Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malika23

MAM DOŚĆ!!!

Polecane posty

Gość malika23
Blue blue Masz rację, powinnam i doceniam to, że rodzice tak chcą, ale nie mają wyjścia bo : 1. dzięki mnie mama mogła wyjechać 2. pracy i tak dostać jeszcze nie dostałam :/ Siostra, nie ma co do pilnowania, ale trzeba z nia tez troche pogadac, pomoc, posluchac o problemach, poradzic i zastapić trochej ta rodzine, ktorej tak nagle zabraklo... Chlopak? Kocha...a dlaczego? On nie wie o moim problemie, on mnie zna z weekendów i czasem paru h z tygodnia, wtedy staram się być wesoła itp. bo jak jestem smutna to on mnie stara sie pocieszyć, czasem się mu uda, ale w tym temacie WIEM, że nie zrozumie...Raczej pyta czy coś jadłam, a czasem sam przyznaje, jak był ze mną u rodziców tydzień, że faktycznie jadam więcej czasem od niego, a czasem nic...pokręcone to :o p.s. Bardzo Ci dziekuję za odpowiedzi, naprowadzają na dobre myślenie 🌻

Gość malika23
aaj no i moja siorka to taka bałaganiara,ze nie sprzatnie,nie ugotuje,tylko psa wyprowadzi ;) wiec chyba robie za gospodynie domowa nowoczesna bo z wlasnymi pasjami i zyciem ;)