Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile razy

ile razy sie psikacie markowymi perfumami.

Polecane posty

Gość ile razy

Czesc dziewczyny jestem facetem i mam pytanie, uzywam 2 markowych perfum na zmiane(armani itp.) i mam pytanie . Przyzwyczaiłęm się juz do nich tak , że nie czuję ich po pół godzinie od wyjścia z domu psikam się raz na "golą klate " i 2 na ubranie(wiem , że się nie powinno), ile razy wy kobiety się psikacie perfumami lub wasi mężowie , partnerzy przed wyjściem z domu rano bo z reguły pachnie od was morelą tak , że można się udusić , po prostu chodzi mi o średnią bo nie wiem czy 3 nacisnięcia dozownika to nie za mało , a nie chciałbym przy okazji pachnieć na cały autobus itp tylko dyskretnie pachnieć a głupio mi zapytać koleżanki a dziewczyny nie mam pozdrawiam

Gość czarno czarni _
ty qrwa pałko popsikaj sie po ptaku 10 razy to cie bedzie czuc zgnilem serem ... WON z tego forum pederasto

Gość czarno czarni _
ty qrwa pałko popsikaj sie po ptaku 10 razy to cie bedzie czuc zgnilem serem ... WON z tego forum pederasto

Gość anette18
nie wiem w czym widzisz problem .. w tym że Cię stać na Armaniego czy to że jesteś typem narcyza i chodzisz tam i spowrotem wąchając czy nadal czuć czy już nie ...

Gość ooxa
A może zmienicie forum? o pachnidłach to gdzie indziej...

Po pół godziny nie czujesz zapachu Swoich perfum bo Twój nos przyzwyczaja się do zapachu:)A nie dlatego,że przestają pachnieć....używasz przecież dobrych,markowych perfum....Myslę,że robisz to tak jak trzeba:)

Gość perfumami
powinno sie psika za uchem 1+ za uchem 2 +nadgarstek1+nadgarstek 2+miedzybiustnie+pod kolanem1+pod kolanem2 no jak się chce bardzo mocno to jeszcze można na wewnętrznej stronie łokcia

Gość i jeszcze psik w sam środek
czółka ;)

Gość fajnie
boże ludzie nie jestem żadnym narcyzem pracuej 12 godzin z ludzmi , chodzi mi o to tylko , że po prostu zamiast pachniec potem po tych 12 godzin pracy (antyperspirant tez uzywam - co jestem gejem do kwadratu?)wole pachniec inaczej a co do tego armaniego to co jestem narcyzem boze anetko , zrób coś dla Polski zabij się tacy ludzie jak ty powoduja , że ten kraj jest jaki jest , chciałem zaczerpnąc opinii daleko mi do jakiegos metroseksualisty czy homoseksualisty a nazwę perfum podałem w celach informacyjnych bo wiadomo , że takie perfumy są trwalsze - macie problem-co za ludzie , pederasto hahah ładnie masz w głowie, nowy jestem wiem , że nie powinnienem się wkręcać , ale co perfumy dla pedałów? , co za ludzie.dziękuje za odpowiedzi tych normalnych .

Gość Ivan
to że nie nie czujesz - nie znaczy że ini nie czują - dobry zapach trzyma do wieczora, Sprawdź na ubraniu -

Ja rowniez uzywajac np. Armaniego czy Bossa ( Boze, ale sie chwale, zaraz mnie zlinczuja), psikam 2-3 razy, zalezy ile mi sie nacisnie no i czy musze pachniec dlugo i wazne, zeby bylo ladnie, czy ide tylko na spotkanie i nie musze walic pol nocy. Wtedy pachnie bluzka np. jeszcze 2 dni ( tak piore, ale czasem rzuce na podloge (tak balaganie) i rano wacham i pachna). Uzywajac podrobek, mozesz czasem wypsikac pol flakonu i nic nie czuc po 15 minutach. Ale sie rozpisalam :)

Gość no bo to o0bciach
ładnie pachniec teraz jest moda na nature i naturalne zapaszki spod paszki

