Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyt do kobiet

Pytanie do kobiet....

Polecane posty

Gość Pyt do kobiet

JAk to jest z zespolem napiecia przedmiesiaczkowego ??? Wtedy najgorzej sie czujecie i macie najgorszy humor ???? Co jest pozniej podczas miesiaczki ???? Jak sie zmienia nastroj/humor??? Kiedy macie ochote z kims pogadac, poczuc sie wazna, doceniana [oczywiscie to zawsze :)] a kiedy nie macie z nikim ochoty rozmawiac, nic robic itd ???? Kiedy najbardziej potrzebujecie wsparcia, cieplka 2 osoby itd... Z gory bardze dziekuje i prosze o odpowiedzi

Gość hmmm hmmm
To zalezy od kobiety. Sa takie,ktore bardzo zle sie czuja przed i w trakcie okresu,a sa takie,u ktorych to przechodzi praktycznie bez echa. Sa takie, ktore maja zly humor i sa takie ktorym na humorze to sie nie odbija. Ja osobiscie zle sie czuje bezposrednio przed okresem oraz w pierwsze dwa dni. Wtedy naprawde potrzebuje ciepla,czulosci i wyrozumialosci.

Gość Tola_87
Wsumie to kwestia indywidualna.. niektore osobki wcale nie odczuwaja napiecia przedmiesiaczkowego.. ja np na kilka dni przed mam ochote wszystkich zabic i wyzywam sie na otoczeniu a pozniej mi przechodzi.. A wspracie to zawsze sie przyda:D

Gość Pyt do kobiet
up up

ja mam tylko jeden taki dzień w cyklu jestem wtedy paskudna, pluję jadem na boki, muszę się na kimś wyżyć bo jak nie znajdę ujścia mojej wściekłości to płaczę po kątach...:O dodam iż ogólnie jestem osobą sympatyczną:D

Ja w ogole nie odczuwam zadnych zmian z tym zwiazanych. Jak miewam zle humory - to nie ma to nic wspolnego z teges...

Gość dziewczyna Kazika
Ło!!! mój facet to sie musi z daleka trzymać opierdalam Go jak moge a póżniej jak głupia cierpie że go opierdalałam..(?) wiem nie logiczne ale zdarza sie :/ ogólnie to żrem jak świnia przed okresem moi kumple odrazu wiedzą ooo.. idzie ooo ma okres ja nie wiem chyba mam to na czole wypisane:P pozdrowka:D

Aaaa... tak... jedynym objawem przed jest wilczy apetyt. Konia z kopytami bym zjadla ;)

Gość alicka
Ja sie fatalnie czuje 1 dnia krwawienia i na kilka dni przed, jak juz przychodzi zespol:( to lepiej ze mna nie gaadac:P A wy jak macie dziewczyny?

Gość a mnie
pzed okresem bola piersi, robia sie o rozmiar wieksze, nie lubie byc wtedy dotykana przez chlopaka:(

Gość Sa takie babki
które zawsze maja zly humor i sa wredne niezaleznie od tego czy sa przed-, po- czy w czasie miesiączki :-D Kobieta, która ma zajecie, zainteresowania, prace i zawsze dobry humor, nie zwraca uwage na to czy ma okres czy nie ... :-D