Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenkkkaa

seks i faceci

Polecane posty

Gość klmkm
zatroszczyc obudz sie pewnie cie przeleci i zostawi sama mówisz , ze cie chce zaliczyc, a ty o zatroszczeniu sie o swoja osobe mowisz buahahahahahahaha

Gość klmkm
tzn w tym czasie co cie bedzie pukal czy jak tam to dziewczyny mówicie znajdziesz osobe , która się o ciebie zatroszczy buahahahaha z 5 minut młokosowi zajmie i sama sie bedziesz musiała troszczyc

Gość klmkm
gwarantuje ci , że ten napalony na ciebie osobnik dużo ci czasu nie zajmie " w którym bys mogła znaleźć osobe , która się o ciebie zatroszczy"pa mysle ze okolo 10 minut buahahahahha

Gość mmjjooddaa
myslalam ze poszedles spac .......;)

Gość olenkkaa
ups mial byc inny nick nie podalam paru faktow,jemu bardziej chidzi nie ozaliczenie mnie a o "seks zwiazek"

Gość SableS
Dobrej nocy kochani erotomani .............

Gość klmkm
wiecie co kocham was dziewczyny tzn ogólnie , ale macie takie podejście do zycia jak mój 15 letni brat

Gość klmkm
nie wiem czy klapki na oczach macie czy co sprawa jasna i logiczna a wy tworzycie z tego poemat równy twórczości Norwida o patryiotyzmie i obronie granic moralności

Gość olenkkaa
niestety powiedzenie mi tego nie sprawila ze staje sie dojzalsza..... choc fajnie ze jeszcze nie spisz bo mam z kim pogadac na Moim topiku;) z ta troska to chodzilo mi o to ze : mowilam mu czego oczekuje i dziwi mnie ze on nie chcac spelnic tych warunkow nadal chce mniec ze mna kontakty moglby latwo znalezc to czego szuka na dyskotece a woli mnie klopotac... przeciez on tez sobie komplikuje sprawe

Gość klmkm
buahahahaahahh ile ty masz lat dziewczyno,

Gość olenkkaa
ide spac koniec wystawiania sie na obraze

Gość klmkm
i prosze cie móglby miec to co ma na dyskotece , ale cały czas ma ze mna kontakty buahahahahaha tak woli chlopaczyna dzialac na dwa fronty

Gość klmkm
załuje , że nie jestem gejem czasami i wszystko by było takie proste, ale niestey mam zajawke na ine klimaty

Gość klmkm
buahahaha no nie moge chcialem byc mily , ale rozwalilas mnie a o tej dyskotece i dzialaniu na dwa fronty buahahaha napisz na forum bravo.

Gość klmkm
www.bravo.pl

Gość olenkkaa
............. nie szukam faceta poniewaz w pobizu jest ten uczepiony zle zrozumiales a o jakie 2 frony ci chodzi to nie wiem

Gość olenkkaa
nie wiem o co mu chodzi bo jeszcze nie mialam "takiego znajomego"

Ja nie rozumiem w czym problem... \"Przyczepił się\" no to trzeba mu dać wyraźnie do zrozumienia, że nie masz ochoty na podobne kontakty [przynajmnniej z nim]. Kłopot w 10 sekund z głowy. I niecierpię takiego generalizowania. \"Wszyscy faceci...\" ... co to jest za gadanie?!!? W swoim niedługim życiu miałam styczność z wieloma facetami i... uwierz mi, żaden nie zachował się jak skończony palant [a przynajmniej nie w tym sensie]. Ponadto seks jest ważny... również dla mnie.