Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota5320

tłusta skóra

Polecane posty

Gość dorota5320

Mój problem polega na tym ze mam bardzo szyko przetłuszczającą się skórę. Już nawet po godzinie od zrobienia makijażu czuję jak staje się on ciężki i po prostu "spływa" mimo ze używam kosmetyków przeznaczonych do takiej właśnie cery- matujących kremów, podkładów ale to wszystko działa na mnie bardzo krótko. Jakiś czas temu odkryłam krem z Ives Rocher taki tylko na strefę T- dla mnie rewelacja- ale wycofali go (pozostałe z tej serii niewiele dają). Poradzcie coś dziewczyny, chciałabym spróbować coś może i z tzw. górnej półki, ale nie chcę wywalić pieniędzy w błoto.

hej ja tez mam ten problem od paru lat.To jest Moja zmora(przetluszczajaca sie skora).Ja tez uzywalam przeroznych specyfikow do Mojesj skory ale niestety nie okazaly sie zbyt dobre.Juz po niecalej godzinie Moja skora swieci sie jak?No strasznie.Przestalam nawet uzywac podkladu tylko korektor i tyle.Posluchaj gdy bedziesz uzywac tych wszystkich specyfikow matujacych to skora bedzie wytwarzac jeszcze wiecej loju.Dlatego kup sobie do mycia twarzy w aptece Dermoklar(jest to bardzo lagodny bezapachowy zel do mycia ciala)ale ja nim myje buzke i na dzien nakladam olejek normalizujacy dr Hauschka.Jest naprawde dobry.A na noc uzwaj jakiegos kremu nawilzajacego.Wyrzuc te wszystkie matujace bo naprawde one pogarszaja sten skory.Aha i jak mozesz zalatw sobie witamine pp i zarzywaj sobie jeden raz dziennie.Poczekaj miesiac a zobaczysz juz efekty!