Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s h e

Obgryzione paznokcie i tipsy..?

Polecane posty

Gość s h e

Czy na totalnie obgryzione paznokcie można nałożyć tipsy...? kiedyś sie pytałam w gabinecie i miła pani powiedziała z pobłażaniem, ze musze zapuścić tak żeby choć troche wystawały za opuszkę... jestem przybita, bo chciałabym mieć ładne naturalne paznokcie jak sadzicie, czy to możliwe...? niech mi ktoś powie, plisss pozdróweczki

Gość tipsy...
Ja mialam bardzo obgryzione paznokcie i nic nie wystawalo poza opuszek i kosmtyczka bez problemu nalozyla mi tipsy...jesli kosmetyczka mowi ze sie nieda to znaczy ze nie umie nakladac, proste. Radze przejsc sie do kogos innego.

Gość s h e
o dzizez, naprawdę????????????????? ale tak na maxa obgryzione miałaś....? bo ja mam naprawdę extremalnie, blaszki mają nawyżej po 7 mm. ... dodałaś mi otuchy, serio. a czy takie tipsy sie trzymają....? bo ta głupia kosmetyczka mi mówiła że to trzeba jakoś podłożyc pod paznokieć, czy jakoś tak... nie cieprie swoich paznokci, a uwielbiam obgryzać...

Gość Znawczyni czekolady
oj..to dla ciebie tylko akryle się nadają

...7mm to bardzo mało....kosmetyczce bedzie trudno zrobić takie pazórki dobrze, ale napewno sie jej uda:).Gożej jednak z gwarancja bo mogą poprostu szybciutko odpaść a szkoda pieniażków.Proponuje choc troszke zapuscić pazórki...warto poczekać tydzien lub dwa.Osobiście jestem kosmetyczką i robie takze paznokcie.Teraz wystrczy opiłowac nierówności, pomalowac odzywką bezbarwną i czekać.A co najwazniejsze nie obgryzać.Pozdróffffka;)

Gość Znawczyni czekolady
Chodziło ci oczywiście o gorzej :)

Gość Znawczyni czekolady
i o pazurki :)

Gość tipsik
jak ktos ma bardzo krotkie paznokcie to zamiast robic je na tipsie mozna na szablonie..ja robilam tak juz kilku klientka i byly zadowolone...a pozniej jak im ladnie odrosly i chcialy spr. na tipsie robilam im na tipsie po wczesniejszym zdjeciu poprzednich tipsow.. robiac na tipsie istnieje ryzyko ze tips moze odpasc...robiac na szablonie tworzysz paznokiec jak by od nowa....

Gość olka7111
Tak tutaj jedynym wyjściem jest zrobienie zaczepek i podłożenie pod nie szablonu.Paznokieć jest robiony na papierku, który po zakończonym zabiegu jest wyjmowany i pozostaje tylko śliczny pazurek :) Więc nie martw się i poszukuaj w swoim mieście stylistki paznokci, która będzie potrafiła zrobić zaczepki i później na szabloniku. gygy 4 5 0 2 5 2 4