Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P_U_N_I_A

Jak stosowac tusz z grzebykiem?

Polecane posty

Kupilam tuz loreala (ta nowinke) mam straszny problem z nalozeniem go tym grzebyczkiem. Z recenzji w necie i realu widze że kobitki sa zachwycone...mnie jednak strasznie skleja rzesy! Czy jest jakis konkretny sposob na ladne wytuszowanie rzes tym grzebykiem? Przeciez skoro tak zachwyca inne kobitki, to musi byc faktycznie dobry, tylko moze ja robie cos nie tak?

Gość koneser popeliny
zastosuj kupę:O

Natia, no wlasnie...mnie skleja potwornie a efekt jest fajny jak sie pobawie w rozdzielanie ich, ale to pracochlonne :(

Gość PowiemTak
nakladaj czarna baze przed wyschnieciem bialej.

Za kazdym razem tak robie, najpierw biala baza i nie czekam az wyschnie tylko od razu tusz. Przy tym dwustonnym ze szczoteczka loreala to sie sprawdzalo. Przy tym nie..kurcze czy to ja mam jakies dziwne rzesy? Nie za dlugie i nie za geste :(

Tak sie teraz przygladam i widze ze chyba za duzo sie tego tuszu wyciaga z pojemniczka..prawie tych zebow nie widac. Moze w tym problem? :(

Gość hapetka
Punia, dziewczyny na wizaz.pl pisza, że tez maja klopoty z grzebykiem. Uzywają szczoteczki ze starego tuszu zamiast niego :). A ja wlasnie stoje przed kunem nowego tuszu i nie wiem, co wybrać. Ta nowinka loreala chyba ze względu na grzebyk odpada. :D