Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DoriDori

Jak jest u Was ?

Polecane posty

Spotykam się od roku z facetem. Jest ok i zaczyna się robić coraz poważniej. Jest tylko jedno ale związane z wykonywaną przez niego pracą. Jest marynarzem. Wiem,że wiele zależy od samego człowieka ale dużo niepochlebnych opinii słyszałam o tej profesji

Gość Wiesiooo
Robią to z kolegami, a często też idą na panienki w portach. Na naturę nic nie poradzisz. Musisz sobie wbić do główki, że nie będziesz jedyną, w którą będzie wchodził. Mam kumpla marynarza i mówił, że każdy tak robi. Mają nawet stałe panienki do zabawiania.

My jestesmy razem od ponad dwoch lat. Co do niepochlebych opini to one zdarzaja sie w kazdym zawodzie, choc fakt w tym przypadku czesciej :(. Trzeba ufac sobie nawzajem, wszystko zalezy od tego jaki jest czlowiek a nie jaki zawod wykonuje, czyli jezeli mialby zdradzac bo hmmm \"taka jego natura\" to i na ladzie by to robil. W moim wypadku najgorsza jest tesknota dlatego nie wiem co z nami dalej bedzie :(. Serdecznie pozdrawiam :)

Gość Alinka 71
Ja pracuję z tirowcami (jestem koordynatorką), i zdarza się, że jestem bezpośrednio z nimi w czasie drogi. Powiem tak------> dużo mówią, ale nic więcej. Oczywiście temat seksu jest nieustający, ale tak naprawdę myśłą o swoich kochanych kobietach!