Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faith-20

20 letnia dziewica jadaca w gory z 30 letnim mezczyzna

Polecane posty

Gość Faith-20
Przede wszystkim wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi! Ciezko teraz odpowiedziec kazdemu z osobna heh. Luiza26, my to sie znamy z innego forum, mialam wtedy jednak innego nika. Pozdrawiam cie serdecznie i mam nadzieje ze sprawy maja sie u ciebie dobrze :) Najwazniejsze sprawa. Nie chodzi mi tylko wylacznie o przestrzeganie suchej zasady: zadnego seksu przed slubem. To nie tak. Mowiac ze nie zamierzam uprawiac zadnego seksu przed slubem zakladam ze zanim nie wyjde za maz nie znajde mezczyzny ktory bylby wart tego bym mu sie oddala. Zakladam, ze to wlasnie swoejgo przyszlego meza bede kochac w ten jeden, jedyny, wyjatkowy sposob i to wlasnie jemu oddam cala siebie. A czy stanie sie to polsubie czy tuz przed nim nie ma juz chyba znaczenia bo (chce w to wierzyc) bede pewna ze ten to TEN. Jezeli chodzi o tzw dopasowanie seksualne to czy jedyna jego weryfikacja jest penetracja seksualna? Czy temperamentow dwojga ludzi nie da sie sprawdzic w momencie milosnych tylko i wylacznie igraszek? Ktos tam powiedzial ze jestem naiwna. Nie, nie jestem naiwna, ja poprostu mam idealistyczne podejscie do zycia co faktycznie moze czasem jawic sie jako naiwnosc, ale takie nie jest. Pan Fafel - powiedziales ze nie mam prawa uzywac faceta i jego kasy. Masz racje. Nie smialabym uzywac jego pieniedzy i nie mam takiego zamiaru. Planeta, boje sie swoich slabosci, niezrecznej sytuacji. Ale te rozmowy tutaj z wami pozwalaja mi lepiej zrozumiec sama siebie, to taki rodzaj malej terapii, podobnie jak pisaniem pamietnikow, ktore pozwala zaprowadzic porzadek w sercu i w glowie :) Pomaranczowa - nie, ja nie oszukuje samej siebie. Powiedzialas - 'istnieje tylko jeden powod dla ktorego ludzi powinni wstrzymywac sie od fizycznego okazywania sobie milosci, lub czulosci - jezeli tej milosci lub czulosci do siebie nie czuja.' - Zgadzam sie, ja uczucia milosci jeszcze nie odczuwam. Za wczesnie na to. Zauroczenie i czuclosc natomiast to nie wystarczajace uczucie w moim przypadku by dac sie poniesc. Juleczka26, dlaczego uwazasz ze sprawy jasno nie stawiam, ze jestem nie uczciwa? Jedziemy w gory, a nie na ruchansko. Tak zostalo ustalone i tak to przyjelam. I jezeli bedziemy sie calowac, ewentualnie piescic (w koncu zarowno on jak i ja jestemy ludzmi z krwi i kosci :) to bedzie to subtelne, takze o zadnych sprzecznych komunikatach nie ma mowy. seawinds -niestety nie wiem jak wyglada jego podejscie do seksu, ale cos mi mowi ze nie jest to mezczyzna na jedna noc. Mam nadzieje ze sie nie myle.

Gość Zonkkk
ach bedzie fajnie.... Aż wam zazdroszcze, bzykanie non stop. A jak sie powinnas zachować? Myśle ze rozłożyć nogi to nie wystarczy, sama przejmij inicjatywe. Troche na jeźdzca, lodzik w publicznym miejscu i bedzie zaje..... Bedziecie sie dobrze bawic.

Gość grześś
musicie ustalić kim jesteście dla siebie: kolegą i koleżanką, przyjaciółmi, kochankami, parą.... Jeśli będziesz z nim w jednym pokoju to nie dziw się, automatycznie dajesz mu przyzwolenie

Gość grześś
jeśli w jednym łóżku to już się w ogóle nie dziw

Gość tsytujkabie
ALE SIE BEDZIE DZIALO , WEZ DUZO PREZERWATYW , JAK JEDZIESZ W GORY, NO CHYBA ZE CHCESZ DZIDZIE, JAK TO MOWIA chlop zywemu nie przepusci

Gość aga27
rodzice Cię puszczają z 30latkiem?

