Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kop od zycia...

dlaczego mnie to spotkalo?

Polecane posty

Gość kop od zycia...

jestem niewidoma, ale staram sie nie uzalac nad soba, gdyby nie caffe to nie wiem... dobrze ze znam alfabet braila to moge poczytac co tu ciekawego piszecie... dzieki wam :)

Gość a w jaki sposób czytasz
brailem z ekranu?

Gość kop od zycia...
normalnie, palcami :P

Gość Zieeeefffffffffffffffffff
Bardzoooooooo mądreeeeeeeeeee ..Zieeeeeffffffffffffffffff.......ŁADNA PODPUCHA.....zieeefffffffffffffffffffffffffff

Gość taka mała reflekcja
anegdotka z mojego życia ;). Kiedyś byłam w staaarym budynku, takim jak klasztor. Wszystkie zdjęcia które tam wisiały miały z boku czarno białą, ale taką dziwną, jakby jakiś efekt w photoshopie. Kiedy dotkneliśmy tych obrazków przez przypadek okazało się że sa minimalnie wypukłe a ten budynek to ośrodek dla niewidomych dzieci w lecie. Nie smiej się z tego :-/

Gość kop od zycia...
nie smieje, nie wiesz co to czytac brailem :( mogliby chociaz pomyslec o nas biednych i napisac klawiature brailem...:)to taka moja refleksja...

no tak, śmieją się ludzie, którzy nie wiedzą o istnieniu programów dla niewidomych :P te programy zamieniają tekst w komputerze na Braila. korzystał z tego mój znajomy w czasie studiów - bo jak inaczej miał czytać podręczniki, skoro żadnego z nich nie przetłumaczono na Braila? ;P a tak skanował wszystko i później czytał na kompie.