Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenkkkaa

seks i faceci

Polecane posty

Gość olenkkkaa

przyczepil sie do mnie chlopak,ktory chce tylko seksu.Jak to jest z facetami ,dlaczego saks jest dla was wazniejszy od troski o druga osobe??

Gość Bic
Na 156 facetów 86 woli wydepilowane cipki 64 ładnie przystrzyżone 6 zapuszczoną cipke

Gość olenkkkaa
zaproponował mi lizanie odbytu i analną penetrację z jednoczesnym żuciem jego przepoconych slipek zgodzic się ? prawde mówiąc mam na to wielką ochotę

ysz, znowu pieprzenie glupie... faceci na seks, kobiety na kase leca...gadanie bez sensu a kto tak gada? tepe panny, ktore niczym poza tylkiem, nie sa w stanie zainteresowac chlopa. a panowie z obsesja na punkcie kobiecego materializmu? ta sama bajka, nieciekawe buraki, zwalajace brak powodzenia na brak kasy. ot, cala filozofia :P

Gość olenkkkaa
we mnie podoba mu sie tylko cialo,nie wyglada na to aby chcial czagos innego procz bliskosci fizycznej chyba rozumie ze licze na cos wiecej,mimo to uczepil sie

Gość olenkkkaa
wyczuwa moja uleglosc i spragnienie mezczyzny....nie wiem co robic....

Gość olenkkkaa
jak narazie podglądam swojego brata pod prysznicem onanizując sie przy tym i to mi do tej pory wystarczało:(

Gość olenkkkaa
co robic bo mi juz brat nie wystarcz??:/

Gość mirrri
Dobrze ze sobie z tegoz djaesz sprawe,ale jesli nie odejdziesz,jesli nie skonczysz te znajomosci definitywnie,a on bedzie wiedzial ,ze brak Ci bliskosci mezczyzny, to ma przewage i Cie wykorzysta

Gość olenkkkaa
kiedy go przymnie nie ma to jest ok. wiem co robic kiedy pojawia sie w poblizu...trudno mi jakos..

Gość pozdrawiam
podszywaczy i dzięki z porawienie humorku hihihih

Gość klmkm
mylisz się , seks jest ważny , ale nienajważniejszy uwierz mi jeżeli facet mysli tylko o dobraniu sie do twoich majtek to tak naprawdę mu na tobie niezależy dlaczego?jesteśmy dużo w stanie zrobić dla dziewczyny , która się nam podoba , na której nam zalezy a inne....cóz nie generalizuj , dla mnie osobiście dziewczyny , które się "otwierają przy 1 lepszej okazji nie są dla mnie istotne" pa

Gość klmkm
pozatym kobiety seks łącza z uczuciami dla męzczyzn nie jest to tak istotne aspokojenie huci , ale uwierz mi , że zupełnie inaczej smakuje z osobą na której mi zależy , która się zdobywa , niż z 1 lepszą dziewczyną na imprezie . pa

Gość klmkm
nie istotne przepraszam a.d wyzej

Gość klmkm
znowu coś napisze bo mam wene , ten chłopak , który się do ciebie przyczepił pewnie cie nie zna tzn nie zalezy mu na tobie nie jest w tobie zakochany , nie darzy cię uczuciem , dziwisz się mu?traktuje cie pewnie jako obiekt do zaliczenia bo podobasz mu sie fizycznie, ale więź emocjonalna pomiędzy wami nie istniej e.pa

Gość SableS
---------->a ja pozdrawiam ,pozdrawiającego ..................co tam u Ciebie ............???

Gość olenkkkaa
mysle ze on nie wie co robi,pytalam czemu nie poszukalby sobie dziewczyny,nie dal mi jednoznacznej odpowiedzi:"On nie chce,sam nie wie..."

Gość klmkm
ola on nie chce on nie wie bo mu na tobie nie zależy i tyle i sam sie wacha

Gość olenkkkaa
to pwrawda,ze mnie nie zna smuci mnie ze mam pecha:/ moglby pojsc do prostyutki,ale takie to sie jemu chyba nie podobaja

Gość klmkm
pozatym jezeli cie sie podoba to nie wyjezdzaj mu z takim tekstem my jestesmy prosi do nas trzeba wyraznie a nie jkies mizianie sie i podchody , dla nas ciężko jest to zrozumiec

Gość olenkkkaa
rozumiem ze raczej nie mam co liczyc na zmiane jego nastawienia i pozostane "obiektem na zalicznenie" kobiety zwykle licza ze partner sie zmieni... a mezczyzni ze partnerka sie nie zmieni:):)

Gość klmkm
a z ta prostytutką olu to niestety zły trop nie jestem szczęśliwy to mówiąc , ale wystarczy wyglądać , jak człowiek , nie upić się , nie mówić od razu o seksie nie udawac cwaniaka i raczej poderwanie dziewczyny na "dysko-błysko" nie jest raczej jakąś syzyfową pracą

Gość klmkm
ola jako facet "który myśli penisem jak to Panie okreslaja powiniennem ci powiedziec idz na całosc" . ale jako istota rozumna jezeli nie masz ochoty na seks i zalezy ci na uczuciu to sobie odpusc dobra rada, bo jak sama mówilas ten gosciu chce cie "zaliczyc" i bedziesz pewnie jego kolejną nic nie znacząca zdobyczą , pomyśl co chcesz jezeli seks to ok. pa

Gość olenkkkaa
podpowiem mu --moze dyskoteka mu sie spodoba :):) to zarty ... Nie wiem jak zareagowac w takiej sytuacji,jak mu dac do zrozumienia ze NIC Z TEGO I NIECH MNIE NIE KUSI

Gość olenkkkaa
czy facet myslacy penisem mysli o tym czy moze zaraziby mnie wirusem hiv,albo obdarzylby mnie dzieckiem?

Gość klmkm
jezu nie mam sily wezcie dziewczyny zrozumcie to raz na zawsze facet mysli penisem jezeli mu nie zalezy i chce was zaliczyc, dziewczyny są bardzo emocjonalne , mówia kocham cię często to mało znaczy jak facet powie kocham cię to jest fudament nigdy nie powiedziałem kocham cię bo nigdy nie byłem zakochany(załuje) a nie raz to słyszałem kocham nam tak łatwo przez gardło nie przechodzi i tyle , boże.

Gość klmkm
kurwa ide spac i sie zdenerwowalem "facet mysli penisem" jezu a "kobiety mysla cipa" tłumaczcie sobie to w ten sposób ja mam mózg i penisem nie mysle kurwa dzieci.

Gość olenkkaa
rozumiem ze nie oszukujesz kobiet i ich nie wykorzystujesz Mi chodzi o tego konkretnego faceta chyba mialam pecha;) dlaczego on nie pomysli,ze zawraca mi glowe moglabym znalesc w tym czasie kogos kto by sie o mnie troszczyl.

Gość olenkkaa
dobranoc:)

Gość klmkm
wiesz co bo odpowiedz jest strasznie prosta chce cie zaliczyc i tyle