Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nerwica91

Czy z nim zerwać? Zdradzal

Polecane posty

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Korzystanie z prostytucji to już jest upadek męskości i moralności. 

Nie zgodzę się większość klientów tutek Paryskich to żonaci i to niby z porządnych domów.

11 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

IMO tacy faceci odgrywają rolę jaką widzieli w domu np. robia to co ojciec robił bez swiadomosci, ze mogą sami kreować swoj swiat. te czasy są dziwne, bo z domu wynosimy ramy patriarchatu a real pokazuje, ze jest równosc płci i faceci sie gubią kobiety chcą byc niezależne, są bezczelne, aroganckie, męskie. Moze kolejne pokolenie facetow bedzie mialo lepszy start a co za tym idzie, bedzie kobiety traktowac tak jak one traktują facetów, to bedzie prawdziwa równosc plci.😅

Nie ma tak do końca równości płci. Kobieta jest słabsza, zarabia mniej i o wiele rzadziej zajmuje wysokie stanowiska. Tego nie przezkoczy. Mężczyźni tez bywają aroganccy i bezczelni to nie zależy od płci.

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Nie zgodzę się większość klientów tutek Paryskich to żonaci i to niby z porządnych domów.

Aha ogór, czyli będąc żonatym sytuowanym nie można upaść moralnie? Fantastyczna logika. 

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Nie widzialem paryskich. Najładniejsze widzialem w Amsterdamie, w dzielnicy Czerwonych latarnii. Kolega mial problem, bo jedna mu sie bardzo podobała, a wstydził sie skorzystać przez nadmiar turystów. 

• Haha 1

19 minut temu, Fifofa napisał:

Dobrze moja nie nawala jednocześnie po 4 forach tylko jak przychodzi z pracy od razu daje buzi. 

Nie nawala bo może nie lubi. 

1 godzinę temu, murb napisał:

Taaa... Otworzyłam, postawiłam obok i nie mogę się opanować. 😄 To jakieś natręctwo. Ale są okropne. 

Fajnie chrupią ale dają oceanem. 😄

Wiem coś o tym. 

21 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

tutaj? 

Niekoniecznie.

1 godzinę temu, WychodzeNaChwile napisał:

jak seks jest przyjemny też dla kobiety to po co miałby go ograniczać?

sama sobie na złość?

1 godzinę temu, murb napisał:

Według Lexa seks jest zmonetyzowany i kobiety traktują go instrumentalnie. Taka reglanentowana kiełbaska, którą dyndnają przed nosem mężczyzn.

Widać w niektórych przypadkach jest tak przyjemny, że z łatwością mogą sobie go odmówić, ba bez jakiejś rekompensaty nie są gotowe ponieść takiego poświęcenia. 😏

18 minut temu, Onaaaa napisał:

Nie ma tak do końca równości płci. Kobieta jest słabsza, zarabia mniej i o wiele rzadziej zajmuje wysokie stanowiska. Tego nie przezkoczy. Mężczyźni tez bywają aroganccy i bezczelni to nie zależy od płci.

Oczywiście :). Dlatego mówiłam.o dwóch stronach medalu. Miałam na myśli kobiety, wiele kobiet jest źle traktowanych przez partnerów, mężów,  niedoceniane manipulowane  i dużo by wymieniać.

• Like 1

28 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Nie widzialem paryskich. Najładniejsze widzialem w Amsterdamie, w dzielnicy Czerwonych latarnii. Kolega mial problem, bo jedna mu sie bardzo podobała, a wstydził sie skorzystać przez nadmiar turystów. 

😜ty płaciłeś, czy one tobie pisdusiu ? 😜

• Sad 1

1 minutę temu, DryfującyGapcioPłaczący napisał:

😜ty płaciłeś, czy one tobie pisdusiu ? 😜

on to zna tylko z  podkręconej opowieści trąconego kumpla przy piwie... jakby sie ruda skumała jakich ma kolegów to szlaban na doope 😂

• Haha 1

9 minut temu, Margherite napisał:

Oczywiście :). Dlatego mówiłam.o dwóch stronach medalu. Miałam na myśli kobiety, wiele kobiet jest źle traktowanych przez partnerów, mężów,  niedoceniane manipulowane  i dużo by wymieniać.

Kobiety nie są lepsze. Grają na emocjach z powodu nieistotnych rzeczy, próbują budzić w facecie wyrzuty sumienia, a na koniec mówią, ze sie źle czują. Wiadomo, ze przez to wszystko co niby zrobiłeś 😉

1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał:

nie łapie jaki to ma zwìązek z tematem...

Pisałeś, że laski są roszczeniowe i jakieś tam. Ja napisałam w kontekście tego, że jestem starą babą więc nie mieszczę się w opisanym schemacie. 

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

on to zna tylko z  podkręconej opowieści trąconego kumpla przy piwie... jakby sie ruda skumała jakich ma kolegów to szlaban na doope 😂

Tak, nigdy nie byłem w Amsterdanie. 

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Kobiety nie są lepsze. Grają na emocjach z powodu nieistotnych rzeczy, próbują budzić w facecie wyrzuty sumienia, a na koniec mówią, ze sie źle czują. Wiadomo, ze przez to wszystko co niby zrobiłeś 😉

Tyle wiedzy a i tak kończycie w związkach. Nie mówiąc o panach żonatych. O kim to świadczy? O wariatkach czy o waszym rozumie?

2 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał:

Tyle wiedzy a i tak kończycie w związkach. Nie mówiąc o panach żonatych. O kim to świadczy? O wariatkach czy o waszym rozumie?

o zayebistości facetów i ich współczuciu dla płci słabej..

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

o zayebistości facetów i ich współczuciu dla płci słabej..

To się nazywa dostęp do dùpy jak w nocnym sklepie. Żałosne kreatury 

1 minutę temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał:

Myślę, ze myślimy ku.tasem. A poważniej. Czasem czlowiek sie zakocha i to znosi. Nikt w sumie nie jest idealny. Ale po co zaraz oskarżać o wszystko facetów?

2 minuty temu, DryfującyGapcioPłaczący napisał:

ty pierwszy umyj swoją 😜

Właśnie o tym mówię. I co teraz?

5 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Przetłumaczę: 

Grasz na emocjach z powodu nieistotnych rzeczy - oznacza neguje twoje emocje bo są dla mnie nie wygodne.

Próbujesz wzbydzac wyrzuty sumienia- nie chce słyszeć, że robię coś źle przecież ja jestem super. 

😉

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Przetłumaczę: 

Grasz na emocjach z powodu nieistotnych rzeczy - oznacza neguje twoje emocje bo są dla mnie nie wygodne.

Próbujesz wzbydzac wyrzuty sumienia- nie chce słyszeć, że robię coś źle przecież ja jestem super. 

😉

A działa to w dwie strony? 

8 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Myślę, ze myślimy ku.tasem. A poważniej. Czasem czlowiek sie zakocha i to znosi. Nikt w sumie nie jest idealny. Ale po co zaraz oskarżać o wszystko facetów?

Zakochanie to chwilą która mija szybciej niż pierdnięcie. Nie wiem. Ja was nie oskarżam. Mam was jedynie w dupje i w bece. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się