Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iziiiiii

nivea+glic.+nafta

Polecane posty

Gość iziiiiii

Dziewczyny pomocy:((! otóż,kierujac sie pozytywnymi opiniami o tym sposobie,nalozylam na moje wlosy kremik nivea i,,, nie moglam sie oprzec i dolozylam jeszcze krem glicerynowy do rąk i troche nafty kosmetycznej....Myslicie ze moge cala noc to trzymac?boje sie ze mi wypali wlosy taka mieszanka,,,Prosze o pomoc dobre Kobietki

Gość idź to zmyj
i nie marudź rano rzeczywiscie może być za późno:P

Gość ja robiłam podobnie
teraz po roku odrosło mi juz troche włosów, a byłam całkiem łysaa, włosy wypadały mi garsciami az do zera, teraz juz rosną, ale to tylko dzieki kosztownej kuracji, zmywaj to szybko

Gość iziiiiii
a tak sie napalilam na ten sposob.... juz mialam wizje jak rano wstaje a tu piekne wloski :(( dzieki za rade,,,a moze ma ktos odmienne zdanie? ?

Gość Kurupapuru
Ja to bym tego wogole nie zakladal na glowie, a zonie bym zabronil albo kazal robic to poza domem bo to moze grozic wybuchem :)

Gość Kurupapuru
Ja mysle ze lepiej bedzie jak to wypijesz :P

Gość Kasiczczka
krem nivea mozna trzymac cala noc , nafte kosmetyczna tez ( przynajmniej tak czytalam) to moze cala mieszanke + glicerynowy tez mozna... ;)) ja bym ryzykowala

Gość Kurupapuru
Przepraszam

Gość seawinds
Oj, z tym wylysieniem to ktos chyba sobie zarty robi? Wylysiec nie jest tak latwo, skoro wszawice leczono kiedys smarowaniem glowy benzyna albo DDT... Kolezanko - nie wiem, czemu mieszanka mialaby Ci wypalic wlosy, krem Nivea raczej nie reaguje z nafta kosmetyczna, ale przyznam, ze jeszcze nie slyszalam o takim patencie na odzywke i pomysl wydaje sie co najmniej dziwny. W najlepszym razie bedzie to okropnie trudno zmyc, albo dostaniesz uczulenia. Co sobie obiecywalas po tym eksperymencie, wszy chcialas tepic czy jak??? :-D Idz umyc glowe, a na drugi raz zrob sobie zwykla, uczciwa domowa odzywke z zoltka, oliwy i soku cytrynowego.

Gość Kasiczczka
o tych wszach to juz moglas sobie oszczedzic,,,chyba ze jakeis zle wspomnienia masz to wybaczam :D dzieki za opinie

Gość tzn seawinds

nie radzę tego trzymać całą noc, nafta może podrażnić skórę głowy.

Gość owszem ja
nafte na noc bym nie stosowała zwłaszcza ze pisze na buteleczkach czas i wynosi on do 30 minut maksimum. A co do kremu do rak na włosy to głupota (przpraszam jesli cię uraziłam), jak cos to można gliceryne nałozyć a nie krem do rak, krem nivea tez nie wiem po co. Ciekawe kto vci to doradził. To ze nafte się miesza z jajkiem i sokiem z cytrynu ;ub olejkiem rycynowym to wiem ale taki eksperyment

Gość nie wierzę w to co czytam
jak można takie świństwa na głowę kłaść leczyć się ludzie!!!!!!!!

Gość izzziii
powracam by powiedziec ze zostawilam na noc i ,,mam wsyztskie wlosy ,nei wypalilo mi ich,nie wylysialam , wszytsko w porzadku. Pozdrawiam