Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcia19

prosze was..

Polecane posty

Gość olcia19

mam takie male pytanko,moze jest glupie nio ale ja teraz sama juz nie wiem co myslec.ost uprawialam petting z moim chlopakiem,nio wyszlo to trche niespodziewanie i nie milecmy gumki zeby na wszelki wypadek sie zabezpieczyc.tak nas wzielo :P ze wkoncu moj chlopak polozyl sie nagi na mnie i przez chwile mial wlozony swoj czlonek we mnie ale nie jakos gleboko...nie mial wytrysku.chcialam sie dowiedziec czy plyn ejakulacyjny pojawia sie zaraz przed wytryskiem czy kiedykolwoeik jak chlopak jest podniecony?bo moj chlopak mial wytrysk za ok 10 min(juz oczywiscie nie wie mnie0ale przestraszylam sie ze byc moze cos sie do mnie dostalo bo okres spoznia mi sie 1 dzien..poradzcie(z kalendarzyka jak sprawdzilam wynika ze mialam dni nieplodne no ale gdzie ten okres...chyba schizuje ale dziekuje ze porade

Gość olcia19
aha nio i mam teraz suche dni,zadnego sluzu ani nic

Gość z płynem jest tak że pojawia
się jeszcze przed wytryskiem nie jest powiedziane że zaraz on następuję. wystarczy że członek jest w wzwodzie i może wypłynąć trochę płynu. ale skoro miałaś dni niepłodne to chyba się nie musisz martwić

Gość olcia19
hmmm no tak mi wyszlo z obliczen ze mialam dni nieplodne...1 grudnia uprawialam z nim petting a 5 mialam dostac okres..

olcia19---witaj ,twoje pytanko wcale nie jest głupie,o prostu czegos nie wiesz i pytasz;) a co do pytanka,to ja wiem ze plemniki moga pojawić sie wcześniej nie tylko tuż pzred wytryskiem,ale jak facet sie mocno podnieci to wcześniej!!!wiec mozliwość ciaży jest! ale okres spóxnia ci sie dopiero jeden dzień wiec to mozeę być ze stresu lub innych czynników ni koniecznie od ciaży!!pozcekaj jeszcze kilka dni jak okresu nadal nie bedzie zrób tes albo idz do lekaża!!! pozdrawiam

Gość olcia19
nio i cio teraz będzie??????

Gość olcia19
hmm nio tak ,to niedobrze ze ten plyn pojawia sie wczesniej...ale pocioeszam sie tym ze jego czlonek ledwo we mnie wszedl a przeciez musialby byc gleboko we mnie zeby plemniki sie przedostaly...zreszta tak sie tylko pocieszam bo to byla straszna glupota,ale o ile pamietam to jak wyjal czlonek to go dotknelam i byl zuopelnie suchy ,,,no ale okaze sie/.///:(

Gość olcia19
to bylby chyba straszny pech polaczony ze straszna glupota...

Gość 22.....
a ja glupia stara 22 latka i wlasnie cholera sie okropnie stresuje - mialam dni plodne - gumki lezaly na stole ale czlowiek glupi.... nie skonczyl w srodku ale do konca byl we mnie.... teraz to czekam na okres i sie po prostu modle...... nie moge byc w ciazy - nie teraz!!!!!!! nigdy wiecej takiego sexu - nigdy!!! w zasadzie nei jestem sobie w stanie wytlumaczyc dlaczego n ie poszlam po tym do lekarza :/ glupoty ciag dalszy.......

Gość olcia19
dziewczyny jestem przerazona....ja nie wiem jak by to moglo sie stac....5 dni przed spodziewanym okresem przeciez sa dni nieplodne....boli mnie jajnik....strasznie sie boje czy to mozliwe.....przeciez on byl we mnie krotko i nie mial wytrysku a do tego nie gleboko....jeju ja nie wiem....jak dzis w niocy nie dostane okresu to jutro ide po test....to co przeczytalam od poprosze mnie przerazilo.......

a mnie bardzo boli prawy łokiec. ojeju dziewczyny prosze was pomozcie mi powiedzcie ze nie jestem w ciazy, tak sie boje ze moge byc w ciazy, bardzo mnie boli ten lokiec..;(

Gość olcia19
dzieki chloe mi nie jest smiesznie....

olcia nie sadze ze moglabys zajsc w ciaze to jest maaalo prawdopodobne no ale skoro judyta zaszla bez stosunku i pettingu to wiesz wszystko jest mozliwe :)

Gość olcia19
hmmmmmm bez sensu ale czlowiek to glupi jest czasami...ta judyta to nie wiem jak zaszla.....ja jeszcze wierze w te nieplodne dni...