Gość pomaranczowsza
aga27, przeciez ta dziewczyna ma lat 20 nie 12 :D :D :D smieszne, czy rodzice puszcza, moze jeszcze zaczniemy rodzicow pytac, czy to aby z odpowiednia osoba randkuje :D faith20 - ja ci zycze jak najlepiej, ale to, ze ty roszufladkowalas sprawy erotyczne na "dozwolone" i "niedozwolone", to nie znaczy, ze facet bedzie tego samego zdania, ze bedzie mial to samo mniemanie co ty na temat w ktorym momencie zatrzymac reke pieszczaca twoje cialo ;) ale tym juz bylo, zebyscie oboje na ten wyjazd wiedzieli tyle samo i zeby nikt nie mial nadziei na "przerobienie" tej drugiej osoby :)

Gość pomaranczowsza
a tak na marginesie, to zastanawiam sie dlaczego niektore kobiety odbycie zblizenia seksualnego uwazja za oddanie swojego ciala ... a nie np. za wspolne przezycie radosci spowodowanej wzajemna miloscia lub czuloscia ...

> Zakladam, ze to wlasnie swoejgo przyszlego meza bede kochac w ten jeden, jedyny, wyjatkowy sposob i to wlasnie jemu oddam cala siebie. A czy stanie sie to polsubie czy tuz przed nim nie ma juz chyba znaczenia bo (chce w to wierzyc) bede pewna ze ten to TEN. To jednak ma znaczenie, Faith-20. Nigdy przed ślubem nie masz pewności, że to TEN. A co będzie, jak oddasz się \"TEMU\" (przed ślubem), a niedługo potem zdarzy się coś nieoczekiwanego i wszystko się zmieni?

Gość OLAABOBAAAAA
CZEMU KOBIETY PUSZCZALSTWO KOJARZA ZARAZ Z MIŁOASCIA I CZUŁOŚCIĄ, BYC MOZE JEST Z NIMI COŚ NIE TAK BO JAK MOZNA KOCHAC 30 FACETÓW W CIĄGU NP 2 LAT?

Gość sam1
Faith-20 : Ja mysle ze jestes bardzo naiwna kobietka. Czekasz na tego jedynego zeby jemu sie oddac i z nim spedzic reszte zycia. Co zrobisz jak ten jedyny zdradzi cie po roku czasu bo zmienil zdanie co do ciebie. Bedziesz se w brode plula ze tyle czasu czekalas a on to wykorzystal i cie zostawil. Moze nawet dojsc do zalamania psychicznego. Ludzie po to chodza ze soba ,kochaja sie ,zyja razem zeby sie przekonac czy zeczywiscie moga spedzic ze soba reszte zycia. A ty po przytulankach i buziaczkach powiesz ze to ten. Facet zeby dostac sie do twoich spodni moze byc aniolem bardzo dlugo dopiero pozniej jego stosunek sie zmienia. Poza tym facet w noc poslubna bedzie mial kobiete ktora nie wie jak sie kochac i jak sprawiac przyjemnosc mezczyznie to pomysli ze po co on z takim manekinem sie zenil. Powiedz skad ty mozesz wiedziec jaki najlepiej partner tobie odpowiada jak z zadnym nigdy nie probowalas.Jeszcze sama nie wiesz co ci sie najlepiej podoba.I tak jak zachowasz to dziewictwo do slub to pozniej i tak go zdradzisz bo natury w tych czasach nie oszukasz. Zawsze cie bedzie necilo pytanie ,jak jest z kim innym. Majac paru parterow przed mezem uodparniasz sie na wiele spraw,klutni,zachowan. Oddajac temu pierwszemu dziewictwo robisz go najwazniejszym czlowiekiem w twoim zyciu i on pozniej to wykorzystujac robi z toba co chce a ty mu na to pozwalasz bo przeciesz jego tylko mozesz kochac..........glupota.......trzymaj sie cieplo i nie zaluj se zdrowego seksu.

