Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camilcia

Jak to jest przy powrocie po odstawieniu tabletek anty na jakiś czas?

Polecane posty

Gość Camilcia

Brałam tabletki przez ok rok, rozstałam się z chłopakiem, więc stwierdziłam że nie ma co łykać ich dalej i przestałam (po konsultacji z lekarka), minęło ok 1,5 roku przez ten czas nie bylam z nikim tak blisko wiec nie lykalam niczego, no ale teraz chcę wrócić do tabletek,i chciałam Was zapytać jak to u Was było.Mam na myśli czy od początku wszystko łądnie, bez efektów ubocznych itp? U mnie jak tylko zaczęłam brać tabletki nie było absolutnie żadnych skutków ubocznych okres zawsze mialam tak samo juz od 1 opakowania wszystko wręcz idealnie żadnych plamień ani nic takiego, i zastanawia mnie, czy teraz bedziet ak samo. Wiem, że może byc różni organizm się zmienia więc i reakcja na tabletki może się zmieniać, ale chciała bym poznać Wasze doświadczenia :)

Gość Julies
ja wrocilam do tabletek po ponad 6 miesiacach i tak samo jak przy pierwszych tabletkach jak i przy drugich mialam plamienia,a poza tym bylo super.Te drugie toleruje duuuuuuzo lepiej,ale pewnie zasluga innego skladu.

Gość nasstka
Wszystko było jak za pierwszym razem, nie miałam skutków ubocznych. Dopiero po latach można by sie dopatrzeć coś nie coś : problemy z włosami, bolesne miesiączki. Ale i tak nic to...