Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jorii

przerwa miedzy tabsami

Polecane posty

Gość jorii

mam pytanko drugie opokowan ie powinno sie wziac po 7 dniowej przerwie czyli 8 dnia czy dobrze to zrozumialam?

Gość jorii
prosze odpowiedzcie to jest dla mnie wazne

Jeśli jeszcze nie znalazłaś odpowiedzi na swoje pytanie na forum, to każde opakowanie zaczynasz w tym samym dniu tygodnia. Jak poprzednie zaczynałaś np w czwartek, to skończyłaś po trzech tygodniach w środę, a następne opakowanie rozpoczynasz w następnym tygodniu znowu w czwartek.

Gość Julies
bierzesz ostatnia tabletke z listka, potem przez 7 dni nie bierzesz...a 8 dnia zaczynasz kolejne opakowanie.

Gość ele-melka
mam pytanko :) krotko biore tabletki i nei wiem co mam teraz zrobic , tzn . wyjechalam do rodziny na weekend i zapomnialm zabrac z soba ostatniej tabletki a biore Cilest ..i nie wiem czy teraz mam ta 7 dniowa przerwe odliczac od niedzieli czy tak jakbym normalnie brala i od poniedzialku dopiero ????

Nie możesz zrobić przerwy dłuższej niż 7 dni. Jeśli wcześniej skończyłaś brać tabletki z opakowania, niezależnie z jakiej przyczyny, to wcześniej zaczyna się przerwa i wcześniej kończy, czyli przerwę musisz liczyć od niedzieli.

Gość ona_czyli ja
NIe wolno absolutnie wydłużać przerwy 7-dniowej