Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek 83

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Maciek 83

witam wszystkie Panie i prosze o pomoc. Co moge kupić swojej dziewczynie na Gwiazdke, ma 23 lata i ma wszytsko,zastanawiam sie juz 2 tyg i nie moge spac.Prosze o oryginalne propozycje, prezent do 150 zł.dziekuje z góry za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie.

moze jakies drogie perfumy, hm? Ja marze o Diorze \"pure poison\" 200zl 30 ml. Pierscionki,kolczyki,lancuszki to cos co zawsze sie przyda i podoba.

stawiam na biżuterię. jeśli lubi delikatną to za 150 zł możesz jej kupić srebrny komplecik np. kolczyki i wisiorek. jeśli woli bardziej wyrazistą biżuterię może być np. branzoleta!

moze ksiazke lub plyte ktorej jeszcze nie ma. Zreszta Tobie sie wydaje ze ona wszystko MA, nam kobietom zawsze czegos brak :P Moze po prostu spytaj ja wprost co by chciala, albo o czym marzy.

jesli znasz jej wymiary i styl to moze byc bielizna , torbka tez bedzia odpowiednia ale pamietej zawsze zachowaj paragon jesli np kupujesz ubrania .Ja dostałam od chłopaka bluzeczke - jeśli bym sie w nią wcisneła umarłabym z niedotlenmienia A najprostsza rada nie ma jakiejs kolezanki którą mozesz podpytac, ewentualnie udac sie z nia do sklepu ??

Gość Maciek 83
ale ona jest wybredna ,z ta bizuterią to dobry pomysł bede sie rozglądał, a z nia nie chce pojść do sklepu bo to ma byc niespodzianka.Oj kobiety kobiety z Wami to jest wieczny problem.Aha perfum ma tyle ze sie na szafce nie mieszczą.Dzieki za pomoc:) czekam na nastepne

Gość kup jej rajtuzy
na pewno sie ucieszy

Gość Maciek83
na bank sie ucieszy!nie ma to jak "rajtuzy za 150 zł pod choinke"

Gość KAROLINA dddd
Maciek Tobie sie tylko wydaje ze jest wybredna a napewno bedzie sie cieszyła z każdego prezentu, wbrew pozorom to Wam facetom jest trudniej cos kupić.Kup jej ładną bielizne albo własnie jakis naszyjnik, każda kobieta lubic miec tego duzo.Na innym topicu facet sie zapytał czy dla dziwczyny może byc kot.ZWIERZACZEK TO TEZ SUPER POMYSŁ

Gość kup jej
jakąś ładną bransoletkę

Gość efelinka
heh z tymi rajtuzami to nie durny pomysl ;) u nas w Londynie panienki tak smigaja , nakladaja do tego minowe w style LAMBADA i balerinki,, koszmar;)

Gość rumiankowa
jest jakis zabobon ze nie kupuje sie dziewczynie (zonie tak) bransoletki...ja nie weirze w takie tam rzeczy ale akurat u mnie sie sprawdzilo( rozstalismy sie :(:(;( )

Gość LOPE
zegarek ładny jak nie ma ,depilator, prostownice....

Gość hapetka
rumiankowa- moja przyjaciolka dostala zlotą bransoletke od obecnego męża na jednej z pierwszych randel lol czyli nie wierz w zabobony!

Gość wwww
Jeśli jesteś zaiteresowany, mam do sprzedania różnego rodzaju malowane szkło np. świeczniki, szklane pojemniczki, kieliszki, wazony - w różnych cenach. Są to rzeczy oryginalne, nigdzie indziej nie spotykane. Bardzo ładne i w konkurencyjnych cenach. Zastanów się - mogę wysłać ci zdjęcia.

Gość clara1
drogi macku, mam niezawodny pomysl. wejdz na strone www.wylegarnia.pl to sklep internetowy wylacznie z pojedynczymi egzemplarzami. cokolwiek bys wybral (a za 150 to juz mozna naprawde fajna rzecz nabyc!) to na pewno bedzie dobrty prezent. przekonaj sie zreszta sam. powodzenia!!!

Gość taśta
efelinka "u nas w londynie" no no, polska ci smierdzi:O

Gość taliSman
Kup jej perfumy ---TaliSman ,a jesli już dostaniesz tu w Polsce to proszę poinformuj mnie gdzie to dostałeś....powodzenia..,..........

Gość do www
daj jakies namiary na Twoje dziela

DEPILATOR???Rany boskie,co za pomysł...I wosk na wargę górną i bikini he he jak wszystko ma ,to kup cos romantycznego,kobiety to lubią wymyślny storczyk bielizna jest zawsze dobra

Gość Może kup jej
ksiażkę lub płytę z muzyką, którą lubi, perfumy, ale tez takie , które lubi ... Wiesz nie jest ważne czy dziewczyna ma "wszystko" (?) czy tez nie, liczy się pamięć i to jest najważniejsze :-D Pozdrawiam Miła

Gość wwww
mogę ci wysłać zdjęcia - odezwij się na adres : izabelamalinowska@go2.pl

Gość próbuję pomóc
Perfum lepiej nie kupuj, zawsze istnieje obawa, że zapach się jej nie spodoba, szkoda wydawać 150 zł na flakonik, który potem będzie jednym z wielu na jej półce. Mnie osobiście najbardziej cieszą prezenty kosmetyczne, kiedyś dostałam od mojego faceta droższy tusz, podkład i błyszczyk, pamiętam, że strasznie się ucieszyłam z takiego prezentu. Myślę, że w Twoim przypadku najbardziej odpowiednim prezentem byłaby bielizna, rozmiar majtek łatwo namierzyć, a rozmiar stanika sprawdzisz bez problemu zdejmując go z niej:P Nie pytaj co chce dostać, bo wtedy popsujesz jej całą przyjemność z niespodzianki. Jakie Twoja dziewczyna ma zaintersowania, co studiuje itp??

Gość taliSman
Kup jej pluszaka ......bo tego pewnie nie ma.......

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaazz
rekawiczki

Gość Bogatej
kobiecie nie kupuj praktycznych rzeczy, może lepiej jakiś piękny album, płytę i pluszaczka, aby mogła go przytulić, gdy cie nie będzie przy niej.

Gość taliSman
Jak taka wybredna to niech sama sobie coś kupi......kup lepiej coś dla Siebie a ona niech się cieszy.....pozdrawiam, Twój problem...........

Gość ja bym chciała coś takiego
ładna bielizna-taka w której Tobie będzie sia baaardzo podobała-jakas koszulka plus majteczki albo jakis gorsecik :) za 150 zł mozna juz bardzo fajne zakupy zrobić. mój facet też ma na imię maciek i chciałabym właśnie taki prezent dostać ;)