Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S.M.

Jak pozbyć się wciąż nękającego mnie, upierdliwego byłego chłopaka?

Polecane posty

Gość man1231
21:06 To po co było rozkochać a pózniej zostawić ?? Ale przecież macie takie prawo. Tak sie usprawiedliwiacie.

Gość man1231
Facet cierpi, po prostu tęskni, uzależnił się. Ale wy nazywacie to nękaniem, stalkingiem. Kiedyś kochałyście, a teraz postrzegacie faceta jako największego wroga który wam zagraża. A odpowiedz jest bardzo prosta. Facet tęskni, nie radzi sobie z bólem emocjonalnym. Nic więcej. Jesteście wykształcone ale relacje społeczne, zrozumienie drugiego człowieka macie jak 5 letnie dzieci.

Gość gość
Brak empatii, to cecha dzisiejszej, młodej części społeczeństwa!

Gość gość
Większość z was to zwykłe dz/wki! Wykorzystacie faceta a potem won! Znam przypadek że mlodzieniec po 20tce powiesił się na huśtawce w ogródku dziewczyny bo ta go z dnia na dzień rzuciła i spotykała się z jego kumplem. Następny: dawał jej kasę na studia,pomagał jak tylko mógł,a ta po zdaniu końcowych egzaminów rzuciła go,a na dodatek wyśmiała i wyzwała od frajerów.Ale no cóż,mężczyźni to świnie...,nieprawdaż!?

Gość Gosc

A co jesli byly facet po 10 latach CISZY podszywa sie pod jakas laske na facebooku, pisze do mojego narzeczonego i podaje sie za moja niby kolezanke, ktora niby nas poznala na imprezie dopytujac sie czy ja (tutaj po moim imieniu) jestem dziewczyna (mojego narzeczonego) blacha sprawa wiem, ale ten facet po rozstaniu 10 lat temu stosowal stalking wobec mnie i wszystkie takie sprawy bede niestety traktowac powaznie.Dodam, ze to konto na facebooku widac, ze jest podrobione, odrazu zablokowane zostalo przez nas. Co sie dzieje z tymi ludzmi??????

Gość mel

Daj mu szansę, skoro mu na tobie zależy.