Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blizenka

DO TYCH CO UŻYWAJĄ CONTRACTUBEX !!!

Polecane posty

Gość blizenka

Czy to normalne, że miejsca posmarowane tą maścią po jakimś czasie swędzą? To oznaka tworzenia się nowej tkanki czy może raczej uczulenia na ten specyfik?? Są też lekko zaczerwienione... Nie wiem co robić - odstawić czy stosować dalej? Dodam, że jak smarowałam blizny Cepanem, to nie miałam takich objawów.

Gość hmmmm..dziwne
wiesz co, nie wiem. Ja używałam, ale nie przypominam sobie czegoś takiego. Przeczytaj, czy wspominają o tym w ulotce. Jeśli nie, moze wróć do CEPAN-u? może faktycznie jesteś uczulona na jakiś składnik :-/. Pozdrawiam

Gość blizenka
Cepan nie przynosił żadnych efektów, dlatego przerzuciłam się na Contra, bo jest ponoć skuteczniejszy. Nie wiem, może nałożyłam na zbyt świeżą bliznę...

Moja córka przy drugiej tubce dostała uczulenia i całą ją wysypało w miejscach gdzie było smarowane. Lekarz kazał odstawić przynajmniej na jakiś czas, ale szczerze mówiąc już do niej nie wróciłam. Podobno dobre rezultaty daje Kolagen. Kiedyś miałam ulotkę ale teraz nie pamiętam dokładnie jak to się nazywało.

Gość miniaturka
jak usunęłam tatułaż to miałam contractybex jak blizna mnie zaczęła swędzieć to pani hirurg powiedziała że to od maści i że blizna sie goi dzięki tej maści i masażom nie mam zrostów na bliźnie i mogę ja w każdej chwili usunąć a od operacji usunięcia tatuażu minęło 6 lat .

Gość blizenka
Hmm, może więc to oznaka gojenia się? Dodam, że posmarowałam maścią dość świeże blizny oraz jedną starszą i tam mnie nie swędziało... Sama już nie wiem... Nie chcę wysypu... A co powiecie o maści Tointex?

Gość Licho26
cepan to to samo co contratubex tylko o polowe tanszy...ten sam sklad...ja uzywam cepanu...nie ma sensu przeplacac za firme

Gość gość
Nie wiem jak maść, ponieważ ja używam plastów i jestem bardzo zadolwolona. Nic mnie nie swędzi, uzywam na noc od 4 miesiecy i blizny prawie już nie ma. A była naprawdę spora, na ręku po wypadku na rowerze. Na szczęscie idzie lato a ja prawie się uporałam z ta zmorą więc moge polecić kazdemu!