Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez Doswiadczenia

ZERO DOŚWIADCZENIA W CAŁOWANIU SIĘ MAM... POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość Bez Doswiadczenia

Mam 18 lat, jescze nigdy się nie całowałam, jakos tak wychodziło....im później miałam okazję (w sensie : im byłam starsza), tym bardziej się bałam, wstydziłam bo chyba nie umiem tego robić. Kiedy widze w telewizji że jakaś para się namiętnie całuje, to ogarnia mnie rozpacz... W piątek jeden chłopak (zresztą bardzo fajny..) był już blisko tego aby się ze mną całowac ale ja oczywiście odepchnęłam go bo NIE UMIAŁABYM. A jeszcze jakbym mu się przyznała to by była klapa, pewnie by rozpowiedział że jakas dziwna jestem, tyle lat na karku a tu ani jednego "sliniaka" w zyciu... :( Pomóżcie, pocieszcie mnie,proszę.

Gość Jasiu latek 8
ja mam 8 latek i tez sie nie calowalem i co z tego ?

Gość Bez Doswiadczenia
Ja mam wrazenie jak juz sie kiedys zdecyduje to zrobic, to bedzie widac ODRAZU ze robie to 1. raz. Jest tak? I wogole warto sie przyznawac ze nigdy sie nie całowało ?

nie jest tak, Ty to po prostu umiesz. A przyznac sie jest fajnie. Mysle, ze chlopakowi bedzie milo. Jakbys sie poczula, jakby ci chlopak powiedzial, ze to wlasnie z toba caluje sie po raz pierwszy. Mi by bylo milo, ale to wszystko kwestia czlowieka. Ty musisz wiedziec czy jest ci bliski, czy to tylko chwilowa znajomosc. Ja pierwszy raz calowalam sie z calkiem przypadkowym chlopakiem i nie powiedzialam mu. A on nie wyczul :)

Gość katya
Kochana:) Nic się nie bój, każdy całowanie ma zapisane w genach:D A kiedy całujesz ukochanego, to nie myslisz o niczym tylko o nim, technika nie ma znaczenia:) Najlepiej zostaw na początku inicjatywę mężczyźnie, jak się zacznie to rób to co on i tyle;D

Gość Bez Doswiadczenia
Kasienko26 i Katyo dziekuje Wam :) Myśle, że ten "pierwszy" z ktorym sie pocaluje bedzie niezle oblisniony ale zawsze jest ten 1.raz ;) No nic...sprobuje podejsc do tego z humorem...Ale juz na prawde nie moge sie doczekac...!!! Pozdrowionka

Gość Bez Doswiadczenia
Pozostaje jeszcze jedna wazna dla mnie kwestia. Otoz chodzi o oddech, o zapach z ust itd. wiadomo ze nie zawsze ma sie swiezy i mietowy jak o myciu zebow iczy to sie bardzo wyczuwa od drugiej osoby podczas pocalunku ? Czy starczy np ostra guma airwaves po np 6 godzinach od mycia zebow ?;) Prosze odpowiedzcie,bo jesli przyjdzie co do czego to nie bede wiedziala...

jak nie jestes pewna swojego oddechu tp zawsze miej przy sobie gumy mietowe i tic taci zawsze pomoga cos tam :) No jak ktos ma nieswiezy oddech to od razu wyczujesz.

Gość Bez Doswiadczenia
hehe no mam zawsze gumy przy sobie, ale nie dlatego że mi wali czy coś, po prostu lubie. tym lepiej:) ahh....nie moge sie doczekac tego pierwszego pocałunku !! to takie słodkie i niewinne zarazem:)

Gość Bez Doswiadczenia
Odswiezam, moze jeszcze ktos sie wypowie ;)

Gość mirra
moj pierwszy pocalunek byl w wieku 17 lat i niezbyt go wspominam,ale pozniej juz bylo super.nie ma sie czego bac ;)