Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjoiewft nf

Podkłady Max Factor

Polecane posty

Gość fjoiewft nf

Chcialabym wiedziec czy korzystacie i jakie jest wasze zdanie odnoscie dwoch podkładów Max Factor Max Factor Flawless Perfection podkład dwuetapowy MAX FACTOR podkład COLOUR ADAPT Macie jakies zdanie na ten temat?

ten drugi znam i nie jestem zadowolona bo wszystko co chcialam ukrys: przebarwienia i czerwone popekane naczynka uwydatnil jeszcze bardziej. jesli ktos ma ladna cere i chce ja ewentualnie wygladzic to jest dobry.

Gość fjoiewft nf
hmm..dobrze wiedziec,bo w szczegolnosci zalezy mi na zatuszowaniu popękanych naczynek (rumience) ...

Gość mlodamama
colour adapt jest świetny ja miałam i nie narzekam:) teraz mam Sheer Radiance by Colour Adapt i jest jeszcze lepszy super rozświetlający. Pozdrawiam!

kupilam sobie ostatnio MAXFACTOR FLAWLESS PERFECTION jest rewelecyjny -baz + podklad = REWELACJA wszytkio przebarwienia za zakryte przyszczyki rowniez polecam naprawde polecam

Gość agaataaa
ja polecam colour adapt jest fantastyczny według mnie trzyma się dość długo, nie daje efektu maski, ale jak zależy ci na ukryciu rumieńców to chyba jednak niezabardzo ci pomoze. Kiedys miałam z max factora taki fantastyczny podkład w sztyfcie niepamiętam już nazwy ale dobrze spełnił swoje zadanie kiedyś gdy krem podrażnił mi tak cere że była cała czerwona jak burak :( jak uzyłam tego podkład w sztyfcie to nic a nic czerwonego nie było widać :)

Gość laleczka23
ja od kilku dni używam Max Factor Lasting Performance kolor 109 i jest super, polecam również Ideal Balance z Loreala nr 23, używałam 3 lata i super jest.

Gość pppp
słuchajcie, czy taki podkład brudzi ubrania? czy jest to może stała wada wszystkich podkładów? Napiszcie coś proszę bo chcę się przestawić z takiego taniego na MF i chcę poznać wszystkie zalety i wady tego podkładu

Gość fjjfdlasjdfa
up