Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutrallna

Mam pytanie do tych z biustem C, D i wyzej, bez kompleksow

Polecane posty

Gość dziubeńka
A ja mam 75 D :) i jestem zdania ze wielu facetom ten rozmiar sie podoba bo widze jak zwracaja na mnie uwage na ulicy, ale zwracaja uwage nie tylko na niego, kiedy mam go zakrytego pod kurtka czy plaszczem w zimie, patrza sie z kolei na twarz i wlosy, wiec nie jest tak ze kobieta z duzym biustem tylko nim zwraca uwage panów, chodzi o ogół, o wiele roznych czynników, i faktycznie czesto to "cos" ma pani z małym biustem a czasem ta z duzym, mnie tez osobiscie podobaja sie rozni panowie i ci ktorzy maja suuper twarz ale brzydki tyłek, ale i tacy ktorzy maja fajny tylek a brzydka twarz , takze czasem sama siebie zaskakuje i nagle stwierdzam: o ten facet mnie tym i tym ujal a kiedys sadzilam ze nie zwrociłabym na ta czesc ciała uwagi:) kwestia indywudualnych preferencji...jako wlascicielka duzego biustu moge jedynie powiedziec ze zapewne ładnie wyglada taki biust w bieliznie, po prostu suuper jesli jest oczywiscie dobrze dobrana natomiast bez na pewno nie jest juz taki jedrny i to moze niektorym panom przeszkasdzac a innym sie podobac, natomiast widzialam tez wiele dziewczyn z malymi biustami w super bieliznie i wygladaja takze b fajnie :)inaczej po prostu ale jaki bylby nudny swiat gdyby wszystkim podobalo sie to samo...a tak jest po rowno i jesli dla kogos priorytetem jest serce drugiej osoby to nie zwraca uwagi na roznie pomiedzy rozmiarami :)

Gość jakasanna
mam rozmiar C..mam 18 lat i nie jestem zadowolona z niego.zawsze jak spotykam takie dziewczyny zazdroszcze im!osobiscie nie podobaja mnie sie duze piersi..wiadomo wieksze sa ciezsze i obwisle a male jedrne..wiec dziewczyny z malym biustem moim skromnym zdaniem sa atrakcyjniejsze.zreszta sama mam siostre z malym rozmiarem stanika i uwazam ze u niej to lepiej wyglada niz u mnie! Skoro tu juz zaczelam pisac to mam problem.jestem szczupla osoba jednak jakis czas temu niezamierzenie schudlam ok 2kg.i odbilo to sie gl na moim biuscie.stal sie lekko obwisly:( od miesiaca codziennie cw..pompki damskie i cw z hantelkami jednak nie zauwazam polepszenia.martwie sie bo watpie w ich skutecznosc..tym bardziej ze skora na biuscie jest jedrna,miekka i nic nie mam do zarzucenia procz tych'zwisow' ;) i slyszalam o kremach ujedrniajaco-modelujacucha np.Eveline..tylko nie wiem czy w moim wieku moge je stosowac..prosze o pomoc i szybka odp.pozdrawiam.

Nie możesz mieć rozmiaru C bo rozmiar C nie istnieje. Ani rozmiar A, B, G, HH... Wielkość miseczki o danym rozmiarze jest różnej wielkości w zależności od obwodu stanika, i takie np. 80A jest nie tylko sporo większe od 70A, ale też np. od 60DD. Zacznij więc od dobrania stanika w dobrym rozmiarze (idę o zakład że nie wyjdzie Ci żadne C ), bo to nie tylko zapobiega, ale też leczy nawet, gdy złe już się stało. Wymierz się porządnie, pod biustem bardzo ciasno i na wydechu, w biuscie luźno i podaj wyniki; mozesz je też wpisać tu: http://www.bra-fitter.prv.pl/ ale kalkulator zawsze warto skonsultować z żywym człowiekiem :) Kremy i masaże to tylko uzupełnienie dobrego podtrzymania.

Gość kubuspuchatek
wczesniej mialam miseczke 75c i uwazalam ze moje cyce sa stanowczo za duze wzielam sieza siebie i schudlam 8 kg (wczesniej nie bylam gruba ale mialam pare kilo za duzo) i mam obecnie rozmiar 70B .jestem baaaaardzo zadowolona. duzym piersiom mowie stanowczo nie!!! i prawda jest ze duze piersi szybciej obwisaja nie ma sie co oszukiwac. nie obwisaja tylk te silikonowe wiec drogie panie cieszcie sie tym co teraz macie, jezeli jest to dla was powod do dumy (nie rozumiem dlaczego)

Gość kubuspuchatek
do best_bra hehe a tu mi wyszlo ze mam 65 d masakra jakos nie chce mi sie w to wierzyc ten przelicznik jest jakis lipny

Gość nie jest lipny
zmierz sobie własnie taki stanik i zobaczysz, jaka kolosalan róznica biust zupełnie inaczej zaczyna wyglądać