Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska pati

czym i jak myjecie twarz?

Polecane posty

Gość ciekawska pati

Gość hapetka
zelem z wyciagiem z drzewka herbacianego

Gość tylko wodą
najpierw ciepłą, a na koniec jak najzimniejszą

Gość kosteczka
żelem głęboko oczyszczającym loreal:p NIGDY zwykłym mydłem;p

Gość m lecz ko
mleczkiem, a potem woda termalna

Gość ciekawska pati
a jakich zeli i mleczek uzywacie?

mi się właśnie skończył żel do mycia cery tłustej i mieszanej Nutricentials Nu Skin i płyn do demakijażu oczu i twarzy AquaIce Oceanic, a zaczęłam używać pianki Pure Pore-Fection Avon.

Gość ciekawska pati
wydaje mi sie ze zel do higieny intymnej z bielendy, wiem ze sa dziewczyny ktore myja twarz wlasnie takimi plynami bo sa bardzo delikatne

Gość hapetka
dolinka - seria tea tree Elizabeth French

Mleczko AA - różowe, oczyszczajaco-łagodzące. Jestem z niego bardzo zadowolona. Uzywam już czwartego opakowania i nie zamierzam zmieniać. Żel L\'Oreal - jedyny kosmetyk z serii Pur Zone, który uważam za rewelacyjny, bo o reszcie mam złe zdanie. Też nie zamierzam szukać dalej. W pełni mi odpowiada.

Gość łiskas
mydłem i wodą, na szczęście nie mam wrażliwej skóry. Chyba w zyciu nie domyłabym tapety mleczkiem, pzatym czuje sie po nim lepka. Kiedys sie zaparlam i uzywalam mleczzka ale za duzo czasu i pieniedzy mi to zabieralo. Buźka czyściochy!

wyciąg z drzewa herbacianego zawiera żel do twarzy z Oriflame. Jest bardzo dobre na pryszcze, ale nie za ladnie pachnie. Makijaz zmywam mleczkiem - obecnie Soraya - seria dotleniająca, potem woda i żel do twarzy obecie jagodowy Oriflame, a potem tonik.

Gość FANKA ANGELINKI
ja physiogelem

Gość koobi
zelem do higieny intymnej i niezmiennie-zimna woda

Gość a ja odstawilam ...
a ja odstawilam wszystkie mleczka, mydelka. Od 2 miesiecy myje twarz tonikiem, ktory sama przygotowuje skladniki : mocny napar z zielonej herbaty i miety, kilka kropli soku z cytryny, kilka kropli jodyny. Przelewam do buteleczki, robie tyle by starczylo na tydzien, w tym czasie mikstura jest caly czas swieza i ladnie pachnie. Od czasu do czasu przemywam tez twarz mlekiem z platkami owsianymi. I jak dotad jestem bardzo zadowolona, bo wielkich problemach z pryszczami okropnymi teraz moge spac spokojnie. Zniknely stare i nie widac nowych, nawet przed okresem :-)

Gość ja kostką mydełka
nie napisałam nazwy: La Roche Posay, Lipikar Surgras, Kostka toaletowa przeciwdziałająca wysuszeniu skóry

Gość a do jakiej cery ten Iwostin
??? Ile kosztuje??? Jest coś, co nie wysusza skóry?? I dobrze oczyszcza?

zawsze uzywalam dobrych tonikow L`oreal czy inne do tego obowiazkowo mleczko,kremik itd zawsze mialam problemy z cera, wagierki itd na stosowalam masci,kremy,zele i inne teraz?? mydelko najlepiej dla niemowlakow, woda, kremik nawilzajacy, delikatny .buzia jest cacy! nie mam juz problemow zadnych z cera!

Gość ciekawa pati
ja juz probowalam wielu sposobow mleczko i tonik- skora byla mieciutka ale z czasem zaczely robic sie zaskorniaki teraz mleczko strasznie mnie podraznia wiec nie uzywam uzywalam tez mydelka dla niemowlat- za bardzo wysuszalo mi skore, i bylam cala czerwona nawet dobry jest krem do mycia nivea (ten z granulkami) ale nie jestem pewna czy oby napewno dobrze zmywa makijaz

a ja niestety tylko szarym mydlem i woda przegotowana :( po wszystkim innym mam uczulenie potworne :) nawet po tych z serii AA :P a krem to jedynie bambino dla dzieci bo tylko on mnie nie uczula :) nawet nivea nie moge ehh :(

Gość lilia wodna
Dermoklarem lub Der-Medem dostepne w aptekach... Polecam

Gość inka 3434
-mydlem bambino i po tym krem bambino -mleczko AA pomaranczowe do skory alergicznej i potem woda przegotowana i krem bambino naklada -platki owsiane zalane wrzatkiem i potem rumianek

Gość natiiiiiiiiiiiiiii
ja myje mydełkiem PROTEKS na pryszcze;P jest super:)

codziennie rano i wieczorem robie peeling z serii St. Ives, potym przemywam twarz tonikiem i nakladam krem ;)

Gość poszukujaca2005
chusteczkami do mycia pupy dla niemowląt. Nie wiem czy to dobrze ale chusteczki do demakijażu podrażniały mi twarz. Te dla niemowlat stosuję już kilka miesięcy i jest dobrze.

Gość poszukujaca2005
A i jeszcze po takim czyszczeniu chusteczkami przecierm twarz specjalnym tonikiem z apteki (kiedyś walczyłam z tradzikiem) lub zwykłym oczyszczajacym tonikiem.