Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slavia

eliksiry na miłość

Polecane posty

Gość slavia

Witam! Od jakiegoś czasu bezskutecznie szukam w necie przepisów na eliksiry i misktury miłosne. Postanowiłam Was o to zapytać. Mój ziązek zaczyna się sypać i może wydaje Wam się to śmieszne, ale zrobię wszystko, aby go utrzymać. Nawet poprzez takie mikstury. Baaardzo proszę, pomóżcie mi. Pozdrawiam.

Gość help me
ooo ja też bym chciała poznać takie przepisy!!! Ludzie, pomóżcie!!

Gość eliksir
Magiczny przepis na rozkochanie w sobie księcia W piątek rano, przed wschodem słońca, pójdź do sadu i zerwij z drzewa najpiękniejsze jabłko, jakie zobaczysz. Następnie na skrawku białego papieru napisz własną krwią swoje imię i nazwisko, a poniżej - nazwisko i imię osoby, przez którą chcesz być kochana. Postaraj się w jakiś sposób zdobyć trzy jej włosy i spleć je z trzema swoimi, a potem przewiąż nimi karteczkę zapisaną krwią. Jabłko przekrój na pół, wydrąż gniazdo nasienne i w puste miejsce włóż karteczkę przewiązaną włosami. Następnie zepnij obie połówki owocu dwiema wykałaczkami, jabłko dobrze wysusz, najlepiej w piecu chlebowym, a potem zawiń je w świeże liście lauru i mirtu (trzeba je zawczasu zdobyć). Na końcu - najtrudniejsze: jabłko musi się znaleźć pod poduszką ukochanej osoby przynajmniej na jedną noc, i osoba ta nie może tego zauważyć. Jeśli wszystko się powiedzie, książę na pewno okaże Ci sympatię.

Gość eliksir
to przepis na eliksir miłości...:P do pucharu wrzuć ponętne spojrzenia, słodkie pocałunki, kilka kropel tequilli by meksykański żar spłynął na niego. wrzuć lawinę pieszczot, które będą dreszczem przeszywać jego ciało. dodaj szczyptę feromonów. wymieszaj to z namiętnością i zielonym absyntem, który doda magii nocy. dodaj kilka westchnień i dotyk, co ciało zorgrzewa. wlej parę kropel ulubionych perfum. wsyp garść czułych słówek, niech puchar rozkoszą się zaczerwieni, pozwól by on spijał tę ambrozję z twych ust. nim noc minie, a poranek ujrzy dno pucharu, on podda się czarowi miłości...

Gość Diabeł
U mnie dostaniesz najlepsze eliksiry milosne. 100 % skuteczności. Ale nie za darmo.

Gość Slavia
Diabeł... jakie znasz eliksiry? :-) Powiedz coś więcej. proszę. Eliksir 🌻 bardzo podoba mi sie ten drugi przepis!!! :-) Ale szukam czegoś bardziej "namacalnego" i realnego. Znacie moze jakies strony internetowe, które tego dotyczą? Pozdrawiam.

Gość ja znam.....
najlepszy przepis ubierz sie seksi, zrob koleacje, postaw winko na stol a pozniej ukleknij i zrob mu laske to nie jest zart...

Jak już wcześniej pisałam nasz związek się sypie. On sam nie wie czego chce. Jeśłi chodzi o sex, to nigdy żadne z nas nie marudziło :-) I dlatego szukam czegoś innego. Nie wiem, może to głupie, ale ja wierzę w takie mikstury, eliksiry itp. POMOCY.

Gość very
miłość nie istnieje...toniemy w złudzeniach, kochamy nasze złudzenia... miłość w swej czystej formie wystepuje tylko w formie energii przyciagającej do siebie atomy....energia miłości sprawia, że elektrony i jądro atomu chcą siebie wciaż... wiec eliksir na podtrzymywanie złudzeń? optymizm, rózowe okulary, wiara....

Gość eliksir
Lubczyk w ludowych wierzeniach uwazany jest za roslinke, ktora dodana do jedzenia rozbudzi uczucia.

Pozdrawiam wszystkich! Diabeł... kusząca propozycja, ale jeszcze chyba się wstrzymam! :-) Hm... a ja nadal szukam przepisów i jeśli coś znajdę, to obiecuję, że podrzucę i Wam! :-)

Hm... nadal nic nie znalazłam... :-( A może ja nie potrafię szukać?!

Gość Zygfryd
głupota sie jednak szerzy,aż trudno mi uwierzyc ze mamy XXI w. gdy czytam takie bzdury,eliksir miłosci :D :D lubczyk,jahambina itp. rzeczy powoduja tylko chwilowy wzrost popedu sexualnego,jak chcesz mozesz wynajac jakiegos szamana zeby rzucił urok na twojego faceta,kurwa chyba sam zostane takim szamanem od eliksirów itp. bzdur i bede kosił frajerów z kasy :)

Gość a o co chodzi z tym lubczykiem
??? Co z nim zrobić?

Witajcie! Do Zygfryda---> JEŚLI CIĘ NIE INTERESUJE TEN TEMAT, TO PO CO TU ZAGLĄDASZ?! NIE ROZUMIEM TAKICH LUDZI JAK TY! MNIE NP. NIE INTERESUJE CHEMIA MOLEKULARNA I NIE SZUKAM STRON JEJ POŚWIĘCONYCH! A lubczyk dodaje się jako przyprawę do niektórych potraw. Podobno działa... :-) Nie poddam się- będę szukała dalej! :-) Pozdrawiam! 🌻

wprawdzie nie eliksir, ale zawszeto coś... ;-) RECEPTURA NA MIŁOŚĆ Skład: 6 kropli olejku z drzewa sandałowego + 3 krople olejku z szałwii muszkatołowej + 2 krople olejku z jaśminu + 3 krople olejku z mandarynki + 1 kropla olejku imbirowego. Stosowanie: zasady ogólne Kąpiel, Masaż, Inhalacje

Gość jmm77
ja znam przepis: suszone zioła,liście głogu,anyż, szczypta cynamonu, laska wanilii, czerwone wytrawne wino i miód lub syrop z agawy na smak

Gość gość
Witam, ja zrobiłam naparz kawy i ziół, wypiliśmy oboje, a teraz ciągnie nas do siebie jak magnez, ale ranimy się stale, nie umiemy odejść od siebie.źałuje że go wypiliśmy.

Gość gośćas
a jak te ziola sie nazywajom