SzykownaSzlora 41 Napisano 6 godzin temu Że neguje wszystkie tradycyjne wartości i że jak się nakręcam to pjerdole na 1 temat pol dnia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 6 godzin temu Bo ja proszem pana jestę poyebana Haha 🪄 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 6 godzin temu Ajm e Best thing in his histori tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahahahha 0 Napisano 6 godzin temu Kto ci powiedział? Jakiś niedoszły "ex" czy inny desperat z którym się umówiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ahahahha napisał: Kto ci powiedział? Jakiś niedoszły "ex" czy inny desperat z którym się umówiłaś? A guwno cie to xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 23 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, SzykownaSzlora napisał: A guwno cie to xD Wieczorna widzę że cię ciiipa swędzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahahahha 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, SzykownaSzlora napisał: A guwno cie to xD To na kiego ten temat, atencyjna szloro z wielkimi stopami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Red Hat napisał: Wieczorna widzę że cię ciiipa swędzi Nudzisz. Idz podrap nimfetke. Ups nie chce? Njemozliwe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ahahahha napisał: To na kiego ten temat, atencyjna szloro z wielkimi stopami? Hahaha żebyś właśnie spiął odbyt i by się coś tu zadziało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu 44 to nie są aż takie duże tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahahahha 0 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, SzykownaSzlora napisał: 44 to nie są aż takie duże tak Jeżeli masz 185 to może i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ahahahha napisał: Jeżeli masz 185 to może i nie 190 masz jakiś kompleks że mi wytykasz syry? Bo ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahahahha 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, SzykownaSzlora napisał: 190 masz jakiś kompleks że mi wytykasz syry? Bo ja nie Poczucie estetyki jedynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ahahahha napisał: Poczucie estetyki jedynie. Przecież nie każe ci podziwiać mych kopyt soł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu A yebac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu 🩵🩵🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 134 Napisano 5 godzin temu Jak temat fascynujący to można gadać i cały dzień .) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, yeya napisał: Jak temat fascynujący to można gadać i cały dzień .) Zdechli wszyscy chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 134 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, SzykownaSzlora napisał: Zdechli wszyscy chyba Dzisiaj chyba tematy były blokowane, to widziałam jak byłam ciut wcześniej. Nie było gdzie pisać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 134 Napisano 5 godzin temu Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Dzisiaj chyba tematy były blokowane, to widziałam jak byłam ciut wcześniej. Nie było gdzie pisać... Na nerwicy siedzo i smieco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 134 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, SzykownaSzlora napisał: Na nerwicy siedzo i smieco. Fajne miejsce, czasem tam zaglądam... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu Ja nie bo starych kafeterian się nie przesadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 134 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, SzykownaSzlora napisał: Ja nie bo starych kafeterian się nie przesadza Oj tam... z kowbojek jakoś dało radę to i na nerwicę też można. : ) a tam administracja jest na wyciągnięcie ręki... piszą razem z innymi a nie tak jak tu, że człowiek widmo... pa Edytowano 5 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 430 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, SzykownaSzlora napisał: Na nerwicy siedzo i smieco. Tam nikt nie piszę, no chyba że masz na myśli jeden post dodany w temacie raz na trzy dni. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Oj tam... z kowbojek jakoś dało radę to i na nerwicę też można. : ) a tam administracja jest na wyciągnięcie ręki. Nie dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 41 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tam nikt nie piszę, no chyba że masz na myśli jeden post dodany w temacie raz na trzy dni. xD Gratulacje ciąży z kleks 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tam nikt nie piszę, no chyba że masz na myśli jeden post dodany w temacie raz na trzy dni. xD O wróciła nałożnica zapłodniona prze kleksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 23 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, SzykownaSzlora napisał: Ja nie bo starych kafeterian się nie przesadza wieczorna tam nie pójdziesz bo by cię po 5 minutach wyje.bali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach