Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bam bi

jak dlugo czerwone plamy po oczyszczaniu u kosmetyczki?

Polecane posty

Gość bam bi

czy w ogole macie i jak dlugo sie utrzymuja?

Gość agaataaa
ja dwa lata temu po raz pierwszy i ostatni oczyściłam sobie mechanicznie twarz u kosmetyczki bo minął miesiąc zanim wszystkie czerwone slady znkneły a zaraz po krótkim okresie czasu zrobiły się nowe, a pozatym póxniej czytałam że mechaniczne oczyszczanie powoduje pękanie naczynek krwionośnych!

Gość bam bi
no to ladnie ja dzis tez bylam 1 raz i sie przestraszylam

Gość agaataaa
Jedyne co Ci moge doradzic to kup sobie wodę termalną i często ją rozpylaj na twarz ja wtedy używałam wody termalnej Avene bo może i jeszcze dłużej bym miała te plamy? Aha i ja mam dość wrażliwą cerę, może u ciebie skóra szybciej się zagoji?

Gość bam bi
mam taka nadzieje. nie sadzilam,ze to az tak bardzo widac,a jutro ide do pracy !!!! okropne

Gość taka jedna ze skrzywieniem
nie przesadzajmy z tymi czerwonymi sladami!! weekend posiedzisz domu i w poniedzialek juz nie masz(jezeli masz dobra kosmetyczke i plus na koniec maseczka z alg) ale z tym ze dzisiaj poszlas do kosmetyczki to glupio zrobilas :o trzeba bylo isc w piatek wieczorem albo w sobote rano

Gość bam bi
no niestety pracuje co 2 dzien i niewazne czy jest dzis sroda, czy piatek. praca caly tydzien. maseczka byla. bylam o 13 a juz teraz jest troche lepiej, a reszte mam nadzieje,ze pokryje jutro podklad.