Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
sdfxd

czyje to cyce w avku nikoli

Polecane posty

4 minuty temu, murb napisał:

Ktoś zostaje bo nie wiem czy się jutro nastawiać na przegrywanie życia na Kafeterii?

Ja zawsze jestem bo gdzie ja pójdę 😁 

5 minut temu, murb napisał:

Ktoś zostaje bo nie wiem czy się jutro nastawiać na przegrywanie życia na Kafeterii?

Szykuj fryzurę na jutro 😄

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

No tutaj najlepiej odnajdują sie ludzie sliscy bez rozumu i rigczu oraz trwający w przegrywie typu takie widmoki.

Przede wszystkim ludzie, którzy mają syf totalny w życiu. Policz na palcach, kto tu nie ma wiecznie pękniętej du.py. Nie da się. 

Ale fakt faktem przewaga zyebow robi sie niepokojaca. Nie ma mojego ulubieńca srennego, żaby siurasa i masy innych osób. Może to dobry czejlendż na listopad 🧐

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

No tutaj najlepiej odnajdują sie ludzie sliscy bez rozumu i rigczu oraz trwający w przegrywie typu takie widmoki.

A ja?

Odchodzę na zawsze i jeszcze będziecie płakać i żałować. Ale mnie już nie będzie w tym uniwersum i czyja to będzie wina? Bo chyba nie kółka które się w wózku nie kręci. Do widzenia i musicie żyć z tym. Więcej szans nie będzie.

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

Znajdziesz tutaj męża, to wygrasz życie ☺️

Nie szuka nikogo tylko przychodzi pogadać bez zobowiązań. 

Ja jestem wkurzona bo wczoraj miałam sie wcześniej polozyc bo byłam styrana a skończyło sie z nawalaniem w srodku nocy z bezrobolami i dziś na autopilocie. Wiec może odwyk to niegłupi pomysł.

1 minutę temu, sdfxd napisał:

Bo sie wydalo ze hefner to w istocie jej tulpa z kordly

Napisałam ci opóźniony ulańcu, który już nawet prostytutek nie jest w stanie wynajmować, że wytrzymaliśmy 5 lat po tym "wydaniu". 

1 minutę temu, Huldra napisał:

Przede wszystkim ludzie, którzy mają syf totalny w życiu. Policz na palcach, kto tu nie ma wiecznie pękniętej du.py. Nie da się. 

A ja fajny jestem?

Przed chwilą, sdfxd napisał:

A ja fajny jestem?

Oprócz leżaka nigdy nie spotkałam większego męskiego zera na forum. I to jest moje finalne słowo boże do ciebie. 

3 minuty temu, Huldra napisał:

To się wydało jak tylko się poznaliśmy, czyli ponad 5 lat temu, upośledzona imitacjo faceta. Wtedy niektórym ludziom pękł odby.t i do tej pory się nie zrósł. Jak widać, wytrzymaliśmy długo. 

Ty jesteś tak głupia czy tylko udajesz? To że ktoś Tobie wypomina coś, to nie znaczy że tego zazdrości, tylko wie gdzie oddać.

Przed chwilą, Huldra napisał:

Oprócz leżaka nigdy nie spotkałam większego męskiego zera na forum. I to jest moje finalne słowo boże do ciebie. 

Konskie zaloty

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Poczekajcie z mowami pożegnalnymi aż powieszę pranie. Motyka tak pyerdoli, że wychodzę z salonu.

U mnie mowy nie będzie bardzo tylmo proszę żeby podkreslic ze poddałam sie w obliczu intelektu i polotu svena hannavalda 😜🤪

Edytowano przez draże korsarze

Ale fakt faktem przewaga zyebow robi sie niepokojaca. Nie ma mojego ulubieńca srennego, żaby siurasa i masy innych osób. Może to dobry czejlendż na listopad 🧐

Gdyby ci pieniądze zaproponować to nie odejdziesz nie oszukujmy się wygrywko. 😅

Tak, bennego i agenta. 🥺

Dobry. Szczególnie, że właśnie choćbyśmy zmieniły się charakterami na pierwszą ligę (czyli nie były pyskate itd.), to i tak nic nie da. Pęknięta du,pa tych ludzi domaga się zadośćuczynienia za ich krzywdy i porażki życiowe. 

32 minuty temu, Nadija* napisał:

słonik w butelce xD

Gaja a czemu sie tak dossralas dzisiaj do kruliczka? Powiesz ?

Przed chwilą, Huldra napisał:

Na jego przykładzie widać jaką jesteś hejterom, musisz się doczepić o byle co, byle mu dossrać i tym zrobić sobie dobrze. Kogo obchodzi czy ktoś ma kibel zapchany, czy odetkany? Ty namiętnie łaziłaś za nim i czepiałaś się jaki to z niego biedak.

Do 20 macie czas na przemyślenie swojego postępowania i po tej godzinie spotkanie mnie tutaj i gdziekolwiek indziej będzie tak rzadkie jak porwanie ufo i jednorożec w lesie. Czy to jesta jasne? Po tym czasie patetycznie odchudze nieubłaganie.

1 minutę temu, Mgła napisał:

Ty jesteś tak głupia czy tylko udajesz? To że ktoś Tobie wypomina coś, to nie znaczy że tego zazdrości, tylko wie gdzie oddać.

Czego zazdrościć? Zaborczego gacha z dzieckiem? 🤦W jej przypadku zazdrość to już przegięcie pały i podważanie swojego ego 😜

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

Ja jestem wkurzona bo wczoraj miałam sie wcześniej polozyc bo byłam styrana a skończyło sie z nawalaniem w srodku nocy z bezrobolami i dziś na autopilocie. Wiec może odwyk to niegłupi pomysł.

We własnym sosie zdechną. Nie wiem, kogo będą żreć. 

• Sad 1

Dzisiaj będzie to samo i jutro i pojutrze do drugiej w nocy , a później ogłosisz że od rana w ambitnej pracy jesteś i wszyscy uwierzą.😅

1 minutę temu, Get Out napisał:

Gdyby ci pieniądze zaproponować to nie odejdziesz nie oszukujmy się wygrywko. 😅

No dla ciebie zapewne niewyobrażalne bo tu wykreowałeś sobie całe zycie jukonskie z pstrągami i siedzisz tu 20 lat, ja trochę krócej i miewałam już kilka owocnych odwyków:) wiec nie projektuj 

• Haha 1

7 minut temu, draże korsarze napisał:

A ja fajny jestem? Sympatyczny?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się