Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotka mrrrum

LADNE RAMIONA I POSLADKI

Polecane posty

Hej kobietki,znacie moze jakies domowe sposoby na gladkie ramiona i posladki? Moje nie naleza do najpiekniejszych,niestety:( Przez takie malutkie krostki :( Skora jest niemila w dotyku,te krostki sa czerwone i czasami robi sie z nich pryszcz,brrrrr.Reszta cialka jako tako,ale te miejsca to moja zmora! Prosze,pomozcie! Buziaczki

No nie zartujcie ze nie znacie zadnych peelingow,maseczek,czarow,zaklec zeby sie tego pozbyc! Przeciez musi cos byc...:(

Gość ja sie tego pozbylam
w bardzo prosty sposob...raz z tyg peeling ciala (uzywalam Erid ujedrniajacy,pachnie pieknie i naprawde wygladza) no i balsam po KAZDEJ kapieli. i tyle. teraz jestem cala aksamitna:)

polecam codzienny masaz szorstka gabka, a pozniej oliwke w aerozolu. mam bardzo gladka skore- jest miekka i nawilzona:) sprawdzone tez przez kolezanki:)

Dzieki sliczen:D Tylko ze moj przypadek jest chyba jakis \"ciezki\":D bo szorstka gabke juz stosowala,peelingi pod prysznic, tarlam jak wciekla a to i tak nie chce zlesc.A buuu:( Moze jeszcze cos Wam wpadnie do glowy? Pozdrawiam