Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bubutek

Włosy....farbowanie...z brązu na blond...

Polecane posty

Gość Bubutek

Witajcie dziewczyny, mam pytanie :) Mam blond włosy, taki średni jasny blond i bardzo chciałabym pofarbowac się na brąz (czekoladowy czy jakiś tam ) i jestem ciekawa, czy będę mogła wyjśc z tego koloru znów na blond w razie gdy będzie mi w nim źle. Czy zwykłe pofarbowanie na blond pomoże, czy będzie potrzebna pomoc fryzjera. Pozdrawiam

Gość IZ
Wg mnie potem będzie potrzebna pomoc fryzjera.Ja z farbowanych na miedziane wracałam na blond i potrzebna była tzw. chemia czyli ściąganie koloru.Możesz użyć jakiegoś szamponu koloryzującego,wtedy kolor spierze się po kilku myciach.Po farbie to raczej fryzjer....chyba że jesteś ryzykantka..

Gość Bubutek
a jaki polecasz szampon koloryzujacy ? bo ja slyszalam, ze takie szampony tez nie schodza tak szybko jak pisza na opakowaniu :( moze masz jakis sprawdzony, ktory napewno sie zmyje :) wloski musze myc codziennie wiec nie byloby problemu pozdrawiam

Gość IZ
Z ręką na sercu-nie mam pojęcia jaki szampon najlepszy....Ja mam ciężkie włosy i na mnie to tylko wella działa,a włosy farbowałam farbą przez 4 lata.Jak mi się farba trochę spierała to kupowałam takie saszetki z szamponem welli i odświerzałam kolor.

Gość mlodamama
Całkowicie to się raczej ten szampon nie zmyje.Ciężko ci będzie potem z tego brązu na blond wrócić,nawet jak Ci się to uda to takie ściąganie koloru to strasznie włosy niszczy,więc dobrze sie zastanów zanim zafarbujesz,a najlepiej to idź do porządnego fryzjera i niech ci on najlepiej poradzi.Powodzenia!