Koralgor 113 Napisano 43 minuty temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Nie, oj nie smakują mi herbatki owocowe. Jedynie czarna. Plus rumianek i zielona. Te owocówki dla mnie, hm czuję sztuczność. Też tak mam. Rzadko kiedy można znaleźć naprawdę smaczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 42 minuty temu 7 minut temu, Dangerous napisał: A mnie dziś gips zdejmują. Ciekawe, jak to będzie. Jak dlugo mialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 19 Napisano 41 minut temu 12 godzin temu, Koralgor napisał: Powinni za darmo was puścić z przeprosinami. Tak, tak było. Hajs oddali z pocałowaniem ręki i byli wielce mili. A może to, a może tamto. Łaski nie robią. Wiadomo, że w takich instytucjach nie chcą problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Jak dlugo mialas? Niecałe 2 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 19 Napisano 40 minut temu 12 godzin temu, Koralgor napisał: Też tak mam. Rzadko kiedy można znaleźć naprawdę smaczną. Piona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 19 Napisano 39 minut temu 11 godzin temu, Dangerous napisał: Niecałe 2 miesiące. Ciekawe czy ci się trochę noga zwęziła od gipsu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Niecałe 2 miesiące. Sporo. Ciekawe czy wyglada teraz inaczej ta noga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach