Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hop sa sa

Bieganie

Polecane posty

Gość kassss
ale jakie EFEKTY ? pytonica ?

Gość stadko kokosze
lepszy jest marsz, a najlepszy jest ponoć nordic walking bo bardzo dobrze dotlenia ;) częstotliwość i długość wysiłku fizycznego powinny być podyktowane potrzebą organizmu ;)

Gość ile razy można powtarzać
cyt.: ivaa bieganie to kapitalna sprawa, biegalam dopóki mi kolana pozwolily (ale nie samo bieganie je zniszczylo ) powiem wam jedno, przede wszystkim biegajcie wolno ale w rownym tempie pozdrawiam i życzę wytrwałości Komentarz: najzdrowsze jest pływanie, na drugim miejscu jazda na rowerze na "ostrym trybie"; i to i to nie obciąża stawów kończyn dolnych i kręgosłupa. Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość adriaanka
Biegam 1,5 miesiąca codziennie, po 10 kółek na stadionie, 4 km. Jak na razie pogoda dopisuje, kilka razy padał deszcz to sobie odpuściłam, ale obawiam się czy dam rade biegać w zimie, kiedy to szybko robi się ciemno :/ i w ogóle jest strasznie zimno :/ czas pokarze jak to będzie, ale powoli mnie nachodzą obawy, że nie zaprzestane biegania :/

Gość Polana89
Bieganie tylko po bieżni lub miękkim podłożu. Jeżeli zaczniesz biegac np. po chodniku lub asfalcie padną Ci kolana. Przy bieganiu ważne jest każe nawadnianie organizmu. Mój trener poleca napój izotoniczny 4move. Zawiera dużo mikroelementów i ma bardzo przyjemny smak.

Gość gość
biegam, 2-3 razy w tygodniu

Gość gość
celem izotoników jest zachowanie równowagi płynów w organizmie które są wydalane wraz z potem w trakcie intensywnego wysiłku fizycznego, dlatego taki 4move każdy trener poleca