Ja tam osobiście lubię jak ktos pachnie ładnie, ale dyskretnie. I nie znoszę, jak po kimś zostaje taka wisząca w powietrzu smuga...ekhem... czasem nawet nie smuga perfum, czy innego pachnidła. A siedzieć w jednym pokoju w pracy z kilkoma osobami mocno wyperfumowanymi, każda innymi perfumami... :o Zdecydowanie 2-3 \"psiknięcia\" wystarczy. Miejcie litość dla bliźnich.

czy ten topic to jakis zart????? :) a co mi tam tez odpowiem :) ja uzywam perfum nieoryginalnych bo: 1)nie stac mnie na oryginaly 2) szybko nudzi mi sie zapach i kupuje nastepne za 20 zl psikam sie kiedy mi sie podoba :) nawet kilka razy dziennie :) tak jak malowanie ust, mozna miec blyszczyk za 100zl,bedzie sie trzymal na ustach caly dzien, ale dla dziewczyny to chyba przyjemnosc wyciagnac co jakis czas lusterko i podmalowac usteczka ? dla mnie z pewnoscia :)

nie no nadmiar to porazka :) jakis super_men jadac autobusem, stal dosyc bliskomnie, domyslam sie ze jechal na jakas randke bo pryskal sie na ostatnia chwile... i dostałam odłamkowym .... oj nie gęstą mial mine jak darlam sie na niego :) bo wytlumacz swojemu mezczyznie czemu wracajac spozniona ze szkoly pachniesz meskim perfumem :) a tekst o chlopaku perfumujacym sie w autobusie..jest tak samo zenujacy jak owy chlopczyk :)

Gość ale o to chodzi
wlasnie, ze to nie zaden zart nie wiem to sie pytam ja juz nie czulem wspomnialem w 1 poscie o tym , ze kobiety strasznieeeeeee w wiekszosci naduzywaja perfum , pachna tak morela , ze sie siedziec kolo takiej nie da , pale papierosy , wech mam tak słaby , ze nie czuje wiec sie pytam czy nie za duzo czy nie za malo podobno kto pyta ten nie blądzi.

Gość ale o to chodzi
co wyscie sie czepili tych markowych perfum boze!!! to byl tylko przyklad mam to uzywam mam wyrzucic i kupic inne , kazdy ma to co ma i tyle nic mi do tego ja mam takie to uzywam jezu ludzie opanujcie się ....pozatym 250 zł na okolo 5 miesiecy to chyba nie horendalna cena spasujcie, moje wątpliwosci po częsci zostały rozwiane dziekuje wszystkim a sceptykom cóz ........(dopisz co chcesz)serdecznie pozdrawiam i dziękuje.

Gość SableS
----------->ile razy---------- jezeli to są markowe perfumy to tylko 1x, 2-3x --mozna sie udusić --a to już nie jest eleganckie................

Gość SableS
...........lubię jak facet delikatnie pachnie ,mmmmmmmmm jest pociągający ,zawsze zastanawiam się jaka marka kosmetykow.......niam...niam........

Gość klmkm
chyba mniam mniam haha ake ok od jutra ograniczam dozowanie do 2 psikniec i o to mi chodzilo sam nie mam wechu i nic nie czuje ,ale juz cos rozumiem .pa

Gość zamyślenie
myślę, że skoro pracujesz 12 godzin, możesz po 6 wyjśc i psiknąc się z raz, ale oczywiście gdzieś na powietrzu. Mysle, że to nie zaszkodzi, skoro palisz papierosy

Gość sbreasrsdrsdrsdrd
nie mam miejsca by nosic, wiecie wy dziewczyny macie torebki a ja mam pare kieszeniei 2 wory wiec sie nie zmiesze ale spox thanku jou

Ja mam ten sam \"problem\" co autor (ale jestem dziewczyną). Od lat używam tych samych - markowych perfum, które kocham i chyba nigdy ich nie zmienię, ale prawda jest taka, że chyba się do nich przyzwyczaiłam i nie czuję, więc boję się przeholować z tym psikaniem. Pozdrawiam

Gość a ja używam maksymalnie
2 na nadgarstki, 2 za uszami, 2 na szyję, 1 na dekolt, 1 na ubranie :) czasami jeszcze ze 2 na włosy po umyciu, w zagięciu łokci i pod kolanmi - ale to latem.

Gość wystarczy że skropię
nadgarstki, miejsce za uszami raz, a zapach armaniego (gio dla kobiet), czy escady unosi się przez cały dzień ;)