z tą judyta to byl zart a raczej jakas marna prowokacja :) nie sadze ze moglas zajsc zwlaszcza ze nie bylo wytrysku i mialas dni nieplodne a z tym plynem przed wytryskiem to tez chyba jakas bujda bo ja z moim chlopakiem uprawialam seks przerywany przez 3 lata i zawsze wyciagal penisa na kilkanascie sekund przed wytryskiem i jakos w ciaze nie zaszlam a dni plodnych i nieplodnych nie liczylam bo mialam nieregularne miesiaczki w kazdym razie ten 1 dzien opoznienia to moze byc z powodu stresu ja kiedys tak sie zeschizowalam ze spoznil mi sie okres o 17 dni i juz nawet mialam mdlosci rano i zachcianki na jedzenie a potem zapomnialam o tym i okres sie pojawil takze radze sie nie stresowac bo wtedy rozne cuda nasz organizm wyprawia :D

Gość olcia19
hmmm nio z tym plynem tpo akurat tak jestale ja zauwazylam ze mojemu facetowi sie przed wytryskiem zaden plyn nie pojawial nigdy sie nie zdarzylo wiec byc moze roznie to bywa...ta niepewnosc jest straszna....juz tak kiedys mialam ale wtedy wspolzylam ,zazywalam tabletki ae itak sie bala i tez mialam urojone objawy....tylko czekac,,,,na nieszczescie zabiera mi takie myslenie duzo czasu i nawet sie uczyc nie moge...buuuu

Gość przestań pisać
NIO bo sie rzygac chce 😠 co za infantylna dziewucha

Gość sama niewiem
olcia19 ... nieprzejmuj sie tym az tak... 5 dni przed to sa naprawde dni niepłodne ... jasne ze od reguły są wyjatki, ale pomysl ile takich wyjatkow jest ... mnie kiedys pewna kobieta na czacie zjechała jak ja miałam schizy bo tydzien przed miesiaczka współżyłam... powiedziała a raczej napisała że on z mężem (jakbym miała męża byłoby inaczej :) ) że onie to na tydzien przed pełny wytrysk do srodka bez zadnego zabezpieczenia ! wyobrażasz sobie? ja bym za każdm razem miała potworne schizy :) ... a Ty o 5 dni sie stresujesz... wierz mi ze stres robi dziwne rzeczy z organizmem i jak chodzisz co chwilke do toalety i sprawdasz czy juz mnasz... czy jeszcze nie i nie wiedzisz miesiączki... stresujesz sie bardziej.... i naprawde mozesz sobie opoznic tak miesiączke... wiec sprobuj trszke wyluzowac... przyjdzie. a co do tego co tu mozna przeczytac.... to niektore rzeczy, wpisy potrafia niezle zestresowac dodatkowo, a tak do konca nie masz pewnosci kto pisze szczerze ... wiec wez na to wszystko poprawke i daj znac jak zalozysz podpaske :) pozdrawiam i trzymaj sie.

Gość sama niewiem
mała poprawka: chciałam napisac że zjechała mnie na forum, a nie na czacie i ... ona z mężem ... nie on :)

Gość chloe daj spokoj
ja uprawiam seks (co prawda malzenski) od czasu narodzin naszego pierwszego dziecka od 6 lat - tylko i wylacznie przez stosunek przerywany. On konczy mi na brzuchu, wyjmuje w ost chwili. Ja nie moge brac pigulek a prezerwatywy w stalym zwiazku po prostu nie sprawdzaja sie. Nie namawiam nikogo do stosunku przerywanego, ale litosci! Zajsc w ciaze nie jest latwo. 6 lat tak robimy w dni plodne i nieplodne i w ciaze nie zaszlam, dlatego nie robmy tragedii, ze czlonek byl w srodku przez chwile, z tego dzieci nie bedzie.

Gość 22.......
no ja tez z dawnym facetem przez 3 lata ciagle przerywany stosunek... i jakos nie zaszlam w ciaze ale on byl starszy i bardziej doswiadczony....a teraz????? co do schizy i braku okresu i mdlosci to wszystko fakt :) przerabialam nie raz :) glowka plata niezle figle... a stres mam bo z tamtym nie zalamalabym sie gdybym miala dziecko a z tym tak.... musze dostac okres!!! najbardziej mnei niepokoi ze jestem pewna ze mialam dni plodne.... ech ta glupota...

Gość olcia19 do sama nie wiem
wielkie dzieki za pocieszenie,ja nie oczekuje zeby ktos mnie zjechal i pisal ze jestem infantylna bo zawsze uwazam z swoim chlopakiem,jestem w stalym zwiazku i wiem czym grozi wspolzycie jesli sie nie chce miec dzieciatka.ja mam prawie 20 lat,moj chlopak studiuje gdzie indziej i poprostu rzadko sie widujemy wiec jak juz sie z nim widze to sie na siebie zwyczjnie rzucamy,staramy sie zeby bylo jak najlepiej....no i wlasnie ztego ta cala sprawa...ale racja,stres nic nie pomaga... a co do 'przestan pisac' to musizsz byc naprawde zla osoba skoro piszesz tak wulgarnie do kogos kto potrzebuje troche wspracia.wkoncu po to jest to forum.jeszcze raz dziekuje za slowa otuchy i napisze jak dostane okres

Gość olcia19
hej witam dostalam okres po 4 dniach opoznienia na szczesia,dzieki za mile slowa i podrawiam