.antykoncepcyjne, one często powodują bóle głowy, zwłaszcza na początku stosowania.