Gość Faith-20
Tak Sam, wiem. Wiem ze masz racje. Tak naprawde wszyscy macie racje, jednak to nie chodzi tylko o sama zasade "dziewica do slubu". Problem jest duzo bardziej zlozony, niestety. Jest to przyznam troche krepujace dla mnie i mego otoczenia. Moze powodem jest nieszczesliwe dziecinstwo, moze to ze rodzice dawali mi do zabaw w wannie toster, nie wiem. Natomiast tu chodzi tez o pewna historie... Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy :-0

Gość Podszywaczu
jak plastycznie :D skąd masz taką wyobraźnię ? ;)

Gość Faith-20
dziekuje :-D konam ze smiechu, papa

Gość Podszywaczu
ja też ( konam ze smiechu ) 🌻

Gość co to jest..
lorgnon :o

Gość pomaranczowsza
podszywacze bywaja upierdliwi, ale to naprawde bylo pocieszne :D :D :D

Gość nie omieszkaj
napisać, jak było w górach. Bardzo się niecierpliwimy...

Gość Ivan
będzie grzaniec, kulig, romantyczny spacer...tańce... sioupppp i panna wróci z strzępami błony oprawionymi w pamiątkową kameę bo babci na srebrnym łańcuszku na szyi...a syty kochanek zniknie w odddali a kurz opada... ojejeje...dziewuchy ależ wy głupie jesteście...że też takie cielęta jeszcze hasają...

Gość taka sobie jedna
też mam 20 lat i też jestem dziewicą i mam nadzieję nią pozostać do ślubu! BYło wiele sytuacji w których mogłam ulec, wyjazdów, imprez , bycie sam na sam. Ale powstrzymałam się i oni to szanowali. Przyznaję, ciężko jest!!!!!! I pewnie w życiu bym nie wytrzymała gdyby nie to że bardzo się boje że moge zajść w ciąże. TO moja FOBIA. I po prostu gdy już ma do czegoś dość widze siebie z wielkim brzuchem i całą zmarnowaną młodość. Nawet jak teraz biore tabletki anty. ( z powodu trądziku) to bym i tak się bała że zajde w ciąże. Oczywiście ciąża to jedno ale to że jestem wierząca i chce coś ofiarować mężowi to też jest ważne. W każdym razie miałam 2 chłopaków i cieszę sie że do niczego nie doszło, bo bardzo bym teraz żałowała że oddałam siebie nie temu komu powinnam. W końcu się nam nie ułożyło. ALe taki wyjazd to cieżka próba. Szczególnie ze to starszy facet o 10 lat! LEpiej mu powiedz od razu żeby na seks nie liczył!! W każdym razie ja CIe podziwiam :) cieszę się ze nie jestem sama.

oj dziewczyny po co trzymacie cnotki dla męża..myślicie,że to doceni.....gdybym wtedy miala tyle rozumu co teraz..no gdy byłam młoda i piękna...no teraz jestem tylko piękna:)uzywałabym sobie z każdym przystojniaczkiem:) A TY i tak wrócisz z cnotką w uchu..masz to jak w banku:)

oj dziewczyny po co trzymacie cnotki dla męża..myślicie,że to doceni.....gdybym wtedy miala tyle rozumu co teraz..no gdy byłam młoda i piękna...no teraz jestem tylko piękna:)uzywałabym sobie z każdym przystojniaczkiem:) A TY i tak wrócisz z cnotką w uchu..masz to jak w banku:)

taka sobie jedna: gratuluję wartościowej postawy życiowej! :) Czystość należy cenić...

Gość Annia24
Jak poznasz autorko dobry seks to zmienisz zdanie z tą "czystością".Poza tym,nie uważasz,że jeden partner seksualny na całe życie,co gorsza w postaci męża,to musi być nuda i jednym słowem tragedia. Korzystaj z życia,bo ma się jedno. A ładny ten 30-latek?:)

Gość gość
Dzisiaj ona ma ponad 30 lat, on ponad 40 xD Teraz kobiety sa jeszcze latwiejsze niz w 2005